- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
He bak onu bilemem. ailenin en minigi benim (32) :) en son ben tuzlanmisim. nasil tuzladilar bilmiyorum.
benim tuzlama dedigim, hafif deniz tuzunda 5 dakika yikamak.
konusahibin diger konularina bi göz atdim... ben en iyisi bu konudan cikim... gereksiz kürek cekmek olur yoksa
Bir kadın bir kadını ancak bu kadar aşağılayabilir. Kendisi de kadın olmuş aynı sıkıntıları yaşamış, kızı da evlenip aynılarını yaşayacak. Anlamıyorum yaaa ne yiyip ne içiyor bu kaynanalar?Evet carsaf gormk icin
O dediğiniz gerdek adeti annem anlatırdı onların zamanın da kalmış yıl olmuş 2019 insanlar herşeyin bilincinde ne adetiymiş yahu resmen cahillik bu kim kabul eder bu zamanda bunu saçma kafa yapıları ondan sonra çocuk oldu hadi başka adetler bu insanlar hiçmi kendilerini geliştirmemiş eşiniz ne diyor bu durumlara onunla geçiniyorsunuz aranızda bu sorunları aşabiliyorsanız bırakın ailesi kenarda adetlerimiz deyip dursunlar önemli Olan sizin mutluluğunuzArkadaşlar ağzıma kadar cok doluyumgelin geldigim ailenin adetlerinden biktim . Basta hersey cok guzeldi dugunumde cok guzel gecti cok ama cok mutluydum takii dugun bitip gerdek gecesine gelene kadar kayinvalidem ve buyyk gorumcem evde kalicaz die israr edince bende kabul etmedim o gecemi en mutlu gunumu burnumdan getrdiler . 1 yillk evliyim hala o gunu unutamiorum . Yuzlerine her baktgmda nefretim gelio gozumun onune simdide eger bebegin olursa 40 ı cıkana kadar bir suru tuhaf tuhaf adetler cikarmislar ve sart kosuolar soylediklerimizin hepsi olacak die . Off bıktım yaa bazen evlendgme cok pisman oluorum sinirden nasil yazacagimi bilemedim
Evet ben konunun basindan beri bebegim olsun istemiorum demedim ki her kadin gibi bende çocuğum olsun istiorum esim o kadar kotu gaddar bir insan degl ki sadece o gun bu konuda beni yanliz biralti sonradan pisman oldu ama gecnolduBu kadar sorununuz var.
Esiniz sizi ezdiriyor ailesine , siz karismayin diyerek sahip çikamiyor.
E sizin eski konulariniz hep bebek sahibi olmak ile ilgili
Ben gorucu usulu evlendim ailemin istedigi evliligi yaptmAhhh siz gençler,evlilik öncesi her adet hoşunuza gider hepsi uygulansın istersiniz.
Evlilik sonrası adetlerden hoslanmazsiniz.
Benimki sabaha çaya gelcem dedi bende inadına gerdeğe girmedim tatile gidene kadar 3. Gun gitmiştik balayinaArkadaşlar ağzıma kadar cok doluyumgelin geldigim ailenin adetlerinden biktim . Basta hersey cok guzeldi dugunumde cok guzel gecti cok ama cok mutluydum takii dugun bitip gerdek gecesine gelene kadar kayinvalidem ve buyyk gorumcem evde kalicaz die israr edince bende kabul etmedim o gecemi en mutlu gunumu burnumdan getrdiler . 1 yillk evliyim hala o gunu unutamiorum . Yuzlerine her baktgmda nefretim gelio gozumun onune simdide eger bebegin olursa 40 ı cıkana kadar bir suru tuhaf tuhaf adetler cikarmislar ve sart kosuolar soylediklerimizin hepsi olacak die . Off bıktım yaa bazen evlendgme cok pisman oluorum sinirden nasil yazacagimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?