adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

benimde adetimden 10 gün önce basladı özellikle sağ kasığımda agrılar 3 gün var adetime ama su anda o kadar kötü ağrı girmiyor artık
göğüslerimdede biraz acı var o kadar

reglime 3 yada 5 gün var klomen kullandığım zaman 3 gün atıyor cünkü
clearblue testi hakkında bilgisi olan var mı
ben bugün yaptım negatif
daha önceden kullanan var mı?

bu ay klomen kullandım eğer adte düzenimi değiştirmediyse 1 hafta var allahım sen hayırlısını ver yarabbim

kızlar benim 2 gün gecti ama acayip adet olacakmışım gibi agrılarım var merakla bekliorum valla.acaba hamişken böyle agrılar olurmu tecrübesi olan varmı

benimde adetime 10 gun var. sorunda midem eskiyor hersanıye aralıksız ve yaklasık 1 hafta önce yumurtadan tiskindim su andada kasıklarımda batma var..... cok umutluyum ama hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum.....

kızlar benim 2 gün gecti ama acayip adet olacakmışım gibi agrılarım var merakla bekliorum valla.acaba hamişken böyle agrılar olurmu tecrübesi olan varmı

evet canım benim de geçen ay öğle olmuştu, her an adet olacakmışım gibiydi, hamileydim ama kimyasal gebelikmiş, yani senin bahsettiğin de bir hamilelik belirtisi, inşallah hamilesindir canım, ne zaman test yapmayı düşünüyorsun, adetlerin çok düzenli midir?

*her an adet olacakmış gibi hissetmek
*göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet
*uyku hali
*kasık ağrıları ve sancılar

arkadaşlar benimde adetim geri geri geliyo hesaplarıma göre nettende hesaplıyorum 5 kasımda olmam lazım gecen ay 9 unda olmustum bakalım 5 inde olmadım inşallah dokuzunda da olmam bende sabırsızlıkla bekliyorum azcık akıntım gelse kirlendimmmi acaba diyorum ve hemen bakıyorum.şimdiye kadar gelmedi.haberlerinizi yazın merakla bekliyorum.

benim 9 unda olmam lazım dün dayanamadım test yaptım koca bir negatif çıktı , ümitlenmiştim belki silik milik çıkar diye , pek ümidim yok

baş agrısı neyin belirtisiysi? progestron un düşmesi mi demek bilen var mı?_
öyleyse bugün cok basım agrıyor ve ateşim de düşük
bu ayda hamile kalamadım herhalde

günaydın arkadaşlar, benim dün olmam gerekiyordu olmadım, geçen ay geçirdiğim kimyasal gebelikten dolayı gecikiyor olabilir diyorum ama bir yandan da ümitlenmeden edemiyorum, sizde durumlar nasıl, zeytingözlü sen adet oldun mu? inşallah olmamışsındır

canlarım nasılsınız uzun zamandır gıremıyorum edetıme daha cok var ıns bu ay olur Rabbım cumlemizın dualarını kabul etsın

mrb kızlar ben yeni üyeyim benimde bugün adet günüm bakalım hayırlısı inş. bende adet belirtileri var aslında ama kısmet artık. Allahım isteyen herkese versin

arkadaşlar benimde adetime 10 gün var çok başım dönüyo ateş basıyo acaba bebeğim tuttumu tuttuysa bukadar erken belirti olurmu bilen varmı.....

benimde 2 gün var arada kasıklarım acıyor o kadar
göğüslerimde her zamanki gibi adet öncesi gibi yani bugün ateşim 36.8 di.
yarın sabah bakalım kaç cıkacak

arkadaşlar ben tam 1 hafta geciktim :) doktorumla konuştum sürekli tansiyonum düşüo bide ptesi kan testi yaptır dedi ... :) ama bu akşam biraz moralim çıktı çnk adet zamanımda hep sivilce çıkar oramda buramda bugün bikaçtaneee pörtlediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…