Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
teravet benim 4.5 yaşında bir kızım var. sağlıklı hayırlı bir oğlum olsun istiyorum.ocak ve şubat ayında klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurtlama döneminde tek ilişki denedik.hamile kalamadım.önceden adetim 30 günde bir oluyordu.klomenle şimdi 28 günde bir oluyor.nisan ayında klomen ve çatlatma iğnesini bir daha deniycem.erkek bebek için bana bir gün verirsen sevinirim
16 ocak akşam 22.00
12 şubat saat 16.00
12 mart saat 11.00

bu yazdığın dönemlerde ilaç alımı hiç olmuş muydu? 12 nisanı 13 nisana bağlayan gece 02.00 de olsun. hamile kalmazsan mutlaka saatiyle yaz ve ilaç alma.

çatlatma iğnesini cinsiyet için mi yaptırıyorsun?kaçıncı gün iğne oldun ve kaç saat sonra ilişki oldu?

aslında ilaç alımı olduğu için gün vermemem gerekiyor çünkü senin vücudunun şu an doğal haliyle adet döneminin ne kadar süreceğini bilemeyiz.

adet olunca saatiyle bana bildirirsin yine de bi bakarım.

teravet bu adetlerim olduğu dönemlerde hiç ilaç almadım ben normalde fazla ilaç kullanmam kesin o gece beraber olursam hamile kalırsamda erkek olurmu sence bana yardımcı olurmusunccvbını hemen bekliyorum

teravet bu adetlerim olduğu dönemlerde hiç ilaç almadım ben normalde fazla ilaç kullanmam kesin o gece beraber olursam hamile kalırsamda erkek olurmu sence bana yardımcı olurmusunccvbını hemen bekliyorum

kesin diye bir şey yok. bekleyebilirim diyorsan hiç ilaç alımı olmadan bir kez daha adet ol ve saatiyle yaz istersen.

teravet benim yengemler 2 tane kızın arkasından 3.erkek oldu şöyle bir şey oda adetin gelmeye baŞLadığı günden itibaren 13.gece beraber oluyorsun erkek bebek için ve gerçekten oldu onlardan sonra sarıgölde birkaç aile bu yöntemle hep erkek bebekleri oldu bende bu ay için istiyorum benden fazla eşim istiyorşimdi adetim 31 martta geldiğine göre bende 12 nisanda beraber olsamseninadet analizine görede olurmu sence 12 nisan gecesi olsa yani senin tahminlerine göre erkek bebek olurmu hemen cevaplarmısın teravet

evet cinsiyet için çatlatma iğnesi ve klomeni kullandım ocak ayında adetin 11.günü iğne oldum 12.günü yani 36 saat sonra ilişki oldu.şubat ayında 12.günü iğne oldum 13.günü yani 36 saat sonra ilişki oldu
doktor kontrolünde.inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlum olur.bu ay adet olunca yazarım.2 ay neden olmadı anlamadım.bir rahatsızlığım yok.cinsel isteksizlik var bende.acaba ilişki sayısının az olması çocuk olmamasına etkenmidir.neyse sağolun

mrb teravetcim
ben bu ay hamile kalamadim 04.03.2010 pazar saat 17.00 -18.00 arasi hastalandim
banada erkek cocuk icin bakarmisin
08.02.2010
07.03.2010 gece 11.30
04.03.2010 aksam üstü 17 / 18 arasi hastalandim
tesekkür ederim canim

mrb teravetcim
ben bu ay hamile kalamadim 04.03.2010 pazar saat 17.00 -18.00 arasi hastalandim
banada erkek cocuk icin bakarmisin
08.02.2010
07.03.2010 gece 11.30
04.03.2010 aksam üstü 17 / 18 arasi hastalandim
tesekkür ederim canim

adetlerin gerçekten düzenli.ilaç almadın hiç değil mi? %95 in üzerinde şansın var bence değerlendir bunu. sabırlı ol. bu ay sadece dediğim zamanda korunmasız ilişki olsun.

16 nisanı 17 nisana bağlayan gece 04.00 te olsun. olabildiğince saati tutturmaya çalış. baba adayı 5 gün cinsel perhiz yapmış olmalı.

hamile kalamazsan 2 mayıs günü sabah 5.00 ile öğle 15.00 arası adet olursun.

bu arada geçen ay 20 martta 12.30 da ovulasyon olmuş. ben sana 11.30 da ilişki vermiştim. çok uygun zaman seçmişiz ama hamilelik olmamış malesef. olsaydı erkekti. bu ay olacak ama inş.

Son düzenleme:

her kadında 13. gün erkek günü demek yanlış olur. kadının adet gün ve saatlerine göre değişir.

senin son adet süren 668 saat yani 27.8 gün sürmüş. ilaç almamışsın.bu ay da ilaç almadığın taktirde yine bu süre civarı sürecektir. keşke bir tane daha gün ve saat olsaydı. ama sen mutlaka bu ay deneyeceğim diyorsun.

adetinin 13. gününü 14. güne bağlayan geceyi vermiştim zaten sana. 12 nisanı 13 nisana bağlayan gece 02.00 de ilişki olmalı.baba adayı 5 günlük cinsel perhiz yapmış olmalı. hamile kalamazsan saatiyle yaz.

Son düzenleme:
Selam teravet birsey sormak istiyorum sana.5 yasında bır kızım var ve suan 8 haftalık hamıleyım senden gun alamadım bulundugum yerde net yoktu( şuan mıde bulantılarım var aynı kızımda oldugu gıbı bazı yıyeceklerden tiksindim acaba aşermeyle cinsiyetin alakası varmı?

sana çok teşekkür ederim inşallah ALLAHIM yüzüme bakar inşallah bir tanede oğlum olur senin dediklerini aynen uygulayacağımcnm

ben pelinime bir şey söylemek istiyorum benim takip ettiğim kadarıyla arkadaş çevremde erkek çocuklarında pek bulantı kusma o tür şeyler yani hamilelik belirtileri hiç olmadı ama kızları olan arkadaşlarımda tüm belirtiler vardı ben kendimden örnek vereyim 2 hamileliğimdede aynı sorunları yaşadım bulantı kusma aşerme hepsi oldu 2 çocuğumdada ama senin umarım senin erkek olur ALLHIM herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin

Tşkler umran zaten içimede kız doğuyo:)Erkek isteyene erkek kız ısteyene kız versın Allahım herseyin hayırlısı:)

kesinlikle hiçbir alakası yok.

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim size, mesleğinizdeki tecrübelerinizi bizler için de çok faydalı hale getirmişsiniz. Vaktiniz olursa benim için de (erkek çocuğa yönelik) bakabilir misiniz? SAT Bilgilerim şöyle.
4 aralık 2009
28 Aralık 2009
23 Ocak 2010
18 Şubat 2010
15 Mart 09:00 (sadece bunun saatini kaydetmişim ne yazıkki)
ve sanırım bugün-yarın yeniden regl olacağım.
teşekkür ederim şimdiden.a.s.a.s.

Not: işe yarar mı bilmiyorum ama, saatini bildiğim şu regl tarihlerim de var.
15 Mayıs 2009 saat sabah 06:00
08 Haziran 2009 saat öğle 13:00

Son düzenleme:

adetlerin çok uygun ve düzenli. ama mutlaka saat da gerekiyor. adet olunca bundan sonra saatiyle yaz ve ilaç alma.

Tşkler umran zaten içimede kız doğuyo:)Erkek isteyene erkek kız ısteyene kız versın Allahım herseyin hayırlısı:)

daha önce bana yazmış mıydın 3-4 ay önce yani. yine pelin isminde birisi adetleri çok düzenliydi yani tutma olasılığı çok yüksekti. birden ortadan kayboldu. senmiydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…