bumuyani senin adet günün baya geç oluyor hayırdır 4 günmü attın bu arada adetlerini bekleyen arkadşlar allah gönlünüze göre versin inşlalah hepiniz bir can taşıyorsunuzdur içinizde
selam kzılar bende geldim aranıza, 2 yıllık evliyim son 3 aydır bebek düşünüyoruz ve bayramdan önce bir kimyasal gebelik geçirdim((18 ekimde adet oldum ve korunmamaıza gerek olmadığını söyledi dr um...birşey sormak istiyorum sizlere geçen seferde olmuştu kimyasal gebelikte yani...idrarım amonyak gibi kokmuştu ve son 1 haftadır yine aynısı oluyor bu belirtiyi yaşayan var mı aranızda...allah gönlümüze göre versin hepimizin...
yasemin şekerim bu kimyasal gebelik boş gebelik demekmi ben hiç kimyasal gebeli diye bişey duymadımda
allah seninde gönlüne göre versin inş.
BENİMKİDE BİACAyip kokuyor bende anlamadım hic kokusunu duymazken 1 haftadan fazladır garip bi koku gelio ins dilegimiz gercek olur. benim regli 2 kasım bakalım beklemedeyim bugun 29.gun son reglim 2 ekimde ondan 2 kasım yazdım
yok canım boş gebelik farklı, duymamamn normal canım çünkü ben adet günüm geçmeden hcg baktırdım 1 hafta falan vardı daha adetime öyle öğrendim hamile olduğumu ve hcg 800 lere falan çıktı en son bi ara lekelenmem oldu dış gebelikten şüphelendiler sonra yoğun kanamam oldu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?