adetlerin çok uygun ve düzenli. ama mutlaka saat da gerekiyor. adet olunca bundan sonra saatiyle yaz ve ilaç alma.
Peki son 2 adet dönemine ait saat bilgisi yeterli olur mu? Mart ayını biliyorum zaten, bu ayı da öğrenince yazsam size, bir sonuç çıkar mı?
daha önce bana yazmış mıydın 3-4 ay önce yani. yine pelin isminde birisi adetleri çok düzenliydi yani tutma olasılığı çok yüksekti. birden ortadan kayboldu. senmiydin?
slm teravetcim
ben bu ay dafalgan ve panadol ictim su bikac gündür.tatile gittim ve adet olacagim icin basim ve karnim agirdigi icin bu iki ilaci aldim.umarim dedigin tarihte tutar ve hamile kalirim.haftaya sali doktorum var kontrole gidicem.kafamdaki bazi sorular hakkinda bilgi umarim alabilirim sana yazarim doktordan sonra.
bu ay 4 nisanda hastalandim 16 nisan 17 baglanan gece benim normalde 12 - 13 gün olmuyomu sana göre benim yumurtlama dönemim 12 günmü?
ikinci kizim benim tek iliskiyle 12. gece olmustu 14 ekim satti
26 ekim tek ilski hamile kaldim.
cok tesekkür ederim verdigin bilgi icin canim
teravet selam...bugün dr 12.günüm yum 17.6 mm dedi.iğne yapmadı..dediğin gibi yarın yapıcak galiba...şimdi sana bi sorum var şu anda gripim...gece bi tane antibiyotik ve parol aldım...senin bana verdiğin tarih 14 nisanı 15e bağlayan gece saat 2 ...bu saat yum çatladığı anmı yoksa ilişki için uygun gördüğün saatmiii...
şundan soruyorum..içtiğim ilaç eğer yum çatlamasına etki ederse dediğin saatlerde çatladığı anı hissetmeye çalışıp ilişki ayarlamaya çalışıcam...
iğne olmayabilirim...
teravet merhaba. konuyla çok alakalı değil ama bişey sormak istiyorum.ben hamilelik öncesi beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum.erkek bebek için protein , sodyum , potasyumdan zengin gıdalar yiyorum.şimdi de folic asit kullanmaya başladım. ama folic asit içeren gıdalar erkek bebek için beslenme diyetinde yok .sence ne yapayım ? folic asiti hamilelik öncesi içmesem de hamile kalınca mı içsem ? biraz uzun oldu ama . düşünceni yazarsan sevinirim.
merhaba teravet ben bu ay hem klomen çatlatma iğnesi hemde senin yöntemini denemek istedim
12 şubat 16.00
12 mart 11.00
10 nisan 14.00 civarı
erkek bebek için gün verirsen sevinirim
teravetcim tekrar selam...ablacım benim iğne işi yattı.dr yapmam gerek yok dedi.yum 20mmdi bu sabah saat 9da...elimde iğne kapı kapı dolaştım ama dr reçete vermediği için kimse yapmadı...
sen bana bu gece saat 2 gibi çatlar demiştin...antibiyotik içmem verdiğin saatde değişiklik yaparmı...ne diyosun..fikrin benim için önemli.....yoksa bu ayıda pasgeçicem(
evet teravetcim...10 dk kadar süren bir batma hissi....
sabah 20 mm olan bi yumurta bu satte çatlıyabiliyormuş demekki..ilginç...bu gece deniycem..hayırlısı...
10 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?