adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

tebrikler negüzel ya allah tamamına erdirsin

tebrikler allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
çok mu mutluyum bilmiyorum sevinemiyorum çünkü geçen sene bebişim karnımda öldü buna sevinemedim inş bişi olmaz bunada sağlıkla alırım kucağıma dua edin banada arkadaşlar

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
28 eylül de 3, aşılamam oldu.adetime 11 gün var.:bbo:.test yapamam için ise 5/6 gün.karar veremedim yapsammı yapmasammöı.sonuç aynı ama artık dayancak gücüm yok .:uhm:

Canım umudunu kaybetme,karamsarlık bizim için çok kötü.Allah büyük umutla hasretle bekleyelim gelicek inşallah minik melekler

üzülme lütfen karamsar olma sakin ol rahat ol

bu ay ben hiç bebek olsun diye uğraşmadım konu bile etmedim allah verdi sakin ol lütfen stres yapınca olmuyor inş hamişsindir dua et bol bol rabbim verir onun için hiç birşey zor değil inş bebeğine kavuşursun

Cnm relax ol aşilama sayisi arttikça şansta artiyor benim evliliğimin ikinci yili bitti haziran da ilk aşilamami yapmiştim olmadi ne kadar büyük stres yaşadiğini biliyorum bende ilk aşilamadan sonra ikinciye cesaret edemedim sinirlerim çok yipranmişti ve 1 günde 3 kilo almiştim iyice davul gibi olmuştum sonrasinda bir daha dra gitmedim bu ay olmazsa gitcem ama hala hazir hissetmiyom kendimi 1 yil boyunca çok uğraştim ama şimdilerde söylediğim ve yürekten hissetiğim bişi var çok rahatlatiyo (yüce rabbim veriyorsada vermiyorsa da bir bildiği var önemli olan hayirlisini vermesi) biz kullar sabirsisiz bunada şükür imkanimiz var her yolu deniyoruz

yeni hamis haberi alan arkadaslar tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah
deryaciim uzulme demek kolay biilirim o hayal kirikligini ama umudunu yitirme benimde 15.ayimda oldu biliyosun sen ne zamandir istiyosun bilmiyorum ama sabret canim Allah'im en kisa zamanda sanada nasip eder insallah

CANIM BENIM BU 4.yila girdik hic sebepsiz olmuyo burda dr gitmekden biktim bu at turkiyeye gitcem bakalim ne diyecekler yas olmasa hic sorun degil 32yasimdayim hayirlisi napalim elden gelen birsey yok sen fransanin neresindesin

kızlar merhaba,

Benimde reglime 4 günüm var. 7 ekim de regl olmam gerek. ama ben dün dayanamadım. fortel erken gebelik testi aldım. ve sonuç negatif. üzüldüm tabi çünkü tüm belirtiler vardı. belki test yanlıştır diye ümit etmekten başka çarem kalmadı.

Bana kalırsa üzülme, çünkü arkadaşlarımın kac tanesının adet gecıkmesınden cok cok sonra idrar testinde çıktı gebelikleri.. o yüzden de bu duruma takılı kalma derim sahsen.

CANLARIM GUNUNUZ GECMEDEN TEST YAPMAYIN BENCE SONUC UZUCU OLUYO GENELDE BEN 8 ay kendime iskence yaptim o sekilde onun icin yapmiyorum test falan

Kızlar selam uzun zamandır giremedim.Şehir dışındaydım ve hiç nete giremedim.Gelirgelmez ilk işim siteye girmek oldu ve müthiş güzel haberler okudum hamiş olan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın olsun:Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..Bu ay da kırmızıları gören arkadaşlar pes etmek yok yola devam biza.s.de güzel haberlerimizi burada paylaşıcağız inşallah....

ayyyy canim hosgeldin seni gormek guzel bizlerde yazcaz birgun dimiii

merhabalarbende 7 ekimi bekliyorum,benim yumurtalar :1closedeyes:uyuyor,bu beklemek sinir bir durum,lakin kırmızı belirtileri var.yakındalaelaelaelaelae allahtan ümit kesilmez.

kızlar merhaba,

çok acil fikrinize ihtiyacım var fikri olan lütfen bana yardım etsin. benim regl günüm 7 ekim. ben her ayın 7 sinde regl olurum. hiç şaşmaz. 3-4 gün önce fortel erken gebelik testi yaptım sabredemedim çünkü bazı belirtilerim vardı. negatif çıktı. ve bugün akşam üzeri saat 7 civarı tuvalete gittiğimde çok uçuk pembe kan gördüm. şaşırdım çünkü henüz iki günüm var regl olmama. reglim başladı sandım ama saat geceyarısı oldu sadece iki üç damla daha kahverengi kan geldi. sizce reglmi oldum. yoksa başka birşeymi. hiç başıma gelmemişti. fikirlerinize ihtiyacım var.

bence sabahı beklemelisin sabırsızlanma
arkasından açık renkli akıntı gelirse bilki hamilesin hemen testi tekrarla
ama adet olmuş ta olabilirsin
gününü şaşmaz şaşmaz şaşırası tutar olur ya

kızlar benımde adetıme 2 hafta var daha sımdıden dusunup duruom oldumu dıye ıns olmustur rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

canım aynı şey benim başıma geldi adet tarihim 19 uydu 17sinde seninki gibi lekenlemeler geldi ve 2 gün sonra hastalandım.. ama eğer hamileysen yerleşme kanamasıda olabilir normal adet tarihin geçderse hemen git test yaptır
önlemini al hamileysen eğer normal değil çünkü canım işşallah hamişsindr ve yerleşme kanamsıdır.duaarımız sizinle. ama regl de olabilirsin takip et kendini..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…