insallah canım.:Saruboceq:..ben de ikide bir wc ye taşınıyorum.ödüm kopuyor adetim gelecek diye.ama hala birsey yok.
canim bu ay benimde yuzumde vucudumda bir suru sivilce cikti birde cildim cok yaglandi esim bile sasirdi bir umut bekliyoruzzzzbenim 1 hafta var adetime ama hep aklım acaba varmıdır? diyor. Sonra yoktur ya yine aynı sonuç olacak kendini kandırma diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. Vucudumda her zamankinden farklı bişeyler var mı diye. En ufak birşeyde olabilirmi diyorum. Ama sırtımda çok sivilceler çıktı. Adet belirtisi olabilir. Sanırım yarın test yapacak arkadaşlar var. İnşallah güzel haberler alırız. Merakla bekliyorum.
ay canimmm insallahhh hamilesindir bizleri haberdar etbugünü sayarsam kızlar 3 gün var saymazsam 2 gün var yanlız bşy diyim sanki içimde kıpırtılar var birde nefes alırken karnıma bakıyorum son 3 5 gündür nasıl kalp atıyorya karnımda öyle atıyorrr :) bunu yaşayan var mı acaba
canim aramiza hosgeldin insallah hamilesindirMerhaba arkadaşlar..
Uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş..
İki yıllık evliyim ben..Beş aydır korunmuyoruz.Hamile kalmayı hayatımda hiçbirşeyi istemediğim kadar çok istiyorum..Ama olmuyor.
Bu ay da adet günüm üç gün geçti , ama zaten kendimi bildim bileli düzensizdi adetlerim,o yüzden "acaba hamile miyim" diye heyecan bile yapmıyorum..Zaten öyle herhangi bir belirti falan da hissetmiyorum..
Beş ay belki endileşelenmek için çok erken ama ne bileyim..Çok istiyorum anne olmayı..
Allah hepimize kısmet etsin...Kimsenin kucağını yuvasını boş bırakmasın..
Bu ay günü geçen , "belki hamileyimdir" diye bekleyen herkesten de iyi haberler alırız inşallah..
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimde adetim 2 gün geçti normalde 1 hafta önceden adet sancım başlardı şimdi iki gün geçti hala ağrı yokkkkk anlamadım ben işten bişii.. kafamçokkarıştı her ay başka bi belirti kafay yiyorum yavş yavaş.. :teytey:
ahhh palaşmazmıyım tüm siteye anons yapıcam bi gelsin bebekim ah benim kuzummmmm nazlı kuzum gel artık......... kaydirigubbakcemileCanım 2 gün geçikmiş bence test yap .Belki silikte olsa çıkar.İnşallah hamilesindir..Bizlede sonucu paylaş lütfen:CüvCüv:
bugünü sayarsam kızlar 3 gün var saymazsam 2 gün var yanlız bşy diyim sanki içimde kıpırtılar var birde nefes alırken karnıma bakıyorum son 3 5 gündür nasıl kalp atıyorya karnımda öyle atıyorrr :) bunu yaşayan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?