Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
Günaydın teravet,
geçen ay adetlerin çok uygun dedin ya nazarmı değdi ne, bu ay biraz erken oldu.
28 Kasım saat 19:00
25 Aralık saat 18:30
17 ocak saat 07:00
Erkek bebek için yeni tarih alabilimiyim.
Teşekkürler...

Teravet durumum şöyle daha net olabilir belki
Eylül 21 2010(normal doğum ile bebeğimi kaybettim)
19 Ekim 2010 regl birinci gün(bu ay faranjit oldum antibiyotik ve bazı ilaçlar kullandım ama sanırım benim regl düzenimi etkilemiyor)
14 kasım 2010 regl birinci gün(ülke dışına çıktım uzak doğudaydım diğer adetlerin başlama süresine etki ediyormu bilmiyorum bu yüzden yazdım)
10 Aralık 2010 (sökülme akşam oldu 21:00-22:00 arası)regl birinci günü
02 ocak 2011(sökülme akşam oldu 22:00-23:00 arası)regl birinci gün
11 ocak 2011 salı günü doktor kontrolüm vardı simir testi yaptırıdm ve yumurtama baktırdım yumurtan oluşmuş ama hafta sonuda doğru çatlama olur dedi doktorum yani 15 16 ocak olabilir dedi fakat simir testi sonucunda bakteri çıktığı için tek günde tek seferde alınan 2 adet hap antibiyotik(14 ocakta aldım) ve 14-15-16 ocakta fitil kullandım tedavim bitti
bu arada 14-15-16 ocakta ovülasyon testi yaptım yumurtlama günümü öğrenebilmek için 14 negatif,15 negatif,16 ocakta pozitif sonuç çıktı sen bana günün geçmiş demiştin benim bu duurmda kafam karıştı sence bu durum nasıl olur ve ilaçlar beni etkilemiyorsa ve tahmini 26 günde bir regl olduğumu varsayarsak 28 ocakta regl olmayı bekliyorum bekleyip bunuda haber edicem sana ama ovülasyon doğru ise benim yumurtam geç çatladı sanırım keşke çatladığını daha net anlayabilecğim bir yöntem olsaydı yaptığım testte iki aynı renk çizgi çıktı yazan ise şu: bu pozitif sonuç demek en verimli ilşki bu saatten 24 saat sonra veya 48 saat önce diyor çatlama anını tutturmak çok zor
çatlatma iğnesi demişsin oda ilaç sayılır onu vurulunca neyi nasıl etkiler bilmiyoruz gerçekten 36 saat sonra çatlarmı sence ??
işte tüm ayrıntılarıyla ben :)) ve senin yorumlarını bekliyorum beni analiz et lütfen :)

bacım sen eylülde doğum yapmışsın henüz.bence o kadar acele etme. adetlerin tabi ki düzensiz olacaktır. Ovulasyon zamanında olmayabilir tabi ki. bence sen öncelikle tedavini bitir. Ayrıca ovulasyon testi arka arkaya 2 gün pozitif çıkar. 2. gün yumurtlama olur. Yumurtlamayı daha net öğrenmek istiyorsan hamilelik monitörü al. o net veriyor yumurtlama gününü.

Teravet doktorumunda dediği gibi beklemek için bir nedenim yok acele etme meselesine gelince yeterince bekledim inan
normal doğumda vücut 2 ayda kendine geliyor adtlerimde genelde düzenli sadece son adetim 3 gün önce geldi hepsi bu yani bu düzensiz olduğunu göstermez diye düşünüyorum yazımda belirtmiştim tedavim bitti zaten kısa bir tedavi idi bu ayki reglimden sonra denemek istiyorum daha fazla beklemek falan istemiyorum hayırlısı bakalım ovülasyonda bugünde pozitif çıkması gerek yani bakayım evde denerim ama dediğin gibi daha net ve güvenilir olan monitörlerden alsam daha iyi olacak galiba clear blue var gülen yüz çıkıyormuş onda daha net olur sanki yok silikti yok koyuydu uğraşmadan gülen yüzü görünce kocişe gülmek gerek galiba :) sence gülen yüz çıktıktan ne kadar sonra çatlama oluyor bu konuda bilgin varmı

gülen yüz çıkanlar ovulasyon testi. benim dediğim monitör. bunların test çubukları oluyor ve mini bir bilgisayar idrarını analiz ediyor. türkiyede 400-500 tl ama yurt dışından 150 tl ye faan geliyor çubuklarıyla beraber. her gün senden numune istiyor sabahları ve ekranda kademeyi gösteriyor.

Anladım bacım baktım araştırdım evet fiyatı 500 çubukları 100 toplamda 600 liraya yakın tutuyor ama yumurtanın çatladığı anı tespit edebiliyorsa bence değer ama kullanım klavuzu yabancı imiş ayrıntılı türkçesini bulmak anlamak gerek keşke kullanan birisi ayrıntısıyla anlatsa çatladığı an 3 seviye birdenmi yanıyor olacak acaba ?birde ovülasyon setinde bu anı anlamamız zormu hani gülen yüz çıkanda ?

bu daha güvenilir.3. seviye çıkıyor 2 gün boyunca.2. gün yumurtlama günü. sadece gününü gösterebilir.

bu daha güvenilir.3. seviye çıkıyor 2 gün boyunca.2. gün yumurtlama günü. sadece gününü gösterebilir.

teravet monitörü anladım sağol peki gülen yüz çıkan ovülasyonda nedir durum yani gülen yüzü görünce 24 saat sonrasımı oluyor çatlama

bacım 3 gün sürmüş hep senin dönemlerin. bakılamaz biliyosun.

cnm biliyorum da zaten hamişim bi yorum yapsan yanlış yönlendirmiş olmazsın.........içinden geçeni bile yazsan yeter teravetcim

teravet benim bugün yum olasılığım varmı.dün akşam kit pozitif çıktı..yani bu kadar erken daha önce oldumuki acaba

Banada erkek bebek icin bakarmisin. Tarihler 11 kasim 2010 09.10, 9 aralik 2010 08.00, 6 ocak 2011 09.30. Tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…