canimmm insallah oyledir minik kuzunun tutunmustur sanaArtık stress oluyacam kendimi dinlemiyecem diyorum yine yapamıyorum.Kasıklarımda feci bir ağrı var göğüslerimde cok fena ama bu sefer bunlar hamilelik belirtisi demiyorum kimseye de söylemiyorummm:CüvCüv:
Sanırım artık buraya kimse gelmiyo ve kimsenin ilgisini çekmiyorr. Yada adetini bekleyen yokk...
a.s.ben geldim canım :1hug:ama adetimi bekleme degil benim adetimi 3 gün geçti ama acele etmek istemiyorum biraz zaman geçsin 1 kaç gün daha bakalım ne olacak hayırlısıyla inş.vardır:CüvCüv: yüce mevlam herkesin yüzünü güldürsün benimkinide ayırmasın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
adetime 8 gün var
25 de olması gerkiyor siklüs 28 benim.
ama bende hafif bir akıntı var 1 haftayaı geçti.
birde belim çok ağrıyor ama üşütmüş olabilirm diye düşünüyorum.
birde ağızmın hiç tadı yok.
gün boyu sanki dişimi çektirmim de kan tadı var gibi dolaşıyorum
pas tadı deidkleri bu mu bilmiyorum ama .
arada göğüslerime bıçak saplanır gibi kramplar giriyor onun dışındaö zel bir hassalık yok.
başarı beklemiyorum bu ay ama sadece bir şüphe
işte malum ramazan ayında pek vakit kalmıyor düzn ve takip ile baraber olmakiçin.
hayırlıs.
ama bu belirtilerde beni biraz şüphlendiriyor
fakat biliyorum ki değilim.
niye yazdın demeyin paylaşmak istedim.
Canım inşallah bu belirtilerin bebişinin sana verdiği sinyallerdir.Umarım güzel haberlerle bize geri dönersin.Sen olmuyacakmış gibi düşünmeye devam et bakalım olunca süpriz olur sana:CüvCüv:
canimcimmm hic uzulme yilmak yok elbet olacak bu arada yeni duydum ibrahim saracogu tvde soylemis ben bu ay deniyecegim istersen sende dene yumurtlamayi cogaltiyomus 8-9 adet kuru inciri yarim litre suda 8 dakika kaynatip ilidiktan sonra yarisini kahvaltidan sonrra yarisinida oglen yemeginden sonra iciyorsun hergun taze olarak kaynatiyorsun 20-25gun devam ediyormussun belki bir vesile olur deneyelim guzelim inan cok uzuldum bende her ay ayni duygulari yasiyorum canim verici MEVLA insallah birgun hayirlisiyla bizede verecek:1no2:Bu ayda olmadı kızlar bee neolcak böle bilmiyorum..Kırmızıları görücem yinee üff artık sıkıldım bu işten ben yaaaa......benneyaptımki
Son 3 gün bugünü sayarsak 4 tabi
ama bel ağrialrim var.yine de bir umut ,,,,,,,,,,,,işte bekliyorum.
Bazen göbeğime bakip
anneicğim ordamiisin ,diye soruyorum,geldin mi diyorum cevap vermiyor:))))))))))))
yaramaz bicir ne zaman gelecek acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?