canlarim bu topigi ben actim ama iki aydir giremedim dogrusu bebis pesindeydim esimle turkiyeye tatile gidelim gitmiskende doktora gorunelim dedik ve tup bebek tedavisine basladik doktor yumurta rezervlerimin azaldigini soledi cok uzuldul bir tane yumurtam olustu yinede denemekte fayda var dedi ve yumurtami alip disarda dollediler guzel bir ebriyo olsto cok sanslisin dediler ve 13aralikta transferim gerceklesti ama kismet degilmis tutmadi olmadi ne yapacagim bilmiyorummmmm adettimde basladi insallah birgun hepimiz hamis oluruz hayirlisiyla
selam angel ben folic plus kullanıyorum kusura bakma şekercim ben adet 26 sında olum 29 unda bitti 3 gün sürdü ve sonra bittikten sonra mide bulantısı ve sağ kasıkta ağrı bacağa doğru sebebi nedir hamilemiyim birde hamile kalma günleri nasıl oluyor birde bende şöyla kafamda sıcak basması gibi belirti ve aynı zamanda başka ne vitamin almam gerek bana yardımcı olurmusun teşekkürler geğirti oluyor sebep ne
angell canım galiba hamilesin...ama şimdilik kimseye söleme belkide farklı bişidir...
belirtilerin güzel...ayy hadi inşallah....
eğer kanaman yoksa silik de olsa çizgi hamileliğin işareti..kanama olduğunda yanlış çıkıyor...sen en iyisi yarın kan testiyaptır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?