canimcimmm guzelimmm cokkk ama cokkk sevindim bu gun nete giremedim islerimm vardi ama aklimda sendeydi ayyyy ne mutlu sana banada dua et ne olurrrrr bende daha olmadim ama birkac gun daha beklicem butun adet belirtileride var hayirlisi artik cuma gecesi RABBIM hepimize hayirli evletlar nasip etsinnn ne olur banada dua ettttarkadaslar destekleriniz icin tesekkur ederim sizleri merakta biraktiysam ozurdilerim
dun evden ciktp gorumceme gittim adet olmadigimi duyunca tutturdu illa yapta yap varsada yoksada ucunda olum yokya dedi beni zorla eczaneye goturtup test aldirtti biraz gezdik eve geldik tabii gorumcem catliyo neyse cook uzattim uzun lafin kisasi HAMILEYIM :)))
deryam sanada ozellikle tesekkur ederim yureklendirdin dun beni
inşallah hamişsindir canım. Allah gonlune gore versin..
CANIMCIM bu guzel temennilerin icin cokkk sagolll MEVLAM sanada guzel bir hamilelik gecirmeyi nasip etsin bende test yapacagim ama temmuz ayinda 5 gun gecikmeli oldugum icin bu ay da ayni husrani yasamak istemiyorum onun icin pazartesiye kadar beklicemzaten biliyomusun deryaciim inan hep aklimdasiniz ilk soku ustumden atinca tek dedigim sey "Allah'im sana sukurler olsun bana saglikla kucagima almayi nasip et ve tum isteyenlere bu guzel duyguyu tattir" oldu ilk aklima gelen isteyipte henuz hamile kalamayanlar oldu insallah en kisa zamanda sende mujdeni verirsin canim bu topik son gunlerini sayanlarin ama arada girip bakiyorum senden haber olup olmadigini kontrol etmek icin insallah benimle birlikte tum isteyenlerin yuzu guler Rabbim cok bekletmez
zaten biliyomusun deryaciim inan hep aklimdasiniz ilk soku ustumden atinca tek dedigim sey "Allah'im sana sukurler olsun bana saglikla kucagima almayi nasip et ve tum isteyenlere bu guzel duyguyu tattir" oldu ilk aklima gelen isteyipte henuz hamile kalamayanlar oldu insallah en kisa zamanda sende mujdeni verirsin canim bu topik son gunlerini sayanlarin ama arada girip bakiyorum senden haber olup olmadigini kontrol etmek icin insallah benimle birlikte tum isteyenlerin yuzu guler Rabbim cok bekletmez[/QUOTE
duaların için sağol arkadaşım.seninde bebişin hayırlı olsun şimdiden.tebrikler. bende 9 ekimede bekliyorum adetimi bakalım hayırlısı:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tabikide hamilesin tebriklerrrr canimmm doyasiya mutlu ollll:1shok::1shok::1shok:kıslaaarrrr inanamıyorummm neden mi çünkü çift çizgi gördüm ayyyyyyy hiç inanasım gelmiyor şimdi ben hamilemiyim rabbim şükürler olsun 2 gün geçti göğüsleim sızlıyordu ve belim kasıklarım ağrıyordu yok dedim adet olucam ama yinede bi test yapim çok sakindim
ve hala sakinim sevinemiyorum şoktayım hamileyiiimmm
baya belli yani ikinci çizgi hamileyim dimi
:1shok::1shok::1shok:kıslaaarrrr inanamıyorummm neden mi çünkü çift çizgi gördüm ayyyyyyy hiç inanasım gelmiyor şimdi ben hamilemiyim rabbim şükürler olsun 2 gün geçti göğüsleim sızlıyordu ve belim kasıklarım ağrıyordu yok dedim adet olucam ama yinede bi test yapim çok sakindim
ve hala sakinim sevinemiyorum şoktayım HAMİLEYİİİMMM
baya belli yani ikinci çizgi hamileyim dimi
tebrikler papatya0606hayılı uğurlu olsun. bircanEY sende inşaalah hamişsindir.darısı bizlere.
tebrikler papatya0606hayılı uğurlu olsun. bircanEY sende inşaalah hamişsindir.darısı bizlere.
canimmmm ne guzel hamisss haberlerine bayiliyorum mevlam tamamina erdirsin bizlerede dua edin ne olurrrrrrriyiakşamlar kızlar bugün regl olma günüm diye sabah idrar testi yapmıştım 2.çizgi silikde olsa çıkmıştı tabi ben bunla tatmin olmadım kan testi yaptırdım braz önce aldım sonucumu ve hamileyim günüm geçmemesine rağmen kandada çıktı değerim 120,04 pozitif .sanırsam 3,4 haftalıkmışım çok mutluyum arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim çok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere yaşatmasını istiyorummm...sizleri seviyorum
canim kan testi yaptirsan bazan idrarda cikmiyormus insallah sende hamissindir guzel haberini bekliyoruzzzzbenim de adet günüm dündü uzun bir zaman sonra ilk defa geçti sabah test yaptım ama negatif
hala regl olmadım
canimmmm ne guzel hamisss haberlerine bayiliyorum mevlam tamamina erdirsin bizlerede dua edin ne olurrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?