adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

cosmopoli sen de de ara ara lekelenme var mı? adet günümüz aynı

kızlar benim 4 günüm kaldı ne ara kanama nede bi belirti olmadı. arada bi kasıklarımda regl sızlaması işte. ufffff allahım duy sesimizi

kızlar merhaba benimde hesaplayıcılara göre 8 günüm var. ama buay farklı sanki ara kanama geçirdim. çok akıntım oldu ve hala devam ediyor. göğüslerim sırtım ağrıyor. kasıklarımda srekli bir sızı ve sancı. Ya üşüttüm yada meleğim benimle diyorum kendime ama ümitlenmekte istemiyorum. Rabbim hepimizi meleklerine sağlıkla kavuştursun inşallah

kızlar tam 9 günüm kaldı hesaplayıcılara göre 7 ama ben geçen ayki adet günümden esas alıyorum.kızlar bişey dicem benim bir haftadır gögüslerim agrıyo hele ucunu 2 parmagımın arasında birizcıııık sıktıgımda çok degişik acıyo.sütyensiz dolanıyom 2 gündür o zaman rahatlıyo agrı azalıyo ama ucu geçmiyo.bel ve kasık agrımda var.inşallah bebegimde vardır.yada beni kandırıyodur yine.pek çalışamadık biz bu ay oyüzden pek umutlu degilimde aslında.hakkımızda herşeyin hayırlısını versin yarabbim.

arkadaşlar bende geçen ay 28.hasta oldum.adet hesaplayıcısına göre 25.nde olmam gerekiyordu.kaç gündür göğüslerim şiş ve çok ağrıyor.kasıklarımada arada adet ağrısı gibi ağrı giriyor.acaba hamilemiyimki.

kızlar regl oldum ben burda lisıte tutuyomuyduzn adım varmıydı bılmıyorum ama 28kasım yenı tarıhım

bumuyani senin adet günün baya geç oluyor hayırdır 4 günmü attın bu arada adetlerini bekleyen arkadşlar allah gönlünüze göre versin inşlalah hepiniz bir can taşıyorsunuzdur içinizde

bumuyani senin adet günün baya geç oluyor hayırdır 4 günmü attın bu arada adetlerini bekleyen arkadşlar allah gönlünüze göre versin inşlalah hepiniz bir can taşıyorsunuzdur içinizde

malesef bu ayda olmadı hemde adetim hem geç geldi hemde gelmedi gibi birşey ama malesf yine olmadı olmadı ömür aya inşaallah

Kızlar hepiniz adet tarihlerinizi yazın liste yapalım böylece takip etmek daha kolay olur bence.Kim hamlie kalmış daha iyi görürüz....Umarım listemiz upuzun olur sevincimizde kocaman olur

bende beklemedeyim şu progestan kullanıyorum dün bitti bugün 2, gün 1 haftayaı tamamalarsam test yapıcam inş. hayrılı ve sağlıklı bir evlada hamileyimdir ve tabiki inş. sizde aynı şekilde arkadaşlar... Allah gönlümüze göre versin

selam kzılar bende geldim aranıza, 2 yıllık evliyim son 3 aydır bebek düşünüyoruz ve bayramdan önce bir kimyasal gebelik geçirdim ((18 ekimde adet oldum ve korunmamaıza gerek olmadığını söyledi dr um...birşey sormak istiyorum sizlere geçen seferde olmuştu kimyasal gebelikte yani...idrarım amonyak gibi kokmuştu ve son 1 haftadır yine aynısı oluyor bu belirtiyi yaşayan var mı aranızda...allah gönlümüze göre versin hepimizin...

son iki gündeyim adetimi bekliyorum sıkıntılı ve stresliyim bir hayırlısıyla şu günleri atlatsaydım düşünmeyim diyorum nefayda aklımdan çıkmıyorki buay kızıma ve eşime müjdeli haber vermek istiyorum inş.
hepimizin hakkında hayırlısı olur inş.

BENİMKİDE BİACAyip kokuyor bende anlamadım hic kokusunu duymazken 1 haftadan fazladır garip bi koku gelio ins dilegimiz gercek olur. benim regli 2 kasım bakalım beklemedeyim bugun 29.gun son reglim 2 ekimde ondan 2 kasım yazdım

yasemin şekerim bu kimyasal gebelik boş gebelik demekmi ben hiç kimyasal gebeli diye bişey duymadımda
allah seninde gönlüne göre versin inş.

yasemin şekerim bu kimyasal gebelik boş gebelik demekmi ben hiç kimyasal gebeli diye bişey duymadımda
allah seninde gönlüne göre versin inş.

yok canım boş gebelik farklı, duymamamn normal canım çünkü ben adet günüm geçmeden hcg baktırdım 1 hafta falan vardı daha adetime öyle öğrendim hamile olduğumu ve hcg 800 lere falan çıktı en son bi ara lekelenmem oldu dış gebelikten şüphelendiler sonra yoğun kanamam oldu ....

şekerim bende ekim 2 de olmuştum benimki öne geldiğinden son 2 gündeyim bakalım ne çıkacak hayırlısı ama benim idrarda koku yok ilk kızıma hamile kaldığımdada koku olmamıştım ben kızımda sadece lekelenmeden anlamıştım şimdi 15 gündür kıramplar giriyo yumurtalık bölgeme hiç böylede olmazdı ama bakalım bekliyorum

kizlar hepinize gunaydin..benim adetimede 12 var yani baya bi gun var yani (((
Yalniz bir sey sormak istiyorum iliskiden sonra bende yatmaya calisiyorum sirt ustu.1 ve ya 2 saat uzaniyorum ama ona ragmen kalktigimda lomp diye butun hepsi (sperm)disari cikiyor.
ya pardon cok acik oldu ama kusura bakmayin..yani iceri giden gidiyordur dimi ay artik kafayi yicem sanirim...
Allah hepimizin yuzunu guldursun insaallah

hııı anladım şekerim çok geçmiş olsun
hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman versin allah

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben adet oldummm.umutlarım diğer aya kaldı.çok üzgünümmmmmm.hayırlısı diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…