adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

benim ayın 21inde adet olmam gerekioduuu fekaat hala olmadım acaba hamilemiyimdir :S

test yapmadınmı..........................

bu ayda basladim yine son 10 GUNNNN

deryam nasip bu ayadır inşalaah ama çok takma kafam
na aklına getirme ben hamile kalcağımı düşünmediğim ayda aldım müjdeyi darısı sana

Arkadaşlar bende SON 5 sayıyorum. 27 Eylül'de regli olmam lazım, gerçi yumurtlama döneminde ilişki sayısı sadece bir, bir belirti yok. Yine yok sanırım, hadi bakalım hayırlısı.

arkadaşlar bugunu saymassak 3 günüm kaldı gerçi karın agrılarım başladı gögüslerim şiş galiba hasta olucam artık allahın taktiri yapaçak birşey yok allah herkeze anne olmayı nasip etsinnnnnnnn

insallah canim belirtilerin varmi peki, benim her zaman karnimda kasilmalar batmalar oldugu icin pek bi farklilik hissetmiyorum sadece biraz daha s|k olmaya basladi gibi ne umutluyum ne umutsuz bu ay ne hissedecegimi bilemiyorum , goguslerim cok hafif sizliyo dokununca ama oda bende asagi yukari her ay olur adetimden 1-2 gun oncede kesilir bakalim bu ay neler olacak

Kızlar benim adet günüm yarın, ama dediğiniz gibi göğüslerim ağrıyo bu demek ki adet olucam. Yine de 18inde yumurtladıysam/ateş ölçme yöntemine göre) ve bişey varsa yarın çıkar mı idrar testinde? Yarın 30. gün oluyor.. Cevaplarsanız çok sevinirim..

benimde 10 gün var kızlar ya şuan hiç bir belirtim yok düşünmek de istemiyorum bazen stresle bile olmuyormuş sizlerde yapmayın kader ya

benimde 6 günüm var kızlar karnı ağrıyor ama inş hamileyimdir

canimcim daha hic bir belirti yok aslinda ben tedavideyim hic sebepsiz olmuyo bebisimiz bu ayda olmazsa burdaki tedaviye ara vercem turkiyeye gitmeyi dusunuyorum tup bebek dusunuyoruz bakalim kismet en kisa zamanda MEVLAM bebislerimizi bize kavusturur insallah hayirlisiyla tabiki

bayramın 3. günü filan diye hesapladım

ama bakalım bwelki bu sefer bi değişiklik olur diye bekliyorum

üstelik yaklaşık 1 aydır folik asit kullanıyorum
12 kapsül vajinal ovülde kullandım daha umutluyum

o gün sıfırrrrrrrr
işte o gün bugün
bekliyorum
eğer bugün olmazsam bir umut doğacak içimde
ve bekleyeceğim.
ama olacka gibi geliyor bana.
ama size haber verceğim.
yav kızlar hamile olanlar nasıl oluyormuş adet günü geldiğinde biliyormusunuz

kızlar olmadı bu ayda ben kırmızıları gördüm 1gün önce oldum ümit diger aya kaldı. diger bekleyen arkadaşlar inşallah siz hamilesinizdir

Canım neoldu senden bir haber yok merak ettim naptın diye..Bilgi verirsen sevinirimm.İnşallah vereceğin bilgi bebişle ilgili güzel bir haber olur :CüvCüv:

bizde 15 aydir bi sonuc alamadik 3 ay klomen kullandim yine olmadi bu ayda olmassa adetim gelince esim test yaptiracak ona gore tedaviye devam edecegiz bekliyoruz 1 ekimi iple cekiyorum insallah tup bebege gerek kalmadan hamis olursun canim
benim bugun gosus agrilarim artti daha cok hissediyorum migdem bulaniyo ama grip oldum uzerimde kirginlik var ona bagliyorum bugun oruc bile tutamadim suan bile migdem cok kotu insallah gripten degil hamileliktendir

Arkadaşlar benimde 13 günüm var. Çok heyecan verici bir durum gerçekten sanki hiç günler geçmiycek gibi geliyor. Bu arada herkesin kandili mübarek olsun. Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin...

Canım neoldu senden bir haber yok merak ettim naptın diye..Bilgi verirsen sevinirimm.İnşallah vereceğin bilgi bebişle ilgili güzel bir haber olur :CüvCüv:

canım şu ana kadar kırmızıalr gelmedi.
ama gelecek gibi bir sinyal var.klava:
28 günlük döngüme ve her zaman düzenli olan adetime göre dün olması lazımdı.ama ramazan ayında olmaktan dolayı orucun etikisi ve tabi bebeğim gelsin kırmızlar gelmesin diye psikoloijik baskının :jeyyar: etkisi ile galiba benim kırmızlar biraz gecikti.
ancak ağrıalrım var belimde ve olacak gibi hissediyorum.
hakkımzıda hayrılıısı bugünde bekleyeceğim.sonra ne yaparım bilmiyorum gelmezse acaba kan tahlili mi yaptırsam yoksa idar mı?
2 gün geçme ilede idrar belli olmaz.işin ucunda hayal kırıklığı da var.:Saruboceq:
hayırlısınıu diliyorum allahımdan.
mübaek günde uamrım herkesin duası kabul olur:Saruboceq:
kadir gecemiz mübarek olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…