canim cok gecmis olsun guzel temennin icin sagol ins cumlemizin bebisi olur KADIR GECENIZ mubarek olsun bu gece dua edelim birbirimizebizde 15 aydir bi sonuc alamadik 3 ay klomen kullandim yine olmadi bu ayda olmassa adetim gelince esim test yaptiracak ona gore tedaviye devam edecegiz bekliyoruz 1 ekimi iple cekiyorum insallah tup bebege gerek kalmadan hamis olursun canim
benim bugun gosus agrilarim artti daha cok hissediyorum migdem bulaniyo ama grip oldum uzerimde kirginlik var ona bagliyorum bugun oruc bile tutamadim suan bile migdem cok kotu insallah gripten degil hamileliktendir
kızlar hamile olup olmadığımızı kan testi harici başka ne şekilde öğrenebiliriz
Olsun be arkadaşım üzülme gelecek ay yine hep beraber gün sayarız.Ümidini yitirmediğin sürece her geçen ay şansın dahada çok artıyo..O güzel haberi alıcaz zamanı gelince biliyorum....a.s.malesef ,2 gün için d ümitlenmiştim.
ama umutlar gelecek aya kaldı.
allah büyük, hayrlısını verisn rabbim
herkese merhaba,
ben daha 1 aylık evliyim. ilk denememiz. buradaki herkes benden daha tecrübeli bu konuda sanırım. adetime 9 gün var. göğüslerim inanılmaz şiş. özellikle sağ göğsüm 2 beden daha büyüdü diğerine göre. ve ucu inanılmaz kaşınıyor. sağ bacağım o kadar ağrıyorki yerimde duramıyorum. ve normalde günde iki kez tuvalete giden ben 15 kez filan tuvalete gidiyorum. ellerim ayaklarım buz gibi. ne giysem ısınamıyorum. sizce hamişmiyimdir:) fikir verecek birileri varmı
Benim 8 gün var ama kendimi çok hazırlamıyorum.geçen ay ilk kez 5gün gecikmişti ama hamile değildim.hayırlısı.Allah dualarımızı kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?