arkadaşlar günaydın benimde adetime son 5 gün ama içim bir tuhaf kafam karışık acabalarla dolu dün sabah mide bulantısıyle uyanmıştım akşam eve gideince aniden bir bulantı çok kötü oldum ve istifra ettim şimdi yine bulantım var ama üşütmüşte olabilirim fazla umutlanmak istemiyorum yani eee sizler nasılsınız
yani en azından ben bi an öyle hissettim senin adına
selam canım inşallah hamilesindir Rabbim hayırlısını nasib etsin benimde dün yada bugün bekliyorum normalde dün olmam lazımdı ama 1-2 gün aksayabilir o yüzden umutlanmıyorum gerçi dün test yaptım çıkmadı ilk hamişliğimde günümden 1 gün önce yapmıştım silik çizgi vardı ama şuan yok yani umutta yok bilmiyorum hayırlısı..
Merhaba arkadaşlar benimde 3 gün var adetime sabah tutanamadim kendimi test yaptim çok silik bi çizgi çikti.işyerindeyim çikip kan testi yaptirma şansim da yok akşamda 7de çikiyorum ne yapayim yardim edin banada.
CANIM INSALLAH bu ay olur gun asiri calismalara devam et RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNmerhaba arkadaşlar araya bayram girdi memlekete gittim derken bayadır giremedim bende pazartesi doktora gittim yumurtalarım sagımda 2 solumdada 2 tane yumurtam oluşmuş 18mm sagındaki solumdaki ondanda ufakmış doktorum aşılama önerdi ama ben korktugum için istemedim çatlama ignesi verdi dün sabah 10,30 ignemi oldum bugunde aynı saatte ilişkiye giricegim doktor öyle söyledi bu ayda hamile olmazsam bir dahaki ay aşılamda dedi inşallah gerek kalmadan hamile olurum ey yarabbim duy sesimi benim gibi herkeze allah en kısa zamanda versin kızlar yorumlarınızı bekliyorum?
selam kızlar nesecrin ne yaptı acaba bidaha görünmedi ikinci çizgi silik çıktı diyorduya merak ettim inşallah hamiştir. inşallah sende hamişsindir ingilizceci ben malesef adetliyim şuan yani inşallah hamişimdir diyemiyorum.:çok üzgünüm:
Hamilelik ya da regl belirtisi hic bisi yok bende ...fakat atesim cok yuksek gidiyor.yarin ya da en gec pazar regl gunum,ama cok ilginc bu ay ,hayirlisi hepimize ....
canım tebrik ederim allah saglıklı bir bebk nasip etsinCANIM BENİM EVET HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM EN YAKIN ZAMANDA SANA VE TÜM İSTEYENLERE BU GÜSEL DUYGUYU YAŞATSIN.BİDAHAKİ AY İNŞ.SENDEN VE TÜM ARKADAŞLARDAN HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUM.Şeniz
simira merhaba...bende 6-7 gün sonra regli günüm.her ay 14.gün göğüslerim şişer,acırdı.bu ya,hiç böyle bişey olmadı.aynen senin gibi,ne regl ne hamilelik belirtisi yok.2 negatif aşılamam var benim.geçen ay aşılama yaptırmıştım,bu ay normal yolla denedik.ateşini sabahları mı ölçüyosun,kaç çıkıyor.paylaşırsan sevinirim.yerimseniben
son adet ne zamandı? ve kasıkların ağrıyormu?kızlar iyi akşamlar ikigünüdr mide bulantım çoğaldı ne yesem midem bulanıyor yediklerim ağzıma geliyor kusuyorum yorgunluk hissi var sizce üşüttümmü yoksa hamileym yardım edin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?