adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

slm kızlar benimde regl tarihim 2 ekim 6 gün var ve bu ay ne hamişliğe dair nede reglye dair hiç bir belirti yok.sadece 2-3 gün temizlik yaptım biraz belim agrıyo.aradada çok hafif kasıklarım.bu ay pek umutlu degilim ama inşallah bu mübarek ayda hepimiz hamiş kalmışızdır.allah bu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul eder inşallah.kadir geceniz mübarek olsun.

canim cok gecmis olsun guzel temennin icin sagol ins cumlemizin bebisi olur KADIR GECENIZ mubarek olsun bu gece dua edelim birbirimize

meraba kızlar benımde reglıme 6 gun var ve olmaması ıcın dua edıyorum belırtılere kafamı takmıyorum cunkı her ay varlar ama ortada bısey yok ama bu ay cok heveslendım kendıme soz gecıremıyorum allahım sen bılırsın

7gün varrrr benimde KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN

Kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.Bugün hepimiz için dua edicem bir an önce prenslerimizi prenseslerimizi bize kavuştursun diyee...Umarım allahım bütün hepimizin dualarını kabul eder..:Saruboceq:

kızlar hamile olup olmadığımızı kan testi harici başka ne şekilde öğrenebiliriz

Canım kan testinden başka öğrenmen biraz zor.Ama şu adetten 4 gün önce %99 sonuç veren idrar testleri var onlardan bulursan kesin sonuç veriyor.İnşallah hamişsindir arkadaşım ya .....:CüvCüv:

Allah'im bu mubarek ayin hurmetine, bu mubarek gecenin hurmetine ve bu mubarek gunde inen Kur'an-i Kerimin hurmetine Sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa (s.a.v)'efendimiz hurmetine gunahlarimizi affetsin dularimizi kabul etsin kucaklarimizi bos birakmasin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin, anne olmak isteyen herkese Rabbim bu guzel duyguyu tattirsin insallah, hamile arkadaslarimiza saglikli hamilelik gecirmeyi ve bebklerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin Rabbim bizlerinde yuzunu guldursun O en dogru zamani en iyi bilendir elbette bizleride o gunlere en kisa zamanda eristirsin AMIIIN

malesef ,2 gün için d ümitlenmiştim.
ama umutlar gelecek aya kaldı.
allah büyük, hayrlısını verisn rabbim

kızlar adetinize 7 gün varsa erken gebelik testi alın.sonucu öğrenin içiniz rahat etsinvalla ben öyle yapmıştım bir kaç kere. ama bu ay yapmadım

malesef ,2 gün için d ümitlenmiştim.
ama umutlar gelecek aya kaldı.
allah büyük, hayrlısını verisn rabbim
Olsun be arkadaşım üzülme gelecek ay yine hep beraber gün sayarız.Ümidini yitirmediğin sürece her geçen ay şansın dahada çok artıyo..O güzel haberi alıcaz zamanı gelince biliyorum....a.s.

herkese merhaba,

ben daha 1 aylık evliyim. ilk denememiz. buradaki herkes benden daha tecrübeli bu konuda sanırım. adetime 9 gün var. göğüslerim inanılmaz şiş. özellikle sağ göğsüm 2 beden daha büyüdü diğerine göre. ve ucu inanılmaz kaşınıyor. sağ bacağım o kadar ağrıyorki yerimde duramıyorum. ve normalde günde iki kez tuvalete giden ben 15 kez filan tuvalete gidiyorum. ellerim ayaklarım buz gibi. ne giysem ısınamıyorum. sizce hamişmiyimdir:) fikir verecek birileri varmı

bence hamilesin sen canım evlenince korunmadan hemen ilşki hamile olma olasılığı %80lerde çünkü canım

bugunu saymazsak son1 gunum kaldi gosuslerim genelde adet oncesi dokunuca acirlar ve adetten 1-2 gun once falan gecer acisi bu defa yine oyle oldu dun kesilir gibi oldu ve karnimda hafif agrilar oldu kesin adet olacam dedim umudumu kestim bu aydan ama bugun yine cok hafif aci var ve karnimin agrisi gecti ne oluyor anlamadim sizce goguslerdeki aci kesilince umudumu kesmelimiyim yoksa yinede adet olmadigim surece bi umut varmidir arkadaslar

Benim 8 gün var ama kendimi çok hazırlamıyorum.geçen ay ilk kez 5gün gecikmişti ama hamile değildim.hayırlısı.Allah dualarımızı kabul etsin.

Benim 8 gün var ama kendimi çok hazırlamıyorum.geçen ay ilk kez 5gün gecikmişti ama hamile değildim.hayırlısı.Allah dualarımızı kabul etsin.

cnm gunaydın herkese
benımde bgn gecelı 4.gunum dun gece test yaptım tek cızgı ıdı sbh bı baktım ıkı cızgı olmus nbılmıyorum ne kadar gecerlı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…