adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

benim adetime son bir gün.. adet olacakmis gibi hissetmiyorum.. ama kasiklarimda garip kasilmalar var.. hamilelige vurmak istemiyorum ama.. bu arada bir soru.. test icin ne kadar beklemeliyim??

Bence geçince yap arkadaşım diyorum ama benimde 3 günüm var bende test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.Ama bu sefer bekliyeceğim.Tek çizgiye bakmaktan daha iyidir

herkese merhaba :)
geçenlerde yazmıştım aslında geçen ay hamileydim ama kimyasal gebelik yaşamıştım..bu ay umudum kırıktı ama yüce rabbim sanırım yüzüme güldü ve çift çizgiyi çok kuvvetli ve bir o kadarda kıp kırmızı bir şekilde testte gördüm sanırım hamişim :) ama tam sevinemiyorum bakalım cumartesi doktoruma gideceğim progestan verdi onu kullanıyorum umarım bir aksilik yoktur dua edin lütfen...allah herkese nasip etsin..bu arada ilk kez sizinle paylaşıyorum daha HİÇ kimseye söylemedim doktor teyit etsin ondan sonra söylerim diye düşündüm...allah gönlünüze göre versin...

o zaman ilk tebrik edende ben olayım arkadaşım ALlah tamamına erdirsin inşallah tebrikler canım

merhaba bendimde 2 günüm kaldı ama dün oncomed yaptım dayanamyıp negatif... yani boşa bekliyorum ....
benim durumlar karşılık 1 oğlum var ikinci için 12. ayımız korunmayı bırakalı. bu arada 1 ay klomen + pregnyl kullandım olmadı geçen ay rahim filmi çekildim normal spermiogram verdik normal. rahim ağzımda yaram var. smear aldırdım temiz.... geital siğilim çıktı geçen ay birde falan ..... anlıyacağınız çok karışık. ve bu ayda olmadıysa zaten adet sonrası yaralarım yakılcak. ve 3-4 ay ara vercez sanırım bu işe..................

gunaydin arkadaslar ben araniza yeni katildim.bende sizin gibi her ay umitlenen arkadaslardan biriyim,umudum bu ay allah nasip ederse bende bu ay hamile olmayi cok istiyorum.allah hepimizin umudunu bosa cikarmasin insallah.benim son regel gunum 4 ekimdi.dualarinizi bekliyorum

arkadaşlar bende her ay acaba bu ay tuttumu diye bekleyenlerdenim yarın regl günüm bakalım ne olacak rabbim hayırlısını nasip etsin

merhaba kıslaaarnrrrr hepinize günaydın size bişey soracaktım ben kıslar benim adet günüm yarın ama iç çamaşırımı çok kirletmeyecek şekilde beyaz akıntı geliyor sanki yumurtlama günüm.... bi de kasığımın üstü ağrıyo bazen adet sancısı sanki girip çıkıyo.... bunları yaşayan var mı bi de bunları yaşayıp hamiş olduğunu öğrenen var mı?????? şimdiden teşekkürler kıslaaaaaaarrrrrr

benımde bugun kzıalrgunum ama heray 2gun geçikmelı oluyorumyanı 2 gun musadesi var bugnolmazsam sevınemem

arkadaşalr selamlar.ben bugün bekliyorum.
yani bugün normalde ve geelceğini belli ediyor bakalım
akşam gelmezse dayanamaz yarın sabaha bir test alırım.
enmoral bozucu o testte bir türlü 2. çizgiyi görememkç
insan bekleyince acaba diyor hep acaba ama sanmıyorum bakalım olursa süpriz oalcak.
hayrıslını diliyorum allahtan hepimiz için

Merhaba bumuyani canım benim 28 30 gün arası olduğu için 29 ekim yada 30 ekim bakalım hayırlısı artık ama zaman yaklaştıkça yavaş geçiyor sanki

bugün adetimin 2.günü olması gerekiyordu.
ve olamdım acaba adetim 1 gün mü geçikmiş oluyor iki gün mü?
test yapsam da çıkmaz ve ümitlenmek için erken biliyorum ama merak işte..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…