adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

merhaba kızlar benimde 6 günüm var. kasıklarımda çok sancım var yaklaşık1 haftadır. test yapsammı diyorum ama sonrada ya kimyasal gebelik olupp hüsrana uğrarsam diye korkuyorum. ama bu ayda hamile değilsem bundan sonra beni hiç bir belirti kandıramaz

10 günüm var sabırla bekliyorum bakalım , ilk denememiz o yüzden çok ümitli değilim ama gögüslerim ve ksaıklarım feci ağrıyor , sanırım psikolojik :) Umarım hayırlısıyla güzel haberi alırız hepimiz .

kızlar benımde yenı 1 yasına gırmış bı oglum var adetım 3 gun gectı test yaptım 2 defa sılık çıkıyor sızce dogrumudur acaba

evet bendede oluyo giden gidiyodur korkma

selam kızlar benim adetime 10 gün var ama 8 gün sonra kan testi yaptırıcam yani hamişsen belli olur valla günler geçmek bilmiyor sanki

ben de ...9 gün var .yanlız çok sancım var şimdiden adet olmak ne demek sancıdan mahfoluyorum iki gündür.aranızda benim durumumda olan var mı.

GÜNAYDIN HANIMLAR
ben bugün kırmızı kartı gördüm gibi bişye olacam galiba
bu ayda yine hüsrana uğradım beklentiler boşa çıktı
hayırlısı ne diyelim sancılı bekleyiş bu ayda bitti gelecek ay yine beni sancılı beklemelr var

ben de ...9 gün var .yanlız çok sancım var şimdiden adet olmak ne demek sancıdan mahfoluyorum iki gündür.aranızda benim durumumda olan var mı.

merhaba canım aynı durum bendede var adetime 5 gün var ama yaklaşık bir haftadır ciddi sancılarım var kasıklarımda bir balon varki şişirip şişirip söndürüyolar birde ciddi bir gaz olayı var. anlayamıyorum inşallah hamişizdir.sende başka ne gibi belirtiler var.

canım stres yapmamaya çalış biliyosun olumsuz etkiliyor...

canım stres yapmamaya çalış biliyosun olumsuz etkiliyor...

biliyorumda elimde değil işte şeytan dürtüyo hadi ahdi düşün diye
bu ay çok umutluydum inan bu sefer çok yıkıldım
önceki aylarda beklentim vardı ama bu kadar umudum yoktu bu ay tamam oldu dedim ama nafile işte yok olmadı yine
neyse seninde canını sıkmayayım çok dertlendim

[COLOR="Red"]Selam kızlar bu ay ilacımı kullandım,rahim filmim çekildi ve en son çatlatma iğnemde vuruldu.Umarım bu sefer tutar ya 15 kasım da adet günüm bakalım neler olucak.Hepimizin yüzü biran önce güler ve tatlı miniklerimizi kucağımıza alırızzz umarım..:CüvCüv[FONT=[/FONT]:[/COLOR]

Kızlar adet günlerinizi yazın liste yapalım dedim kimse hala yazmadı .Yazalımda bizimde güzel bir listemiz olsun....

kızlar benimde adetime 8 gün kaldı ama şu ada hiç bir belirti yok
bırakın belirtiyi erken adet olacam diye korkuyorum geçen ay 5 gün erken adet oldum
ooooof ooooof

merhaba kızlar benimde adetime nerdeyse 14 gün falan war..7 aydır hamile kalamadım bu ay ne olucak çok merak ediyorum adetlerim 32-33 günde bir oluyor bu ay adetin 8. 13. günler olan ilişkilerden şansım olabilirmi kızlarr o tarihlerde ilişkim olmuştu ..bu günlerde biraz zor misafirimiz olucak bu işler şans düşünmediğimiz andada olabilir aslında inş. ya !!!

canım umutlarımız tükenmesin hiç bir zaman...o geleceği zamanı biliyor inan, nedemek canım sıkılmaz arkadaşım her zaman dinlerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…