adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun.ama çok karışık durum ya napcağımı bılmıyorum.

sweethome ins canim ck tesekkur ederim.rabbim hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins.canim ayrica ben bi kimyasal gebelik gecirdim ve adetime 5gun kala cikmisti ama ondan once adetim 6 gun gecikmisti ve test yapmistim cikmamisti.

kizlar ben daha once kimyasal gebelik yasadim.2aydir deniyoruz ama bu ay da yok sanirim bilmiyorum.sey sorucam sizce 1.hamilelikte yasanilan belirtilerle 2. de yasananlar ayni olmali mi?cunku benim ilk hamileligimde gogusler belli etmisti ama simdi oyle bisi yok.

merhaba en aranıza dün katıldım ve benimde adetim 3 gün gecikti 2 gündürde sadece pembemsi çok az mı az geliyor 3.gün sabah test yaptım negatif çıktı arada bir başım dönüyor ama bir daha test yapmaya cesaret edemiyorum negatif çıkmasından korkuyorum sizce ben ne yapmalıyım

hosgeldin canim.bence biraz daha bekle.benimki 6gun sonra gelmisti.hakkinda hayirlisi olsun.ins gelmistir bebisin

kimyasal gebelikte aynı belirtiler oluyor mu?
ya bende kan uyuşmazlığı avr ve bunu bilmedemn geçirmek ve kendiliğinden geçmiş olma ihtimali var mı.hani farketmeden.
allahım artık bugün bu topiğide diğerlerinde girmeyeceğim girdikçe ve yeni şeyler okudukça
değişik şeyler düşünüp kötü senaryoalr yazıyorum.
allahım sen aklımı koru.
ya ben de pskopata bağlayacağım iyice ,aman allahımdan gelene sözümüz yok çok fazla konuşupda günah olmayayım.psikolojimzide çok önemli.o yzüden biraz gülüp geçmemeiz laızm
düşünmemek için sizlere veda ediyorum herhengi bir surum olursa p.tesiden önce yazamam büyük ihtimal.
kendize iyi bakın allaha emanet olun

kızlar merhaba. benim adetime 1 hafta var ama 10 gün öncesinde göğüslerim şişti ve ağrıyor belim ve karnımda bacaklarım 2 gündür çok ağrıyor kendimi yorgun hissediyorum acaba test yapsam çıkarmı

merhaba bana kalırsa bu adet öncesi ağrı bence biraz bekle ümitsizliğe düşme ben o hatayı yaptım insan çok üzülüyor bu arada ben aranıza yni katıldım

merhaba kızlar benim 28 ya da 30 günde oluyor. yani ya pazartesi ya da çarşamba olmam lazım ne zaman test yapsam acaba ?

canim bence gecsin adet gunun oyle yap.ben de senle ayni durumdayim ama carsambayi beklicem.cunku husrana ugruyorum sonunda..

selam kızlar benimki beni yalnız bırakmıyor yine birer gün öne geliyor yani hastalandım buayda geçti ümit diger aya kaldı...

hadi yaa canım napalım bidahaki ay tutturursun insallah. kızlar. ben çarşamba gunu regl olmam gerekiyor. ama kasıklarımda hafif ağrılar başladı tabi. ay bu aydan cok ümitliyim çok çalıştık yaaaa,,, dua edin tutsun artık ne olur.

selam benim bu ay geçen hafta gelmesi gerekiyordu ama gelmedi 3. gün test yaptım negatif çıktı acaba tekrar test yapsam mı bana birşey söyleyebilirmisiniz ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar adetime 4 gün var ve 3 gündür bir iki damla pembe leke geliyor bugün de geldi,yerleşme mi üstüne görmemi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…