Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
Merhabalar, bana da Kız bebiş için bakarsanız sevinirim
son adet tarihim 21 Ocak 2011 saat 8:00
23 Aralık 2010 saat 19:30-20:00 arası
27 Kasım 2010 saati hatırlayamıyorum maalesef

Teravet selam,

Az onceki yazilari okudum, ben adetin ilk goruldugu zamani tutacagiz saniyordum, ama adetin tam sokuldugu zamani tutacakmisiz sanirim...

Malesef ben ilk gordugum zamanlari tuttum hep.. Bana erkek bebek icin bakabilirmisin?

Bunlar ilk gordugum saatler;
26 Kasim 2010 17:30
23 Aralik 2010 19:00
20 Ocak 2011 12:30 oglen (Saatler +- 30dk farkedebilir)

Kasimdakini hatirlamiyorum ama Araliktaki adetim yaklasik 1 gun sonra cogalmisti...
En sonuncu da bugun yani 21 Ocak oglen 12-1den sonra cogaldi..

Yurtdisinda yasiyorum, saatler buranin saatleri.. Ocak basinda turkiyeye gittim geldim, o sureyi etkilemis olabilir..

Bana erkek bebek icin bakabilirsen sevinirim.

01.02.2010 akşam 22.00 de. baba adayı 5 günlük cinsel perhiz yapacak.

Teravet unutmusum, sunu da soyleyeyim.. Ocak basindan beri folik asit kullaniyorum...

Ve de adetin cogaldigini soyledigim saatleri cok tahmini yazmistim.. Yani kesin degil... Ama ilk gordiugum saatler kesin.. Onlari not almistim cunku.. Sen verdigim ilk gordugum saatlere gore mi hesapladin?

Cok tesekkurler...

Son düzenleme:

evet yazdığın saatlere göre baktım. ilk gördüğün adet kanaması hiçbir dış etken olmadan kendiliğinde geldi değil mi? yani ağır kaldırmak vs olmadı. kafanda soru işareti kalmaması için istersen her gün bir adet ovulasyon testi yap. ama kaliteli olsun clearblue gibi. sonuçları bana yazarsın. ama pozitif görür görmez deneme yapma.

Son düzenleme:
Yok kendi kendine geldi.. Dis etken yok...

Ok super, tamam o zaman.. yarin ilk isim ovulasyon testi almak olacak.. aldiktan sonra sana yazarim bunun hakkinda.. adet bittikten sonra testi yapmaya baslarim...

cok tesekkurler...

geri dönücem deyip geri dönmeyenlere deli oluyorummmm neden bildirmezler anlamıyorum sanki cinsiyeti değişecek :95:

cnm ben bi hamiş kalıyım söz dönücem hepsini de anlatıcam bu arada komşumdan bişey öğrendim oğluna hamile kalmadan önce maydanozu haşlayıp buharına oturmuş bu hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş sonra yumurtlama günü ilişki olmuş eşi 4-5 günlük cinsel perhiz uygulamış ve sürekli erkek bebek duasını okumuş sonra oğluş gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…