adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

Benim altı gün kaldı ne adet belirtisi yaşıyorum ne hamilelik belirtisi.Zaten belirti var mı diye düşününce olmayan şeyleri varmış gibi düşünüyorum.O yüzden artık belirtidir diye yormuyorum

kızlar benımde 5 gun kaldı ama karnımın altında sancı var sankı adet olacakmısım gıbı ama karın agrısı gıbıde degıl ins hamısımdır Allah ısteyen herkese nasıp etsın optummm sızlerı..

CANIM INSS hayirli haberlerini aliriz dularim sizlerle birbirimize dua edelim

Kac gundur siteye giremorum canlarimm nasilsiniz bu arada hamis olan yokmu bende son saymaya basladim 9 gun var adetime bakalim bu ay nolcak

Canım bu ay tutmadi yine kader kısmet nabalım...Ben 3 aydır korunmuyorum fakat henüz bişi olmadı yalnız benim adetim hiç gecikmezdi bu ay 1 gün geçti acaba bi dahaki ay tutma şansı mı doğuyor ne bileyim böyle birşey duymuştum da ona istinaden soruyorum..

canim bende ole bisey duymustum hamile kalmadan once adet duzensizligi olurmus ins hepimizin hayirli bebisleri olur

Kizlar adetime 2 gün var ama bugun test yaptim dayanamayip malesef negatif
silik bile deil morelim bozuldu meger nekadar içten içe hevesliymişim allah güç kuvvet ve sabir versin bebeişerimiz gelinceye kadar...

2gun varkizlar benimde gunume hadi bakalim heycnli bekleyiş başldi yine

5 aydır her adet gününde ağlıyorum içten içe eşim ben üzüldükçe daha çok üzülüyor gelecek ay olur sıkma canını diyor ama işte olmuyor olmuyor bi de insanlar yardımcı olmak adına demezler mi tüp bebek telefonu var verelim mi içim yandı boğazım düğümlendi daha yeni başladık falan ama yüreğim yandı

Canim benim taka kimseyi emi kaafana sen kendine guven öncelikle sne sna ayardim edecksin sen kendine yardim edemzsen san kimse yardim etmez edemz canim tamammi kndini yanliz hissedersen benimle konuş canim bak 5ay çokerken gulumyaa

Slm kızlar siteye giremiyorum kaç gündür sinir oluyodum kendi kendime ama sonunda bugün girebildiğim için mutluyum.Benim bu ay yine olmadı ya nedense bu ay daha cok üzüldümm .Şimdi salı gnü rahim filmi çekilecek o yüzden biraz endişeliyimm.Umarım sizlerden güzel haberler alırım bu ay ...

kızlar selma sitede bakım çalışması avr dı.o yüzden girelemiyordu
kimse giremedi zaten.
şimdi ben yarın adet günüm.
yani bugün olmazsa yarın keisn oalcak .ama ağrıalrım hemen şimdi geliyorum diyor bana sanki.
ama hayrlısı neyse o olsun.

Benim 15 günüm var , yani mühim günlerdeyim umarım sağlıklı bir şekilde tüm bebek isteyen anneler bebeciklerini kucaklarına alırlar tabi bende :))

zeytingözlü mrb aranıza yeni katıldım inş bebişini kucağına aırsın

Canım Bu kadar erken niye ümitsizliğe kapılıyorsun tıbben DR. lar 1 sene olmamasını normal karşılıyor , bence sen kendini yok yere üzüyorsun bu da stres yapmana neden oluyor . Arkadaşlardan da öğrendiğim kadarıyla kendimizi ne zaman rahat hissedersek o zaman bebişlerimize kavuşuruz . :ecrin_bebek:

inş. benim adetlerim söle 9 haziran 11 temmuuz 14 ağustos ve 18 elül adet sirkülerim genellikle 33-35 gün arası.hala hastalanmadım kaç gün geçmiş oluyor test yapsammı acaba bana yardımcı olurmusun.

Kızlar benim de 6 günüm var, beklemedeyim.akıntım çok arttı.bazen belim ağrıyor.adet olacağım diye koırkuyorum.Allah bebeklerimize tez zamanda kavuştursun hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…