adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

Ateş olçme yontemi beni hiçyaniltmadi ve bugn de ateşim dusutu sanirm başka aya kaldi umidimz adet olamdima amaa..

bumuyani ateş ölçme yöntemi nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin?

Gözdem canım sen ne sormuştun bu arada?

gözdem hamile değilim ve hiç olmadım bende senin gibi acemiyim ama bu forumdan okuduklarıma göre hamile olabilirsin aslında anladığım kadarıyla belirtiler çok kişisel yani günün geçip test sonuçu çıkmadan sanırım asla öğrenemicez netten okuduğuma görede idrar ile yapılan testlerin doğru çıkması için günün 10 gün falan geçmesi gerekiyormuş

bunu yazmıştım canım benim:merhaba kıslaaarnrrrr hepinize günaydın size bişey soracaktım ben kıslar benim adet günüm yarın ama iç çamaşırımı çok kirletmeyecek şekilde beyaz akıntı geliyor sanki yumurtlama günüm.... bi de kasığımın üstü ağrıyo bazen adet sancısı sanki girip çıkıyo.... bunları yaşayan var mı bi de bunları yaşayıp hamiş olduğunu öğrenen var mı?????? şimdiden teşekkürler kıslaaaaaaarrrrrr

slm kzılar benım sabahkı sıkıntım gectı regl olmaıdm ama gun içinde çok kotuydum ya akşam yemktı bulaşıı cayderkenb rahatım şimid yarında eşım evdezaten çok sukur bakalım hayırlsı eşımde test yapsma dıye bakıyoama yok yapmıcm dedim

slm kızlar isallah hamileyımdır ama sıze danısmak ıstedım ılıskı den 15gun gectı 9 gun sonra hasta oldun acaba hamıle kalmısmıyımdır :uhm::dance:

yanı canım hasta olduysan nasıl hamiş olcksın anlamadım ben orasını sen calışmaya devm et canım

kızlar benım adetım 3 gün geçtı bugün 3.günüm gelceğine dair bı belirti yok ama test yaptım negatıf çıktı acaba beklesemıydım daha napsam bılmıyorum negatif ama bişeyde gelmiyo.

kızlar benım adetım 3 gün geçtı bugün 3.günüm gelceğine dair bı belirti yok ama test yaptım negatıf çıktı acaba beklesemıydım daha napsam bılmıyorum negatif ama bişeyde gelmiyo.

ay korktum şimid benimd e3. günüm gelemdi.ağrıalrım avr ama akşma test yapacaktım.yapmasam mıç?
ama yapmazzsam merak ederim.
sen yinede adet olana kadar bekle testler güvenilir oalcka değil ya canm.
önce kırmızları göre baktın gelmiyor hemen doktora git ben öçyle yapcağım hamile çıkmazsam eğer, doktora gidecğim adet olmazsam .
inşallah gönülüne göre olur herşeya.s.

sweethome alsam yapma testı sabh idrraınla yap canım cunkudaha erekn sneın ama benım ilk hamilleğimde 5.gunde çıkmıştı canım .öğleden sonra yapmıştım bne testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…