adetlere karşıymış...

Dedikoducu fesat teyze bana akıl verince ya da bakkal benim arkamdan konuşunca gibi durumlar yaşamadım sinirlenmiyorum da genel geçer sohbetler beni bağlamaz; insanlar her şey hakkında konuşabilir. Siz adetlere karşı geleceğim derken kültürünüzü yok etmeye kadar gidiyorsunuz. Ben bu kadar aşırılığa gerek olmadığını düşünüyorum. Ayrıca dediğiniz adetlerin de bu amaçlarla uygulandığından 100 de 100 eminsiniz ben nedense o kadar emin olamıyorum. Bu kadar karşı çıkılacak bir şey hissedemiyorum üzerinde bile düşünmüyor kimse bence sizin dediğiniz gibi düşünende yok para saçar saçmaz herkesin kendi imkanları ama kına gecesinin yapılması bence güzel bir şey gelişememekle uzaktan yakından alakası yok

Not. Kına gecemde ağlamadım ve kınanın çok güzel koktuğunu düşünüyorum

Bir de şöyle bir şey var sadece kurbanlıkla fln bağdaştırıyorsunuz da bizim kınayı çok seven bayanlarımız var her zaman kınayı da ellerine saçlarına yakarlar bir nevi süs,süsleme anlamı var..

Birde herkesin fesat olup sizin bunu 100 yıllar sonrasında tespit etmeniz cidden takdire şayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…