adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

canimcimmm guzelimmm cokkk ama cokkk sevindim bu gun nete giremedim islerimm vardi ama aklimda sendeydi ayyyy ne mutlu sana banada dua et ne olurrrrr bende daha olmadim ama birkac gun daha beklicem butun adet belirtileride var hayirlisi artik cuma gecesi RABBIM hepimize hayirli evletlar nasip etsinnn ne olur banada dua etttt

benimde kızlar 7 günüm var inşallah bu sefer bebişim beni yalnız bırakmaz ve Allah dan temennim hepimiz bebişlerimizi sağlıklı olarak inş kucağımıza alırız

zaten biliyomusun deryaciim inan hep aklimdasiniz ilk soku ustumden atinca tek dedigim sey "Allah'im sana sukurler olsun bana saglikla kucagima almayi nasip et ve tum isteyenlere bu guzel duyguyu tattir" oldu ilk aklima gelen isteyipte henuz hamile kalamayanlar oldu insallah en kisa zamanda sende mujdeni verirsin canim bu topik son gunlerini sayanlarin ama arada girip bakiyorum senden haber olup olmadigini kontrol etmek icin insallah benimle birlikte tum isteyenlerin yuzu guler Rabbim cok bekletmez

CANIMCIM bu guzel temennilerin icin cokkk sagolll MEVLAM sanada guzel bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin bende test yapacagim ama temmuz ayinda 5 gun gecikmeli oldugum icin bu ay da ayni husrani yasamak istemiyorum onun icin pazartesiye kadar beklicem

:1shok::1shok::1shok:kıslaaarrrr inanamıyorummm neden mi çünkü çift çizgi gördüm ayyyyyyy hiç inanasım gelmiyor şimdi ben hamilemiyim rabbim şükürler olsun 2 gün geçti göğüsleim sızlıyordu ve belim kasıklarım ağrıyordu yok dedim adet olucam ama yinede bi test yapim çok sakindim
ve hala sakinim sevinemiyorum şoktayım HAMİLEYİİİMMM

baya belli yani ikinci çizgi hamileyim dimi

tabikide hamilesin tebriklerrrr canimmm doyasiya mutlu ollll

Oy oy oy ne güzel at şokunu ve sevinmeye başla darısı bizlerin başına.Allah tamamına erdirsin sağlıklı hamilelikler inşallah

iyiakşamlar kızlar bugün regl olma günüm diye sabah idrar testi yapmıştım 2.çizgi silikde olsa çıkmıştı tabi ben bunla tatmin olmadım kan testi yaptırdım braz önce aldım sonucumu ve hamileyim günüm geçmemesine rağmen kandada çıktı değerim 120,04 pozitif .sanırsam 3,4 haftalıkmışım çok mutluyum arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim çok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere yaşatmasını istiyorummm...sizleri seviyorum

benim de adet günüm dündü uzun bir zaman sonra ilk defa geçti sabah test yaptım ama negatif
hala regl olmadım

canimmmm ne guzel hamisss haberlerine bayiliyorum mevlam tamamina erdirsin bizlerede dua edin ne olurrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…