cnm ben bi hamiş kalıyım söz dönücem hepsini de anlatıcam bu arada komşumdan bişey öğrendim oğluna hamile kalmadan önce maydanozu haşlayıp buharına oturmuş bu hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş sonra yumurtlama günü ilişki olmuş eşi 4-5 günlük cinsel perhiz uygulamış ve sürekli erkek bebek duasını okumuş sonra oğluş gelmiş
erkek bebek duasi neymis..??? Az kaldi hemen ogrenmem gerek.. :)
Teravetcim, ovulasyon testi aldim.. Ne zaman denemeye baslayayim? Clearblue'nun 7li paketini aldim.. Internetten okuduguma gore sabah yapmak iyi degilmis testi.. Gun icerisinde yapmak gerekiyormus..
Bir de her gun ayni saatlerde yapmak gerekiyormus.. Her aksam 6-7 civarinda yapsam olur mu? Ve ne zaman baslayayim?
Bir de benim Ocak basindan beri kullandigim ilac sadece folik asit degilmis, icinde baska vitaminler de var? Bu kotu etkilemez degil mi?
Ilac bu:
Prenatal vitamin supplements with folic acid and iron | Pregnacare
Tesekkurler..
canım erkek için uğraşıyorsan kullandığın ilaç olumlu yönde etkiler hatta eşinde içebilir o ilaçtan
hadiii.. o zaman esime de soyleyeyim o da vitamin kullanmaya baslasin...
Bu arada teravetcimmm nerdesinnnn? Testi yapip sana soylicektim, sen de bana gun soylicektinn..
senin tarihleri kaydedeyim. tarihlerini yeniden yazsana
Teravetcim, adet saatlerim bunlardi..
26 Kasim 2010 17:30
23 Aralik 2010 19:00
20 Ocak 2011 12:30 oglen
Sen de 1.02.2011 saat 22:00yi soylemistin bana... erkek bebek icin..
Bu arada ovulasyon testi aldim.. Yarindan itibaren yapmaya baslayayim diye dusunuyorum.. Sabah yapmak iyi degilmis.. Ne zaman yapayim.. Her gun ayni saatte mi yapmam gerekiyor illa?
Bir de ben pregnacare kullaniyorum, icinde folik asit disinda baska vitaminler var.. problem olmaz dimi..
travet merhabalar,
bende bu ay bebek düşünüyorum sabırla herkese 28'in üstü olmuyor diyorsun canım ama bende sormak istiyorum
son üç döngü 29 29 ve 28 gün bu şartlarda da mı olmuyor
olur dersen yazacağım günlerimi
Teravetcim,
Dun yani 30 Ocak 19:45te yaptim testi..
Bir de bugun yani 31 Ocak 18:45te yaptim...
Ikisinde de olumsuz cikti... Clearblue'nin digital testini yapiyorum.. Gulen yuz cikmasi gerekiyormus oldugunda.. ama birsey cikmadi henuz..
Yarin (1 subat) oglen veya aksam testi bir daha yapacagim..
Sen bana 1 subat 22:00 saatini vermistin iliski icin.. O hala gecerli mi? Yarin olumlu sonuc alirsam testten, senin dedigin o saati iliski icin deneyeyim mi?
Yarin senden cevap alamzsam, sana ulasamazsam, ne yaparim diye karar vermeye calisiyorum simdiden..
Cevabini bekliyorum..
yarın pozitif çıkacak bence.çıkmazsa ilişki olmasın.
Ok, o zaman bugun pozitif cikarsa, senin daha onceden verdigin saat gecerli sanirim?
Bugun oglen de, aksam da yapmayi dusuyorum testi.. Riske atmamak icin...
Oglen yaptiktan sonra sonucu yazarim.. Insallah burda olursun..
olurda tutarsa lütfen hepimize haber ver olur mu? teşekkürler umarım istediğin gibi olur
yarın pozitif çıkacak bence.çıkmazsa ilişki olmasın.
Ok, o zaman bugun pozitif cikarsa, senin daha onceden verdigin saat gecerli sanirim?
Bugun oglen de, aksam da yapmayi dusuyorum testi.. Riske atmamak icin...
Oglen yaptiktan sonra sonucu yazarim.. Insallah burda olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?