canim cok gecmisolsun dis gebelik oldugunu nasil anladin
Merhaba, ben sevcan aranıza yeni katıldım arkadaşlar..
sizlerle kaderimde buda varmış dediğim,hiç ummazken herşey yolunda giderken beni yıkan üzüntümü paylaşmak istiyorum.
eşimle evleneli1 sene 3 ay oldu.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz.onca soruna karşı biz mutlu bir yuva kurmayı başardık Allahımın izniyle.Evliliğimiz çok güzeldi.Önceleri çocuk düşünmüyorduk.Eşim planlar yapıyordu.3-4 sene yapmayız birikimimiz olur ondan sonra diyordu.ama bana sorarsanız ilk günden bebeğim olsun istiyordum.Her seferinde dile getiriyordum ama artık bi süre sonra aramızda gerginlikler olmaya başlıyordu bu konu açalınca.zamana bırakmıştım ki.... reglim 2 ay gecikti.önceleri 2 ayda 8 kilo vermiştim ondan olur demişti diyetisyenim.içim rahat etmedi jinekologa gittim.hormon testi istedi.sonuçlarımı aldığımda bi terslik olduğunu anlamıştım.doktora gittiğimde sonuçlarıma bakar bakmaz suratından anlamıştım bir terslik olduğunu.yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını bu durumda çocuğumun olmayacağını söyledi.sanki o an beynimden kaynar sular döküldü.göz yaşlarımı tutamadım.tabiki tedavi şansım var ama sanki bebeğime bir anda o kadar uzaklaştımki kendimi yanlız hissettim.sanki hiç benimle olamıycakmış gibi hissettim.bazen düşünüyorum acaba benim bebeğime olan aşırı sevgimmi beni ondan yoksun bıraktı yoksa eşimin planlarımı.hiç bir zaman plan yapıp sanki bizim isteğimizle olcakmış gibi bakmamak lazım hiçbirşeye.içim o kadar doluki burada sizlerle paylaşabileceğimi düşündüm.paylaşmak biraz olsun içimi ferahlatıyor.biraz uzun oldu galiba.kusuruma bakmayın.aranıza katılıp bende sizlerle dertleşmek içimi dökmek isterim.sizde isterseniz.
canimsin yaaa hicc uzulme o kadar kotu durumda olanlar varki cocugun elbet te olur ilaclarla bu mumkun hem tip o kadar ilerlediki MEVLAM baska dert vermesin bizimde uc yildir olmuyo hatta eylulde uc bitiyo napalim bazen dusunuyorumda bunlar tatli ugras bebislerimiz icin ugrasiyoruzzz yanliz degilsin bizler variz unutmaaaaaaaMerhaba, ben sevcan aranıza yeni katıldım arkadaşlar..
sizlerle kaderimde buda varmış dediğim,hiç ummazken herşey yolunda giderken beni yıkan üzüntümü paylaşmak istiyorum.
eşimle evleneli1 sene 3 ay oldu.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz.onca soruna karşı biz mutlu bir yuva kurmayı başardık Allahımın izniyle.Evliliğimiz çok güzeldi.Önceleri çocuk düşünmüyorduk.Eşim planlar yapıyordu.3-4 sene yapmayız birikimimiz olur ondan sonra diyordu.ama bana sorarsanız ilk günden bebeğim olsun istiyordum.Her seferinde dile getiriyordum ama artık bi süre sonra aramızda gerginlikler olmaya başlıyordu bu konu açalınca.zamana bırakmıştım ki.... reglim 2 ay gecikti.önceleri 2 ayda 8 kilo vermiştim ondan olur demişti diyetisyenim.içim rahat etmedi jinekologa gittim.hormon testi istedi.sonuçlarımı aldığımda bi terslik olduğunu anlamıştım.doktora gittiğimde sonuçlarıma bakar bakmaz suratından anlamıştım bir terslik olduğunu.yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını bu durumda çocuğumun olmayacağını söyledi.sanki o an beynimden kaynar sular döküldü.göz yaşlarımı tutamadım.tabiki tedavi şansım var ama sanki bebeğime bir anda o kadar uzaklaştımki kendimi yanlız hissettim.sanki hiç benimle olamıycakmış gibi hissettim.bazen düşünüyorum acaba benim bebeğime olan aşırı sevgimmi beni ondan yoksun bıraktı yoksa eşimin planlarımı.hiç bir zaman plan yapıp sanki bizim isteğimizle olcakmış gibi bakmamak lazım hiçbirşeye.içim o kadar doluki burada sizlerle paylaşabileceğimi düşündüm.paylaşmak biraz olsun içimi ferahlatıyor.biraz uzun oldu galiba.kusuruma bakmayın.aranıza katılıp bende sizlerle dertleşmek içimi dökmek isterim.sizde isterseniz.
safak son 6 be gun adet belirtilerim daha bi fazla tum vucudum agriyor gece uyuyamadim agridan ama cikmadik candan umit kesilmez bekliyecegim bir umit YUCE MEVLAM DUALARIMIZI bir gun kabuledecek insallah
CANIM sayet adet olmadiysan dr gorun derimselam kizlar benim adetime 1 hafdam var,ama az önce,afedersiniz idrarimi yapdigimda kahverengi tortu seklinde ,bir seyler geldi ,rengi toprak rengi gibi ,hic bu kadar erken regl gelmezdi bende bu da nedir anlamadim,
idrar yolarında iltahaplama olabilrmi acaba :uhm:
bir uzamana görünsen iyi edersin canım
benimde regl olmama bir buçuk gün var
birde adet olucak gibi karin agrim basladi sanirim cok erken adet olucam,bir bucuk gun az kalmis canim daha bana 1 hafdam var,yada erken gelicek
benim bugün adet günüm .dün 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu.sonra birsey gelmedi.ben herhalde adet oluyorum dedim umursamadım.bugun sabah tekrar 1-2 damla lekelenme oldu çamur gibi koyu kahve.şimdi hiçbirsey yok.acaba adet olucam da sökülmüyo mu ki?ya da yerleşme kanaması mı?göğüslerimde şişlik ve ağrı var.birde kasıgımda batma oluyor.yarına kadar bekleyeceğim bakalım.belki adetim geliyordur.
nur sen hamile olabilirsin benimde günüm dündü olmadım daha yarın sabah test alıp yapsam çıkarmı ki
insallah canım.:Saruboceq:..ben de ikide bir wc ye taşınıyorum.ödüm kopuyor adetim gelecek diye.ama hala birsey yok.CANIM BENIMDE AYNI SENIN GIBI KAHVERENGI LEKE DEILDE TORTU GIBI YADA KIRINTI SEKLINDE IDRARIMDA VARDI;SABAH ;BI DAHADA OLMADI KARIN AGRISI ILE BIRLIKDEYDI GECDI AMA BENIM REGLIME ! HAFDAM VAR ;INSALLAH YERLESME KANIDIR IKIMIZINDE::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?