adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

Benimde 10 günüm var aslında 8 gün ama en fazla 10. güne olurum 20.günümdeyim şuan ve klomen kullandım bu ay o yüzden bir umut bekliyorum...

canlarim bu topigi ben actim ama iki aydir giremedim dogrusu bebis pesindeydim esimle turkiyeye tatile gidelim gitmiskende doktora gorunelim dedik ve tup bebek tedavisine basladik doktor yumurta rezervlerimin azaldigini soledi cok uzuldul bir tane yumurtam olustu yinede denemekte fayda var dedi ve yumurtami alip disarda dollediler guzel bir ebriyo olsto cok sanslisin dediler ve 13aralikta transferim gerceklesti ama kismet degilmis tutmadi olmadi ne yapacagim bilmiyorummmmm adettimde basladi insallah birgun hepimiz hamis oluruz hayirlisiyla

kızlarrr korunmayı bıraktıgımızdan beri( 3 aydır) adetlerim 1 er hafta erken geliodu.yani siklusum 25 gündü. sat 28 kasımdı. hesaplayıcılara göre 23 aralıkta adet olmam gerekiodu. ama ben hala olmadım.dun test yaptım negatif cıktı. bundan sonra test yapmim dimi , pozitif çıkma ihtimali yok yani dimi?

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlr benım 4 gunum kaldı.midemde yanma eksime var ama aynı zmanda karın agrısı kasık agrısıda var sankı uşütmusm gıbı afedersınz gazım var gibi bişi oluyor sizce bunlar hamilleık belirtisimi yoksa adet belirtisimi?

yumurta rezervi azalmasi fsh hormonu ile mi belli oldu? Hurrem diye bir arkadas var. 9 seneden sonra dogal yoldan hamile. istersen ona bir sor. onun da fsh i inanilmaz yuksekti. annesi ozel bir karisim yedirmis esine ve kendine. ve oldu. umarim hepiniz hamile kalirsiniz.

walla bende bu ay klomen kullandım ve bugun adet günüm olması gerek bakalım beklıyorum aksamı yada yarını Allahım insallah olmam. Beklemek cok zormus yaaaa hadi bakalım kızlar umarım hepimiz yeni yıla yeni anne adayları olarak gireriz:Saruboceq:

Buket sende bir daha test yap yada kan testi yaptır idrar testleri geç döllenmede sonuç vermiyor
Deryam Yüce rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın insallah canım moralini yüksek tut. Biliyorsun stres tüm hastalıkların başı..

Son düzenleme:
meraba ben bu topik e yeni geldim şuanda reglim bitti.çalışmalara başlıcaz.rabbim isteyen herkeze 2009 da nasip etsin inşallah 4.ayı denicem inşallah olur

2009 a da gırdık ınsallah bu yıl bebıslerımıs gelır hayırlısıyla mevlam dualarımızı kabul eder ınsallah

adetıme 8 gun var ama gerı sayım yapmıom cunku bu ay baya bır karıstı sogan suyu ıctım adetten 1 hafta sonra tekrar adet oldum adetımın 12 14 ve 19 gunlerınıde degerlendırdım ama bu ay beklemıom içimden bir ses yıne gozyasları benı beklıo dıo ıns yanılıorumdur rabbım dualarımızı kabul etsın bızı bebıslerımıze kavustursun ıns

kızlar ya kimse sesimi duymuyor benim dün yazılarıma cevap alamadım birşey paylaşmak istiyorum burda beni dinlemek isteyen varmı acaba?

merhabalar..benim adet 23 ünde yani daha çok var ...2009 bol hamişli bir yıl olsun...
angell2008 sıkıntılısın galiba...hayırdır??

saol arkadaşım şükür valla sesimi duydun bu ay ilk kez klomen kullandım ve adetin 27.günündeyim bugün adet tarihimi 9 aralık iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve geçen ay adet aram 30 gün sürdü normalde 28 gündü şimdi bu ay 14.gün aşırı kasık ağrım oldu son günlerde baş dönmesi akıntıda artma gaz fazlalığı baş ağrısı ve uyku halim mevcut sigara kokusundandan etkilenir oldum bu şüphelerimden dolayı sabah gebelik testi yaptım daha adet tarihime 4 gün var fakat ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim ben şimdi eşim karşımda oturuyor fakat daha onunla paylaşamadım testide gizli yaptım ne dersin canım ...

selam angel ben folic plus kullanıyorum kusura bakma şekercim ben adet 26 sında olum 29 unda bitti 3 gün sürdü ve sonra bittikten sonra mide bulantısı ve sağ kasıkta ağrı bacağa doğru sebebi nedir hamilemiyim birde hamile kalma günleri nasıl oluyor birde bende şöyla kafamda sıcak basması gibi belirti ve aynı zamanda başka ne vitamin almam gerek bana yardımcı olurmusun teşekkürler geğirti oluyor sebep ne

canım adetin normalde kaç gün sürüyor miktarı ne kadardı belkide yerleşme kanamasıdır bende geçen sene 3 gün pembe kanama oldu şüphelendim test yaptım hamileydim ama 10 haftalık kalbi durdu bebişimin bi test yap istersen...hamile kalma günleri yumurtlamanla alakalı ne zaman yumurtladığını biliyorsan o günler gün aşırı çalışın bitanem...vitamin bende folic plus kullanıyordum sanırım yeterli...

angell canım galiba hamilesin...ama şimdilik kimseye söleme belkide farklı bişidir...
belirtilerin güzel...ayy hadi inşallah....
eğer kanaman yoksa silik de olsa çizgi hamileliğin işareti..kanama olduğunda yanlış çıkıyor...sen en iyisi yarın kan testiyaptır...

saol canım kanamam yok zaten 2 aydır progestan kullanıyorum bu ayda klomen kullandım...kan testini adet günümde yaptıracam hayırlısı artık ne diyim..

mrhb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.bende 1.5 yıldır bebek istiyorum bende pko var eşimde bi problem yok çok şükür.6 ay kadar gonophane tedavisi gördüm sonuç alamadım.bu ay aşılama apılacak.şuan adet olmayı bekliyorum.14 ocak regl tarihim.inş. allahım isteyen herkese tez zamnda sağlıklı bir şekilde bebeklerini verir.dualarım sizinle...

bende gun sayıyorum 12 ocak adet tarıhım ıns bu adet olmam dıe dua edıp duruyorum rabbım cumlemıze en kısa zamanda annelık duygusunu yasamayı nasıp eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…