adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

kızlar iyi bayramlar.
bende 2 ay önce vaji den kurtuldum ve korunmuyoruz gecen ay bebiş için umutlanmıstım ama olmadı bu ayda reglime 3 gün kaldı ama 10 gündür karnımda ve kasıklarımda agrılar oluyor ve bu süre içinde göğüslerim acayip büyüdü .kendimi umutlandırmayım diye ve strese sokmayım diye hami degilim diyorum ama içim içimi yiyor dua edelim kızlar bekleyenler hamiş kalmıstır inşallah

Canlarim ramazan bayraminiz mubarek olsun bayram boyunca birbirimize bol dua edelim yarin son gun insallah adet olmam

bence hamilesin sen canım evlenince korunmadan hemen ilşki hamile olma olasılığı %80lerde çünkü canım

çok teşekkür ederim hem cevap yazdığınız hem de moral verdiğiniz için. ben ilk denemede % 20 şansım var biliyordum. adetime 8 gün kaldı. göğüslerim inanılmaz şiş ve uçları kaşınıyor. pireli gibi kaşınıyorum:) ve sol kasığımda bir şişlik var adlandıramadığım. sanki içinde hava dolu bir balon varmış gibi. bakalım hayırlısı

canim benimde normalde bugun adet gunum henuz bisey yok insallah gelmez esimi yeni ise gonderdim test alip yapsammi o gelince supriz yaparim yoksa bekleyeyimmi bilemedim neg cikarsa diye korkuyorum cunku o zaman daha cok uzuluyorum off kafam cok karisti

bence yap bende yapcamda eczane uzak arabada yok havada yagmurlu kismet artik

evet hava burdada yagisli benim araba var Allah'tan ama cikmaz diye korkuyorum bilmiyorum zaten cikacam disari belki ugrarim eczaneye bakalim

evet hava burdada yagisli benim araba var Allah'tan ama cikmaz diye korkuyorum bilmiyorum zaten cikacam disari belki ugrarim eczaneye bakalim

canım merak ettim reglin geldimi benimde 2 günüm kaldı ama bugun geceden beri acayip midem bulanıyor ya cok heycanlıyım inşallah hamişizdir dualarımız tüm isteyenlerle

herkezin allah gönlüne göre varrsin.kızlar ben on günlük hamiştim öğrendim :) benim bebiş brz eziyet verdi ondan hemen öğrendim şimdi bibuçuk aylık hamişim :) harika bişey yaa allah bütün isteyenlere versin.

arkadaslar destekleriniz icin tesekkur ederim sizleri merakta biraktiysam ozurdilerim
dun evden ciktp gorumceme gittim adet olmadigimi duyunca tutturdu illa yapta yap varsada yoksada ucunda olum yokya dedi beni zorla eczaneye goturtup test aldirtti biraz gezdik eve geldik tabii gorumcem catliyo neyse cook uzattim uzun lafin kisasi HAMILEYIM :)))
deryam sanada ozellikle tesekkur ederim yureklendirdin dun beni

vayyyyy ne güzel gurbet gelini bir gün geçti ve hamilesin ya ne diyim kendim hamile olmuş kadar seviniyorum burda inş allah banada nasip eder benimde bir gün geçti ben 3veya 4 gün beklicem hüsrana uğramamak için
hayırlısını versin rabbim hepimize

gurbet gelini yüce rabbim kucağına alacağın günleride göstersin inşallah tüm iyi dileklerim senin için ve çift çizgiyi görmek isteyenler için Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin...AMİN...

AMIN cok saol canim inan insanin bu guzel dualara cok ihtiyaci oluyor hamile kalinca hersey bitmiyomus aksine hersey daha yeni basliyor insan daha tedirgin oluyo Allah'im insallah isteyen herkese nasip eder hamilelerede saglikla kucagina almayi nasip eder

benim adetim geçti 29 unda olmam gerekiyordu ama o ay geçti işallah bu ay 15 gün içinde olmam testimde pozitif çıkar amin yarabbim.

sonnnn 1 günüm ümitliyim içimde bir kıpırtılar var hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…