Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

9 mart saat 17.00 de olsun

teravett canımm bu ay yazdımm artıkk saatinii eşimide ikna edersemm bu ay bebek çalışması yapmicam ,önümüzdeki ayda hastalanırsam kalır bir adet tarihimin saatii ondada senden gün alacammm canımm bende
ovulüsyon testii de kullanmayıı düşünüyorum senden tarih aldığım zaman

bacım benden sana bir kardeş tavsiyesi. şayet ekonomik durumun iyiyse ovulasyon testi yerine c.blue monitörü al. yumurtlama gününü kesin olarak veren tek cihazdır.
26 günde bir oluyosun sen değil mi?

teravetcim malesef hamiş değilim.kan testi yaptırdım....
adet olunca tarihi saati yazayım bi bak bakalım..kesin 13.gün çatladı.ama hangi saat onu bilemiyorum..bir dahaki ay yeniden dra gitcem.....her ay aynı gün çatlamaz heralde....

son 2-3 adet başlangıcını bi yazsana

teravetcim akşam 8e doğru geldi ama hala leke şeklinde...başlangıç olarak onumu baz alıyosun..

Son düzenleme:
ama teravetcim şimdi aklıma geldi..ben dra saat 11 civarı gitmiştim..ayın 18inde..dr baktığında çatlamış demişti.....

ama şuda var.içtiğim bitki çaylarının etkisi olmuş olabilir...çünkü adetten 4 gün önce başlamıştım...15 gün kadar içtimm.şimdi yine içiyorum.içsemmi içmesemmi......

son adet tarihlerin şöyle mi:
5 şubat saat 9
3 mart saat 19.30
doğru mu
bu yazdıklarım tarihler doğruysa 26,4 gün sürmüş

son adet tarihlerin şöyle mi:
5 şubat saat 9
3 mart saat 19.30
doğru mu
bu yazdıklarım tarihler doğruysa 26,4 gün sürmüş

teravetcim tam anlamıyla adet olmam yani leke değil direkt gelmesi
4 mart saat23
5 şubat saat 9 civarı
önceki
5 ocak sabah 6
...leke olayını bu ay çok dikkat ettim malum gebemiyim diye.
daha önceki aylar fazla dikkat etmiyodum.sıvı geldimi oldum derdim..bu ay leke gelmesinden bir gün sonra geldi..
off çok karıştı galibamafoldumbenlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…