adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

canlarim beklemek cok zor ALLAHIM hepimize sabir versin ben cok stresliyim cok gerildim 6gun bi gecse hayirlisiyla arkadaslar nolur banada dua edin ALLAH RIZASI ICINNNNN

benimde son 3 günüm bakalım hayırlısı Allahım inşallah dualarımızı kabul eder. benimde göbeğimin altında hafif renkte dik bir çizgi belirdi. sık tuvalete gidiyorum ve midem kazınıyor. gögüslerimi anlatmıyorum bile kızlar sizce hamilelik mi yoksa psikolojik mi!kafamçokkarıştı ama olmazsa ne yapalım bu ay olmazsa bir daha ki ay!:Saruboceq::CüvCüv:

benim 1 hafta var adetime ama hep aklım acaba varmıdır? diyor. Sonra yoktur ya yine aynı sonuç olacak kendini kandırma diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. Vucudumda her zamankinden farklı bişeyler var mı diye. En ufak birşeyde olabilirmi diyorum. Ama sırtımda çok sivilceler çıktı. Adet belirtisi olabilir. Sanırım yarın test yapacak arkadaşlar var. İnşallah güzel haberler alırız. Merakla bekliyorum.

canim bu ay benimde yuzumde vucudumda bir suru sivilce cikti birde cildim cok yaglandi esim bile sasirdi bir umut bekliyoruzzzz

bugünü sayarsam kızlar 3 gün var saymazsam 2 gün var yanlız bşy diyim sanki içimde kıpırtılar var birde nefes alırken karnıma bakıyorum son 3 5 gündür nasıl kalp atıyorya karnımda öyle atıyorrr :) bunu yaşayan var mı acaba

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlarrr en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah dualrın sizinle

ay canimmm insallahhh hamilesindir bizleri haberdar et

rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benimde adetim 2 gün geçti normalde 1 hafta önceden adet sancım başlardı şimdi iki gün geçti hala ağrı yokkkkk anlamadım ben işten bişii.. kafamçokkarıştı her ay başka bi belirti kafay yiyorum yavş yavaş.. :teytey:

safakkk 5 bugun butun adet belirtilerim zirvede gece agridan uyuyamadim bekliyorummm bir umut INSALLAH CULEMIZIN YUZU GULERR

benim adet tarihim yarın ama ben bugün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı
üzüldüm çünkü 4 gündür adet olacakmısın gibi karnım agrıyor,akıntı var,bacaklarımın üstü ağrıyor ümitliydim bu ay
erken yaptıgım için çıkmamıs olabilirmi?hep bir umut..

Merhaba arkadaşlar..
Uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş..

İki yıllık evliyim ben..Beş aydır korunmuyoruz.Hamile kalmayı hayatımda hiçbirşeyi istemediğim kadar çok istiyorum..Ama olmuyor.

Bu ay da adet günüm üç gün geçti , ama zaten kendimi bildim bileli düzensizdi adetlerim,o yüzden "acaba hamile miyim" diye heyecan bile yapmıyorum..Zaten öyle herhangi bir belirti falan da hissetmiyorum..

Beş ay belki endileşelenmek için çok erken ama ne bileyim..Çok istiyorum anne olmayı..

Allah hepimize kısmet etsin...Kimsenin kucağını yuvasını boş bırakmasın..
Bu ay günü geçen , "belki hamileyimdir" diye bekleyen herkesten de iyi haberler alırız inşallah..

canim aramiza hosgeldin insallah hamilesindir

Canım 2 gün geçikmiş bence test yap .Belki silikte olsa çıkar.İnşallah hamilesindir..Bizlede sonucu paylaş lütfen:CüvCüv:

Canım 2 gün geçikmiş bence test yap .Belki silikte olsa çıkar.İnşallah hamilesindir..Bizlede sonucu paylaş lütfen:CüvCüv:
ahhh palaşmazmıyım tüm siteye anons yapıcam bi gelsin bebekim ah benim kuzummmmm nazlı kuzum gel artık......... kaydirigubbakcemile

Merhaba
evet ya benimde kasigimda var o atma
psikolojiktir diyorum ama
içim içimide yiyiyorr
allahim sen büyüksün ...:CüvCüv:

:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…