adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

kızlar selam müjdeli haberi olan arkadaşlar varmı benim 8 gün kaldı ama şimdilik heycan yok ama günüm yaklaştıkça heycan olurmu bilmem acayipte grip oldum patronum hamilleik varsa vücut direnci düşermiş dedi ümitşendim öyle diyince ama herşey hayırlısı tabi nasipse olur işşllah allah hepimze hayırlısı neyese onu versin

evet yaaaaaaaaaa. 1 yıldır ayın tam 7 sine gelen şey bu ay 5 inde geldi. işte heyecanlandıracak ya insanı. neyse bunlarda tatlı heyecanlar olsun inşallah bir dahaki aya bebişlerimiz gelir

arkadaşlar üç günüm geçti biraz önce test yaptım silik çizgi çıktı ve birzöncede kahverengi lekeler geldi sizce hamilemiyim

daisyb arkadaşa söylediğimi sana da söylüyorum canım
bence bekle
zaten lekelenme olmuş 1-2 günden kendini belli eder varsa geçer yoksa devamı gelir
bende 4 günüm geçti ama sabırla bekliyorum işte

arkadaşlar üç günüm geçti biraz önce test yaptım silik çizgi çıktı ve birzöncede kahverengi lekeler geldi sizce hamilemiyim

canım sılık bıle cksa hamıs labılıyosun ama kesın seyı kan testı verıyo ıns hamısısndır kız darısı tum ısteyenlere...

kızlar bendede hastalık belırtılerı 2 hafata once basladı gogusumun etrafındakıler bıraz kabarmıs sırt agrım bıde bacak agrılarım var hamısler sızde de oldumu ayyy beklemek heyacanlanmak bıle guzel gelın ama saglcaklaaa nazlılarrrrrrr......

canım ya bak şimdi bende ümitlendim adetime 9 gün var ve acaip grip oldum dünden beri.acab direncimiz mi düştü .hadi işallah.:Saruboceq:

kızlae selam günaydın nasılısnız bakalım benim son 6 günüm ateş yöntemi ile hamile olup olmadığını anlıyabiliyormuşsunuz bu yöntemi deneyen arkadaşlar varmı beni ateşim sabah yataktan kalkmadan ölçtüğümde 36.1 şimdi ise 36,3 çıktı adet günü yaklaştıkça düşermiş eğer aynı seviyede gidere yada birz yükselirse hamilelik var demekmiş aranızda bu konuda bilgili arkadaşlar varmı benim ateşim şimdi normal mi yoksa düşük mü

selam kızlar benimde son6 günüm ama belim çok agrıyor adet belirtisimi yoksa üşüttüm grip oldum ondanmıdır bilemiyorum ayaklarımıda koruyamıyorum hep üşütüyorum kendime dikkat etmessem zor hamile kalıcam galiba

ayyyy canim hosgeldin seni gormek guzel bizlerde yazcaz birgun dimiii

Yazıcaz tabi canım bizde mutluluğumuzu haykıra haykıra burada paylaşıcaz sadece sabır etmemiz gerekiyor.Günün birinde bizde hamiş kalıcaz ama sanırım biraz daha zaman var hayırlısı diyelim artık.Bu ay çatlatma iğnesi vurdu doktor bakalım neolacak ? Sen türkiyeye gelicektin naptın bu ay?

Canım ya ateş ölçme yöntemini ben de duydum ve geçen ay deneyeyim dedim adet günü yaklaştığında vücut ısın düşüyormuş ama ben de öle birşey olmadı vücut ısımda bir değişiklik olmadı yani.Duyduğumuz herşey bizim için bir ümit inşallah biran önce isteyen herkez hamiş kalır.:CüvCüv:

arkadaşlar bennim adetimede 6 gün var ama ne olucak bilmiyorum iştahsızlık var sabah kaltığımda mide bulantısıda oldu bugün gün içinde ara ara oluyor ama ümitlenmek istemiyorum göüğslerimde şiş ve sertleşti çok acıyor bunlar belki adet belirtiside olabilr bilemiyorum off her ay adetim yaklaşınca böyle oluyorum sizler beni anlıyorsunuz dimi arkadaşalrım

binbirgece mide bulantın falan bece psikolojiktir. bir test var fortel diye 20 ytl ye satılıyor ,adetine 7 gün kala sonucu veriyorrmuş diye duydum.çok merak ediyorsan onu al bi dene istersen. ama az para da değil .benimde 7 günüm kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorum.

binbirgece mide bulantın falan bence psikolojiktir. bir test var fortel diye 20 ytl ye satılıyor ,adetine 7 gün kala sonucu veriyorrmuş diye duydum.çok merak ediyorsan onu al bi dene istersen. ama az para da değil .benimde 7 günüm kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorum.

CANIM SENIN INSALLAH bu ay tutmustur bende yaklasik alti ay catlatma iynesi oldum kismet olmadi iste bu ay sonu TurkiyedeyiM INSALLAH ESIM IZIN ALIRSA

arkadaşlar günaydın benimde adetime son 5 gün ama içim bir tuhaf kafam karışık acabalarla dolu dün sabah mide bulantısıyle uyanmıştım akşam eve gideince aniden bir bulantı çok kötü oldum ve istifra ettim şimdi yine bulantım var ama üşütmüşte olabilirim fazla umutlanmak istemiyorum yani eee sizler nasılsınız

bulantın olunca kolay çıkarıyorsan üşütmüş olabilirsin ama benim gibi zor istifra edenlerdensen hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…