adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

Canım bozma moralini be tatlım.Nasılsa birgün olucak bu, bak bu sayede sabır etmeyi umut etmeyi öğreniyoruz.Güzel haberi aldığında nasıl mutlu olacağını düşün bence çünkü o gün nasılsa gelecek bence hiç moralinide bozma hayırlısı olsunn.İnşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini unutursun bütün moral bozukluğunu.:1hug:

kızlar ben daha adet olmadım :jeyyar:
ama test yaptım negatif :1no2:
çok aşırıda bel ve kasık agrım var yarında kan tahlili vericem bakalım hayırlısı olsun :Saruboceq::Saruboceq:
MEVLAM HEPİMİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH:Saruboceq:
kimsecikler ümitsizlige kapılmasın lütfen bende dahilnaniknanika.sa.s

Günaydin kizlar benin bu ay tutmadi aranizda bekleyen ve hamiş kalan arkadaşalar varmi bize sevinçli haber verin kizlar darisi işşallah en kisa zamanda bizim başaimza versin allah

canim kaç gün geçti adetin hemen idararda çikmaz en az 7 gün geçmesi gerekir idararda çikmasi için hemen ümitiszliğe kapilma kan tahlili sonucu bildir mutlaka tamami canim bekliyorum

haklisin canim ço güzel anlatmişsin seninde dediğin gibi dualarimiz her iki tarfata da kabul olur allah hepimize sabir versin

canim çok teşekür ederim yazin için güzel dileklerin ve dualarin için allah razi olsun bitaenem iyiki bu site ve sizler varsiniz insan burda sikintilarini ortak dertlerini anlatabiliyor öok güzle bir şey

kan testini bildir demişsin arkadaşım ama eşim aceleci davrandıgımı söyledi ve kan testine izin vermedi
bir kaç gün daha bekleyecegiz

Kızlar sonunda yumurtlama takibim bitti hiçbir ilaca ve dışardan müdahaleye gerek kalmadan oldu.Cuma günüde hamiş olup olmadığım belli olucak artık benim için dua edin lütfenn :Saruboceq:

Kızlar sonunda yumurtlama takibim bitti hiçbir ilaca ve dışardan müdahaleye gerek kalmadan oldu.Cuma günüde hamiş olup olmadığım belli olucak artık benim için dua edin lütfenn :Saruboceq:

canım bütün dualarımız seninle ve bütün bebiş isteyenlerle birlikte:Saruboceq:
sende duanda bizi unutma:Saruboceq:
herşey gönlünce olsun:Saruboceq:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yahuuu neden böyleyiz acaba neden bukadar ümitleniyoruz kesin olmayan bişy içina.s
sonunda olmayıncada hayalkırıklıgına ygrayan yine biziza.s
acaba bu kişilik meselesimi yoksa bütün kadınlar böylemiyiz:uhm:

diye hep sorarım kendime:kafamçokkarıştı
çünki ben öyleyi deee
kızıyorum kendşmeklava:klava:

yok canim ben buaya kadr böel değildim aslinda buay nedense böle oldum ya inş boşa çikmaz umitlerimz ama buay olmazsa dieğr ya durmak yok calişmalara devm edcez biz

inşallah bu ay boş çıkmaz :CüvCüv:
olmazsada birdaaki aya:CüvCüv:
dedigin gibi tam gazzzzzzzzzzzzzzgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

nasıl cuma gunu belli olacak canım geçtımı adetınden kaç gun geçtı

Yok canım adet günüm cumartesi günü kan testi yapılacak ondan cuma günü beli olacak dedimm.....Sen pes etmiyecem diyosun ne güzel ama ben pes ediyorum çünkü buay cok sııkıldım birsüre bebek isteğime çizgi çekicem işim zaten yeterince stresli birde bunun stresi gelince patlamaya hazır bomba şeklinde dolaşıyorum allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah

bende ateş ölçümü yapıyorum sürekli 3 gündür ..

ilk iki gün şöyleydi :

36,1
36,2
35,7 (bu sabah)

düştümü yani kırmızılar mı geliyo demek bu ??

Allah allah niye bugün kimsecikler yok neiye artık kimse buraya yorum yapmıyooo........:1shok:

Artık stress oluyacam kendimi dinlemiyecem diyorum yine yapamıyorum.Kasıklarımda feci bir ağrı var göğüslerimde cok fena ama bu sefer bunlar hamilelik belirtisi demiyorum kimseye de söylemiyorummm:CüvCüv:

slmmm sekerlerrr valla ben bu ay hicc takmiyorum son on gun kala sayarim yinede aliskanlik daha cok var adetime insallah hepimizin yuzu guler mubarek gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…