Adetliyken hamilesin dedi

Bi akrabamdan duymuştum kadın adet görüyormuş her ay hamileymiş ama bilmiyormuş dogum zamanı gelince anlaşılmış sormuşlar nasıl anlamadın diye adet görüyordum nasıl hamile olabilirim diye düşündüm falan demiş olabiliyormuş bende çok şaşırmıştım

Işte bugün de yaptırdım 64 e yükselmiş kızlar

Pazartesi günü 40 ti bugün dayanamadım gittim 64 olmuş cuma gel demişti
Yüzde 60 artış olmuş şimdilik değerin güzel artıyor cuma tekrar kan ver inşallah değerin hızla artar. Herşey güzel olur bebeğine sağlıkla kavuşursun canm

Biraz yavaş yükseliyor daha bekleyelim diyor ağrın sizin var mı diyor yok dedim
Yüzde 60 artış olmuş şimdilik değerin güzel artıyor cuma tekrar kan ver inşallah değerin hızla artar. Herşey güzel olur bebeğine sağlıkla kavuşursun canm
Allah razı olsun canım benim nasıl rahatladım bilemezsin

Biraz yavaş yükseliyor daha bekleyelim diyor ağrın sizin var mı diyor yok dedim

Allah razı olsun canım benim nasıl rahatladım bilemezsin
Yok canm yüzde 60 normal kabul ediliyor sağlıklı bebekse zaten artışı hızlanacaktr değerinin. Merak etme içine ferah tut

Kızlar bugün yaptırdım testi 64 e çıkmış

Yaaaaa gercekten cok sevindim butun konusmalari okuyunca yazicktim ama baktimki bugun test yapmisisn ollumlu cikmis cok sevindim gercekten.. arkadaslar guzel cvblar vermisler zaten ustune görme olmussun birdahaki aya olursada korkma ama doktora git.. Tberik ederimmm cokkk Rabbim evladina kavustursun seni sag salim

peki hic bir belirtin yokmu canim yani neler hissettin degrlerine bakilirsa cok yeni bir gebelik belki daha belirtin icin erkende olabilir ama merak ettim farkli bisi hissetinmi diye ?

Hayir hiçbirini yapmadım doktorum istemedi hiçbirini hatta sadece 1 kere adetini ol sonra korunmayabilirsin dedi. Dış gebelikten 4 ay sonra hamile kaldm şuan kucagmda 9 aylik kızım

hay MasaAllah yaa ne guzel 9 aylik kziin var ve simdi yeniden hamilesin Rabbim esirgesin insallah bu evladinada kavusursun ne guzel

Dış gebelik olmasından çok korkuyorum allah korusun sence yarın başka hastaneye mi gideyim pazartesi gittiğim cumaya kadar bekleyelim dedi ben bekleyemicem
dış gebelikte değerler çok çok yüksek çıkıyor ama senin hcg henüz düşük , dış gebelik değildir bence , sen yine kana baktırmaya devam et değerlerin 2 ye katlaması gerek

Hayir hiçbirini yapmadım doktorum istemedi hiçbirini hatta sadece 1 kere adetini ol sonra korunmayabilirsin dedi. Dış gebelikten 4 ay sonra hamile kaldm şuan kucagmda 9 aylik kızım
Ne güzel çok sevindim sizin adınıza şuan ikinci hamileliğinizmiş ben ilk sanmıştım maşallah çok tebrik ederim.Benim tedavi gördüğüm yerde doktorum 3 6ay korunmalısın demişti ama kendi doktorum 2ay yeterli dedi ben 3ay bekledim ama geçen ay korkudan yine erteledimRahim filmi çektirmemiş olmak beni strese sokuyordu çünkü ama şuan cevabınız beni çok mutlu etti ve umut oldunuzBenim doktorum da hiçbir şey yaptırmama gerek olmadığını söylüyor sadece yumurta takibi yapacak ve sürekli söylediği şey geçmişe takılma çok fazla araştırma yapma tekrar dış gebelik yaşayacaksın diye bir durum yok diyor ama ben tabi burada tekrarını yaşayanları gördüğümden fazlasıyla korkuya kapılmıştım,daha çok olumsuz durumları okuyoruz insanlar çare arıyor haliyle o nedenle burada ama süreci olumlu olan insanlar aslında çok daha fazla siz de doktorumu destekler nitelikte oldunuz çok teşekkür ederim.

Canim hiçbir sekilde belirti olmadi bildigin adet oldum saka gibi bir durum adetken biledikkatli olmak lazim

Peki hamileligin ilk ayinda adet sancisi gibi agri ve batmalar bel agrisi normal midir kizlar

Insallah sizde kavuşursunuz bebisinize :)) bide siz nasil kurtuldunuz dış gebelikten ben iğneyle düşürdüm ve sanırım o iğne icerdeki heryeri temizliyor o yüzden sonra hamile kaldm belkide çünkü senelerdir uğraşmıştık olmamıştı. Buda zaten isteyerek degil kaza kurşunu ama tabi aldirmak veya isyan etmek gibi bi lüksüm yok

O kadar degisik duygular icindeyim ki hem cok mutlu hem cok üzgünüm adet oldum ve kanamam bitti degerimde yukseliyor ama cok korkuyorum

canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Seni üzmek ve tedirgin etmek değil amacım ama seninle aynı şeyleri yaşadım ve tedbirli olman için anlatmak istedim.
Gecen ay adetim 22.06dı, bu ay 18inde adet olmam gerekiyordu 1 gun gecikince beta verdim degerim 8.6 cikti, doktor tebrik etti gebesin ama daha cok yeni dedi. Ertesi gün pembe lekelenmem oldu yine kan verdim korktum 19.06da 19.01 çıktı, 20.06da bildiğin şakır şakır adet oldum, yine korktum kan verdim 37.58 çıktı, degerler guzel artiyordu, 21.06da adetim devam etti ama beta guzel yukseliyor diye dr 2 gun sonra kan ver dedi, 23.06da beta 89.8 cikti, 25.06da beta 160.02, dr guzel artıyor 2 gunde bir uğraşma 3 gun sonra kan ver dedi, 28.06da beta 544 çıkti, 3 gün sonra yani bugun 01.07da 1254 çıktı, keseyi göremedi, erken gerci kese icin dedi, degerlerim de guzel yukseliyordu, detayli usg ile baktığında dış gebelik teşhisi konuldu bugün kontrollerini ihmal etme, bi ayağın hep doktorunda olsun, beta degerinin düzenli artmasi demek sağlıklı gebelik, dış gebelik olmaz demek değilmiş. Yıkılmış bi haldeyim su an. İnşallah seninki sağlıklıdır ve inşallah kucağına alırsın evladını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…