Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
slm teravetcim
ben bu ay dafalgan ve panadol ictim su bikac gündür.tatile gittim ve adet olacagim icin basim ve karnim agirdigi icin bu iki ilaci aldim.umarim dedigin tarihte tutar ve hamile kalirim.haftaya sali doktorum var kontrole gidicem.kafamdaki bazi sorular hakkinda bilgi umarim alabilirim sana yazarim doktordan sonra.
bu ay 4 nisanda hastalandim 16 nisan 17 baglanan gece benim normalde 12 - 13 gün olmuyomu sana göre benim yumurtlama dönemim 12 günmü?
ikinci kizim benim tek iliskiyle 12. gece olmustu 14 ekim satti
26 ekim tek ilski hamile kaldim.
cok tesekkür ederim verdigin bilgi icin canim

daha önce bana yazmış mıydın 3-4 ay önce yani. yine pelin isminde birisi adetleri çok düzenliydi yani tutma olasılığı çok yüksekti. birden ortadan kayboldu. senmiydin?

Evet bendim 2 ay once 3 ay denemıstık gun vermıstın ancak şehır dısına cıkmak zorunda kaldım netım olmadıgı ıcın gun alamamıstım

benim sana verdiğim tarih 14. günün sabahı. çünkü son adet süren 27,7 gün. dediğim saat çok çok uygun. ama bundan snra ilaç almamaya gayret et. çünkü her tür ilaç yumurtlamayı etkiler.

teravet selam...bugün dr 12.günüm yum 17.6 mm dedi.iğne yapmadı..dediğin gibi yarın yapıcak galiba...şimdi sana bi sorum var şu anda gripim...gece bi tane antibiyotik ve parol aldım...senin bana verdiğin tarih 14 nisanı 15e bağlayan gece saat 2 ...bu saat yum çatladığı anmı yoksa ilişki için uygun gördüğün saatmiii...
şundan soruyorum..içtiğim ilaç eğer yum çatlamasına etki ederse dediğin saatlerde çatladığı anı hissetmeye çalışıp ilişki ayarlamaya çalışıcam...
iğne olmayabilirim...

bacım sen çatlatma iğnesi yaptırmayacan mı. yarın git yeniden doktora 19,5 mm falan olur iğne yapar doktor.

teravet merhaba. konuyla çok alakalı değil ama bişey sormak istiyorum.ben hamilelik öncesi beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum.erkek bebek için protein , sodyum , potasyumdan zengin gıdalar yiyorum.şimdi de folic asit kullanmaya başladım. ama folic asit içeren gıdalar erkek bebek için beslenme diyetinde yok .sence ne yapayım ? folic asiti hamilelik öncesi içmesem de hamile kalınca mı içsem ? biraz uzun oldu ama . düşünceni yazarsan sevinirim.

merhaba teravet ben bu ay hem klomen çatlatma iğnesi hemde senin yöntemini denemek istedim
12 şubat 16.00
12 mart 11.00
10 nisan 14.00 civarı
erkek bebek için gün verirsen sevinirim

folic asitin bu konuyla ilgili etkisini net bilmiyorum. cinsiyete etkisi var mok mu diye.. bence hamile kalınca almaya başla.

merhaba teravet ben bu ay hem klomen çatlatma iğnesi hemde senin yöntemini denemek istedim
12 şubat 16.00
12 mart 11.00
10 nisan 14.00 civarı
erkek bebek için gün verirsen sevinirim

çatlatma iğnesinde yumurtlama zamanı değişeceği için benim verdiğim zamanın anlamı kalmaz.

ayrıca son dönemim 28 gün üstü sürmüş. 28 üstü olursa olmuyor biliyosun.

teravet nerdesin ya..cevap bekliyorum...ve sanırım az önce yumurtam çatladı....
lütfen gör ve bana cevap yaz...ne zaman olsun ilişki...sende bu saatlerdemi hesaplamıştın ovulasyonu..ben emin gibiyim...çatladığından yani...

batma hissi mi duydun? bence 23.30-.24.00'te ilişki olsun

oda saat 22 civarı...
zaten drum yarın sabah gel dedi...gittiğimde çatlamış olduğu kesinleşir

teravet selam...
dr sabah yum çatlamış dedi..yani hissettiğim sancı yum çatladığı sancıymış..ama 1,5 2 civarı oldu..ne dersin oğluş gelirmi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…