Bilmiyordum ayrıca rahatlamak için değil burnum kırıldı mecburen ameliyat oldum bunları düşünecek halde değildim daha yeni toparladım ve yazdım bunu keşke hiç yazmasaydım sizin gibi kötü kalpli insanlar yüzünden hayat daha kötüYoo sinirli değilim ama konu çok saçma.
Yanı insan bu konuda bu kadar hassassa bunu ameliyattan önce sorar öğrenir, ameliyat zamanını da aldığı bilgilere göre seçer.
"Ya ama şöyle yapacaktım da böyle oldu, doktor böyle dedi hoff tutamıyorum ne yapsam şimdi" demek içini rahatlatmak için kendini kandırmaktan başka bir şey değil.
Ayrıca forumda dini içerikli konular yasak.
Geçmiş olsun ,inşallah kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Alo diyanet hattını din kültürü öğretmenlerimiz bile akıllarına takılan birşey olduğunda arıyor..Ben aradığınız en sağlıklı bilgiye orada ulaşabileceğinizi düşünüyorumBilmiyordum ayrıca rahatlamak için değil burnum kırıldı mecburen ameliyat oldum bunları düşünecek halde değildim daha yeni toparladım ve yazdım bunu keşke hiç yazmasaydım sizin gibi kötü kalpli insanlar yüzünden hayat daha kötü
Hıımm oluyormuş Yani çamaşırını çıkarmadan. Tşk aydınlandım.Ben de 4 yıl önce regl döneminde burun ameliyatı olmuştum.
Tampon takarım diye düşündüm hatta fakat hemşire bana iç camasirini çıkarma ped tak tampon tehlikeli olabilir demişti.
Steril değil diye giysiyi çıkarmamızı istiyorlar ya ..ahanda çözümSteril don ahahahaha
Bilmiyordum ayrıca rahatlamak için değil burnum kırıldı mecburen ameliyat oldum bunları düşünecek halde değildim daha yeni toparladım ve yazdım bunu keşke hiç yazmasaydım sizin gibi kötü kalpli insanlar yüzünden hayat daha kötü
O kapandi... :)Alo fetva filan bi bakın, forumda dini konu da yasak ayrıca.
Gusülsüz oruç tutulmaz tabiki kabul olmaz zatenOruçta gusül şartı var mıydı? Bak şimdi takılır aklıma ahshs
Gusülsüz oruç ibadeti yapılabilir diye biliyorum ama bir süreden fazla gusülsüz kalmak günah sayılıyor ve namaz ibadetine şart.
Alo fetva filan bi bakın, forumda dini konu da yasak ayrıca.
Yav senelerdir her Ramazanda aynı sorular ahshs
O kapandi... :)
Artik hayatimizda Alo Fetva yok..
Turevinde ne var diyorsan onu da bilmiyorum :)
O kapandi... :)
Bence de, kadının düşmanı yine kadın gerçekten. Bi soru soramaz olduk şu sitede bu gibi üyeler yüzünden. Ele başları dayazdım bunu keşke hiç yazmasaydım sizin gibi kötü kalpli insanlar yüzünden hayat daha kötü
Diyanet bunu biliyor mu pekiO kapandi... :)
Kapattilar hatta haber oldu..Diyanet bunu biliyor mu peki
Bir Prof Ilahiyatci hocamiz diyor ki dinimiz kolayliklar dini hic bir sey sizi namazdan Allahla kavusmaktan alikoyamaz.Aldığınız abdest kabul olmaz niyet tabiki önemlidir ama böyle durumlarda ne olur ne olmaz kaza gerektirir
Abdestin şartları var ve siz bu şartları sağlamıyorsunuz burnunuza su çekemeyeceğiniz için kazaya bırakmanız en mantıklı olan
Birde buraya değilde google sorsaydınız keşke
Kapandığının haberi 2018..alo fetfanın mesai saatlerini gösteren bilgi 2021 tarihli..Ben tekrar açıldığını düşünüyorum ..arattıracaksınız bana şimdiKapattilar hatta haber oldu..
Bence de, kadının düşmanı yine kadın gerçekten. Bi soru soramaz olduk şu sitede bu gibi üyeler yüzünden. Ele başları dacilek.yagmuru ve KudrAlobar . Bence kudra erkek üye bu arada.
Eki Görüntüle 3054258
Acilmamistir da isim degismis olabilir..Kapandığının haberi 2018..alo fetfanın mesai saatlerini gösteren bilgi 2021 tarihli..Ben tekrar açıldığını düşünüyorum ..arattıracaksınız bana şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?