adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

kızlar kasık ağrısı olanalr dikakt etisn.büyük ihtimal hamileisniz.
adetten 1 hafta yada dah önce başlıyor
çok acı veriyor.çve aniden geliyor gibi ise hamile oalbilirisniz.
ben öyle olmuştum.erken oalcak gliba çok sancılanıyorum dedim.
ablam baa o hamilelik olabilir dedi.
ve farklı her adetten farklı bir sancı idi.:teytey:
dikaktli olaun .ağır kaldırmayın.her şeyinize dikkat eidn olur mu?
allahtan hayrılsı olsun

cnm göğüslerim şiş daha doğrusu hassas el değmiyor.tabi adet beli,rtisiyle gebelik belirtileri çokj benziyor.inşallah hamileyizdir canım.

2-3 günüm kaldı adetime bende olmak istemiyorum.bebek istiyorum .tedavimde son 2 hakkım kaldı tam geçen sene bu ay başlamıştık tedaviye ve hala bişey yok

yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken
bir tatlı gülücük özledi gözlerim
sen hangi alemde hangi düşlerde isen bebeğim
gel artık
çünkü gülüşünü çok özledim.....seni sabırla bekliyoruz

slm benim adetime 12 gün var artık bıktım bu ay olurmu diye beklemekten ilk defa bu ay takvim yöntemi kullanmadım eşim bıktı artık işgençeye çevirdin diyor ilişkiyi kismet benim bir oğlum var evlendiğim ilk beş gün içinde hamile kalmıştım adetime beşgün vardı şimdi niye böyle oluyor bilmiyorum hepiniz inşallah hamiş olursunuz

benim tam 5 günüm kaldı , her belirtiyi hamileliğe yormaktan sıkıldım , artık düşünmeyeceğim ne olursa olsun ya ne zor bir şeymiş bu uzun zamandar uğraşan arkadaşlar gerçekten kafayı yememek elde değil , sabrınızdan dolayı tebrik ederim hepinizi inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız , tabi bende :)

Selam kizlar
benimde 8 9 gunum var..Acaba bu sefer oldumu diye dusunuyorum..
Gerce pek belirtim yok offf bu benim 14. ayim
her ay ayni stres cok zormus gercekten..
Allahim ins tez zamanda her isteyenin kucagini doldursun:Saruboceq:

Kizlar benime c.tesi yada pazar günü adet günüm ... Ateş ölçüyorum şu anda 37 de sabitlendi ... Ama sadece karnim ağriyor.. Birde ağlayasim var .. Stresliyim

bende pazar gunu adet olmam geeklı.acaba bende ateş ölçme yöntemi denesemmı kı.merak ettim.bu arada bende cok stresliyim herşeyı kafaya takıyor ğlayasım geliyor.ama bildiğim kadarıyla adet yakınkende olur böyle sinirde olur hatta.

merhaba arkadaşlar, ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, bu ay da 5 günüm yeni adet tarihime, ama bu ay çok verimli geçmedi bizim için 9 14 ve 15.günler birlikte olduk, 28 günde bir olurum düzenli olarak, hayırlısı bakalım, inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.

Vallahada geçmiyor billahada.... Karnimda ağriyor ... Başkada belirtmelirt yok kizlar... Varmi belirtisi olan aramizda ... Ateşimde bu gün 36,9 :) inşallah düşmezse umut olucak bana

Valla belirti midir yoksa benim uyuşukluğum mudur , kaç gündür erkenden uyuyorum , göğülerimin ucu acıyor ama çok değil kasıklarımda da ara ara batmalar var ama kendimi de kandırmak istemiyorum , hamileliğe yoğunlaştığım için psikolojik de olabilir

Cnm görğüs uçlari aciyorsa olabilir :)) ben geçen gebeliğimde ordan şüphelenmiştim.. Bak şimdi öle bişey yok....

Olabilirsin tatlim .. Inşallah.....

Umarım canım inşallah ama bazen hiç belirti de olmayabiliyormuş ,bazende belirti sandıklarımız bizim psikolojiden kaynaklanıyor...Kendimi ümitlendirmek istemiyorum , daha ilk ayımız bundan önce geçen sene bu vakitlerde bir düşüğüm oldu ( dış gebelik ya da düşük teşhis konulamadı ) ben hiç bir şey hissetmemiştim gebe olduğuma dair .

arkadaşım benimde göğüs ucum acımıştı çok umutlanmıştım ama olmamıştı bu ay yine ağrıyor ama artık beni kandıramaz

benimde 5-6 günüm var kızlar.bazı belirtiler var ya
bundan önce 5 kez gebelik belirtisi yaşadım ve negatif çıktı.göğüslerimde hiç bir şey yok. bir keresinde kocaman ve kaahve rengi olmuşlardı aama yine olmadı. inşallah seviniriz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…