bu ayda basladim yine son 10 GUNNNN
sende gurbette bende gurbette bende 1ekimi bekliyorum insallah bu ay tutturmusuzdur canimbende geri sayima basladim arkadaslar bugunle 8 gunum kaldi 1 ekimi iple cekiyorum ramazan bereketi bizlerede nasip olur insallah
canimcim daha hic bir belirti yok aslinda ben tedavideyim hic sebepsiz olmuyo bebisimiz bu ayda olmazsa burdaki tedaviye ara vercem turkiyeye gitmeyi dusunuyorum tup bebek dusunuyoruz bakalim kismet en kisa zamanda MEVLAM bebislerimizi bize kavusturur insallah hayirlisiyla tabikiinsallah canim belirtilerin varmi peki, benim her zaman karnimda kasilmalar batmalar oldugu icin pek bi farklilik hissetmiyorum sadece biraz daha s|k olmaya basladi gibi ne umutluyum ne umutsuz bu ay ne hissedecegimi bilemiyorum , goguslerim cok hafif sizliyo dokununca ama oda bende asagi yukari her ay olur adetimden 1-2 gun oncede kesilir bakalim bu ay neler olacak
o gün sıfırrrrrrrr
işte o gün bugün
bekliyorum
eğer bugün olmazsam bir umut doğacak içimde
ve bekleyeceğim.
ama olacka gibi geliyor bana.
ama size haber verceğim.
yav kızlar hamile olanlar nasıl oluyormuş adet günü geldiğinde biliyormusunuz
canimcim daha hic bir belirti yok aslinda ben tedavideyim hic sebepsiz olmuyo bebisimiz bu ayda olmazsa burdaki tedaviye ara vercem turkiyeye gitmeyi dusunuyorum tup bebek dusunuyoruz bakalim kismet en kisa zamanda MEVLAM bebislerimizi bize kavusturur insallah hayirlisiyla tabiki
Canım neoldu senden bir haber yok merak ettim naptın diye..Bilgi verirsen sevinirimm.İnşallah vereceğin bilgi bebişle ilgili güzel bir haber olur :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?