kızlar bugün hastalandım morelim çok çok bozuk hayal kırıklığına uğradım bu ay çok ümitliydim hiç bir adetr belirtim bile olmamıştı bu yüzden çok ümitliydim ama olmadı işte...herşey nasip
kızlar ben daha adet olmadım :jeyyar:
Ama test yaptım negatif :1no2:
çok aşırıda bel ve kasık agrım var yarında kan tahlili vericem bakalım hayırlısı olsun :saruboceq::saruboceq:
Mevlam hepimizin gönlünün muradini versin inşallah:saruboceq:
Kimsecikler ümitsizlige kapılmasın lütfen bende dahilnaniknanika.sa.s
allah kımı dualrı bu dunyada kımı dualrıda öbur dunyada kabul edermış ve söyle bışı varmışkı öbur dunyadakı dualrımzın kabul edilişi kabul olması bızı çok mutlu edeckmış ayrı bı tat alcakmışz orda akbul olmasından ve diyecekmışzikı keske tum dualrımz bu tarafa kalsaydı..... Inş biizm dualrımz iki tarfata da kabul olur arkadaşlr..hiç bir zmanda rabbım dualrımıza cvp vermiyor diye duşunmeyın olumlu yada olumsuz muhahhak bi cvp almıyormuyuz arkadşlarr..?
canım bozma moralini be tatlım.nasılsa birgün olucak bu, bak bu sayede sabır etmeyi umut etmeyi öğreniyoruz.güzel haberi aldığında nasıl mutlu olacağını düşün bence çünkü o gün nasılsa gelecek bence hiç moralinide bozma hayırlısı olsunn.inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini unutursun bütün moral bozukluğunu.:1hug:
benimde adetime 10 gün kaldı inşallah hamileyimdir diyorum hamilelikle ilgili hiç bir belirtim yok ama...
Kızlar sonunda yumurtlama takibim bitti hiçbir ilaca ve dışardan müdahaleye gerek kalmadan oldu.Cuma günüde hamiş olup olmadığım belli olucak artık benim için dua edin lütfenn :Saruboceq:
yok canim ben buaya kadr böel değildim aslinda buay nedense böle oldum ya inş boşa çikmaz umitlerimz ama buay olmazsa dieğr ya durmak yok calişmalara devm edcez biz
nasıl cuma gunu belli olacak canım geçtımı adetınden kaç gun geçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?