yok gulum nerde hamile degilim ins birgun olurrr hepimizinderyam76 hamilemiisn günün geçtimi önceki yazılarında beklediğini söylemiştin sonuç ne canım merak ettim
bence sabahı beklemelisin sabırsızlanma
arkasından açık renkli akıntı gelirse bilki hamilesin hemen testi tekrarla
ama adet olmuş ta olabilirsin
gününü şaşmaz şaşmaz şaşırası tutar olur ya
arkadaşlar üç günüm geçti biraz önce test yaptım silik çizgi çıktı ve birzöncede kahverengi lekeler geldi sizce hamilemiyim
kızlar selam müjdeli haberi olan arkadaşlar varmı benim 8 gün kaldı ama şimdilik heycan yok ama günüm yaklaştıkça heycan olurmu bilmem acayipte grip oldum patronum hamilleik varsa vücut direnci düşermiş dedi ümitşendim öyle diyince ama herşey hayırlısı tabi nasipse olur işşllah allah hepimze hayırlısı neyese onu versin
ayyyy canim hosgeldin seni gormek guzel bizlerde yazcaz birgun dimiii
kızlae selam günaydın nasılısnız bakalım benim son 6 günüm ateş yöntemi ile hamile olup olmadığını anlıyabiliyormuşsunuz bu yöntemi deneyen arkadaşlar varmı beni ateşim sabah yataktan kalkmadan ölçtüğümde 36.1 şimdi ise 36,3 çıktı adet günü yaklaştıkça düşermiş eğer aynı seviyede gidere yada birz yükselirse hamilelik var demekmiş aranızda bu konuda bilgili arkadaşlar varmı benim ateşim şimdi normal mi yoksa düşük mü
CANIM SENIN INSALLAH bu ay tutmustur bende yaklasik alti ay catlatma iynesi oldum kismet olmadi iste bu ay sonu TurkiyedeyiM INSALLAH ESIM IZIN ALIRSAYazıcaz tabi canım bizde mutluluğumuzu haykıra haykıra burada paylaşıcaz sadece sabır etmemiz gerekiyor.Günün birinde bizde hamiş kalıcaz ama sanırım biraz daha zaman var hayırlısı diyelim artık.Bu ay çatlatma iğnesi vurdu doktor bakalım neolacak ? Sen türkiyeye gelicektin naptın bu ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?