adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

selam canım inşallah hamilesindir Rabbim hayırlısını nasib etsin benimde dün yada bugün bekliyorum normalde dün olmam lazımdı ama 1-2 gün aksayabilir o yüzden umutlanmıyorum gerçi dün test yaptım çıkmadı ilk hamişliğimde günümden 1 gün önce yapmıştım silik çizgi vardı ama şuan yok yani umutta yok bilmiyorum hayırlısı..

yani en azından ben bi an öyle hissettim senin adına

zor kusuyorum bazende gün içinde reflü gibi oluyorum yedilerim midemi ekşitiyor galiba işşallh hayırlısı herşeyin en iyisini yüce rabbim bilir dua etmek ve beklemekten başka çaremiz yok arkadaşlar

teşekür ederim canım ama adetinin üzerinden 7 gün geçmesi gerekiyormuş idarrda çıkması için sen biraz bekle canım herzaman aynı olmuyorki hamilelikler RAABBİM HEPİMİZE HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN DUALIMIZ DUYUP BİZE HAYILI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EDER İŞŞALLAH

Merhaba arkadaşlar benimde 3 gün var adetime sabah tutanamadim kendimi test yaptim çok silik bi çizgi çikti.işyerindeyim çikip kan testi yaptirma şansim da yok akşamda 7de çikiyorum ne yapayim yardim edin banada.

Merhaba arkadaşlar benimde 3 gün var adetime sabah tutanamadim kendimi test yaptim çok silik bi çizgi çikti.işyerindeyim çikip kan testi yaptirma şansim da yok akşamda 7de çikiyorum ne yapayim yardim edin banada.

tatlım umarım hamılesındır 2,cızgı sılık cıkınca genellıkle hamılelık dogrulanıyor ama kesın sonuc kanda cıkıyor tek care ızın alıp yaptırman bakalım bende beklıom bu ay ıns hamıs oluruz :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar araya bayram girdi memlekete gittim derken bayadır giremedim bende pazartesi doktora gittim yumurtalarım sagımda 2 solumdada 2 tane yumurtam oluşmuş 18mm sagındaki solumdaki ondanda ufakmış doktorum aşılama önerdi ama ben korktugum için istemedim çatlama ignesi verdi dün sabah 10,30 ignemi oldum bugunde aynı saatte ilişkiye giricegim doktor öyle söyledi bu ayda hamile olmazsam bir dahaki ay aşılamda dedi inşallah gerek kalmadan hamile olurum ey yarabbim duy sesimi benim gibi herkeze allah en kısa zamanda versin kızlar yorumlarınızı bekliyorum?

CANIM INSALLAH bu ay olur gun asiri calismalara devam et RABBIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUN

kızlar iyi geceler son 4 gün kaldı ama galiba regl olucam karın ağrım başladı birde çok agrasifleştim

Hamilelik ya da regl belirtisi hic bisi yok bende ...fakat atesim cok yuksek gidiyor.yarin ya da en gec pazar regl gunum,ama cok ilginc bu ay ,hayirlisi hepimize ....

kızlar benımde adetıme 1 hafta var bu ay kasıklarım cok agrıdı ama üşütmektende olabılır o yuzden gecen ay kı gıbı cok umutlenmıcem takmamaya calısıyorum ama gunum yaklastıkca stres oluo bakalım hayırlısı ıns bu ay hepımız topluca hamıs olur nufus patlaması yaparız :)

selam kızlar nesecrin ne yaptı acaba bidaha görünmedi ikinci çizgi silik çıktı diyorduya merak ettim inşallah hamiştir. inşallah sende hamişsindir ingilizceci ben malesef adetliyim şuan yani inşallah hamişimdir diyemiyorum.:çok üzgünüm:

CANIM BENİM EVET HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM EN YAKIN ZAMANDA SANA VE TÜM İSTEYENLERE BU GÜSEL DUYGUYU YAŞATSIN.BİDAHAKİ AY İNŞ.SENDEN VE TÜM ARKADAŞLARDAN HAMİŞ HABERİ BEKLİYORUM.Şeniz

Hamilelik ya da regl belirtisi hic bisi yok bende ...fakat atesim cok yuksek gidiyor.yarin ya da en gec pazar regl gunum,ama cok ilginc bu ay ,hayirlisi hepimize ....

simira merhaba...bende 6-7 gün sonra regli günüm.her ay 14.gün göğüslerim şişer,acırdı.bu ya,hiç böyle bişey olmadı.aynen senin gibi,ne regl ne hamilelik belirtisi yok.2 negatif aşılamam var benim.geçen ay aşılama yaptırmıştım,bu ay normal yolla denedik.ateşini sabahları mı ölçüyosun,kaç çıkıyor.paylaşırsan sevinirim.yerimseniben

canım tebrik ederim allah saglıklı bir bebk nasip etsin

canım aşılaöa hakkında biraz bilgi verirmisin benim doktorumda bu ay aşılama dedi ama ben korktugum için istemedim rahim filmim kötü geçti aşılamada öyle oluyor diye korkuyorum nasıl yapıldıgını :uhm: acı agrı sızı oluyormu bilgi verirsen sevinirim a.s.

kızlar iyi akşamlar ikigünüdr mide bulantım çoğaldı ne yesem midem bulanıyor yediklerim ağzıma geliyor kusuyorum yorgunluk hissi var sizce üşüttümmü yoksa hamileym yardım edin arkadaşlar

merhabalar :) herkes aynı dertten muzdarip..umarım allah gönlümüze göre verir inşallah..benimde adetime 7 gün var bakalım tam yumurtlama gününde birlikte olduk...ama şimdiye kadar bir belirti yok sanki..olmaması normal mi? yani tüm kadınlarda illa ki belirti olmak zorunda mı?

ya kızlar adetime 2 kaldı ayaklarım çok üşüyor ve dizlerim agrıyor kasık agrımı ve şişkinligini saymıyorum bile bu belirtilerle hiç şansım yok degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…