- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Ohaa nasıl sapkın fantaziler bunlar yahu? Ne meraklılar başkasının sevişmesine.Hahahaha yaa cok guldumBiz dugunden hemen sonra ayni sehirde otele gittik. Dinlenip cikalim yola diye. Ordan da balayina gittik. Benim kaynana da kalin diye tutturdu. Kendisi yandaki diger eve gidermis. Benden once oglu kabul etmedi. Sacmalama dedi dumduz annesine Balayindan donduk aradi beni. O is oldumu diyo. Utanmazsan ogluna sor dedim verdim teli esime. Napiyonuz nasilsiniz diye aradim oglum dedi. Soramadi bisey edepsiz bunlar ya. Delirmisler
Kov evinden defolsunlar.hadsizlerkocan ne iş? o da razı mıydı anası yan odadayken gerdeğe girmeye?
Konuşmak gerekiyor bence nişanlıyken. Yarasa gibi kan görmek isteyeni çok duyduk da gerdek sırasında aynı evde kalmak isteyenler türedi cidden sapıklar . Bizim sülalede hala bunu yapanlar vardı çarşaf olayını maalesef ama o gece yalnız bırakıyorlar evden gidiyorlar Allah'ım ne kaaa medeni ne kaa modern bir sülalem varmış dermişim . Ben eşimle konuşmuştum ve çok saçma bir adet olarak görmüştü ve bizde olmaz dedi ki zaten gelinliği çıkardığım gibi balayına gittik .Konussaydim boyle bi geceyi yasatrmydm kndime ne bilim boyle adetlerinin oldugunu kalkip adamlarla gerdek gecesini konusmadm ki
Valla aynen oyle. Bir arkadasin dedigi gibi yapamazsak yardim edecekti heraldeOhaa nasıl sapkın fantaziler bunlar yahu? Ne meraklılar başkasının sevişmesine.
Esiniz napiyo annesi ve ablasi vya kardesi oyle davranirkenArkadaşlar ağzıma kadar cok doluyumgelin geldigim ailenin adetlerinden biktim . Basta hersey cok guzeldi dugunumde cok guzel gecti cok ama cok mutluydum takii dugun bitip gerdek gecesine gelene kadar kayinvalidem ve buyyk gorumcem evde kalicaz die israr edince bende kabul etmedim o gecemi en mutlu gunumu burnumdan getrdiler . 1 yillk evliyim hala o gunu unutamiorum . Yuzlerine her baktgmda nefretim gelio gozumun onune simdide eger bebegin olursa 40 ı cıkana kadar bir suru tuhaf tuhaf adetler cikarmislar ve sart kosuolar soylediklerimizin hepsi olacak die . Off bıktım yaa bazen evlendgme cok pisman oluorum sinirden nasil yazacagimi bilemedim
Yok annem bekaretinin mühürü nişanesi olan kanı beyaz çarşafta görmek için girmiştir o kadar zahmete, gelinlerin beline bağlanan "gayret kuşağı" da zaman içinde bizim bu çarşaf düşkünü kadınlarımız arasında devşirilmiş ve bekaret kemeri adını almış, oysa o kuşak kızın babası tarafından kızım gittiğin evde gayretli ol, güçlü ol anlamında takılırdı, şimdi kuşak takmayan kıza hemen aaaa kesin bir şeyler yaşamış deniyor, yatak odası mahremiyetine saygısı olmayan insanlar var maalesef, en çok da kadınlar yapıyor bunu.Valla aynen oyle. Bir arkadasin dedigi gibi yapamazsak yardim edecekti heralde
tuzlama, kundaklama ve sac kazima olayini benim bugüne kadar konustugum doktorlarda öneriyor (almayada yasiyorum) - bunlarin cogu "adet degil"
mevlüt dini acidan yapilir, el kadar bebegi ucurmaya gerek yok ama kucakta tutulur yani.
Merak ettim hangi doktor bunu diyor? Bende yurtdişinda yaşiyorum ve kundaklama dişinda hiçbiri önerilmiyor.
Ve konu bana niyese pek gerçekçi gelmiyor. Elbette böyle kanli çarsaf zihniyetine insanlar var fakat gelin olarak bunun bilincinden olmaman imkansiz.
Neden benim icin boyle dusunuosun konularimdam dolayımi bi insanin yasadiklarini gormeden neden on yargili davraniosun . Eski konularimm dedigin hep hamilelikle ilgili bu kadin bana her boyle yaptginda acip napabilirim die sadece buraya bakip yazsbililiorum
Danışırsan çoğu (bende hepsi) öneriyor canim.
Sonucda insanlar yuzyillardir bu şekilde temizleniyor. doğal ve antibakteriel oldugu icin helede bebeklerde en narin temizleme şekli. Abartmadan yapıldığı sürece bebekte pişik vs. Olmuyor. Bir insan icin tuzlu su en iyi arinma yöntemidir (belki kendindende bilirsin). Tabiki, paraben, endustri yağı, hayvansal atik vs. Dolu olan sabun/sampuan kullanabilinir - yağlar kullanarak bebeğin doğal ph dengesi bozulabilir ama bunlari genelde insanin doğasına önem veren hiçbir doktor önermez.
Tuz bebeğin vicuttaki su oranını bozup ölümüne sebep oluyor çok tehlikeli doktorlar asla yapmayın diyorlar. Hangi doktor öneriyor söyleyin de bilelim gitmeyelim kendisine. Bilinçli doktorlar bebek doğduğunda onu yıkattırmıyor bile. Vücudundaki o tabaka, yeni doğan ve bağışıklığı kuvvetli olmayan bebeği dış etkilerden koruduğu için. Hatta ilk haftalarda yıkarken sadece su kullanmayı öneriyorlar.
Nasıl yaaniii gerdek gecesinin sabahına mı gelecekti çaya?Benimki sabaha çaya gelcem dedi bende inadına gerdeğe girmedim tatile gidene kadar 3. Gun gitmiştik balayina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?