- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Amin inşInsallah sizde kavuşursunuz bebisinize :)) bide siz nasil kurtuldunuz dış gebelikten ben iğneyle düşürdüm ve sanırım o iğne icerdeki heryeri temizliyor o yüzden sonra hamile kaldm belkide çünkü senelerdir uğraşmıştık olmamıştı. Buda zaten isteyerek degil kaza kurşunu ama tabi aldirmak veya isyan etmek gibi bi lüksüm yok
O kadar degisik duygular icindeyim ki hem cok mutlu hem cok üzgünüm adet oldum ve kanamam bitti degerimde yukseliyor ama cok korkuyorum
Insallah rabbim tüm isteyenlere versin hayırlı bi sekildeAmin inşÇocuk düşünmeye başladığımız ay yaşadım bu talihsizliği,metotreksat ile tedavi oldum.
Başka çocuğunuz da var mıydı bilmiyorum ama ne güzel birlikte büyütürsünüz ileride arkadaş gibi olurlar.:)
Canım ben de resmen adet belirtisi oluyor o kadar valla bennde anlamadım çok zormus beklemekÇok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir gebeliktirKendinizi strese sokmayın.Ben dış gebelik yaşadım ve benim değerlerim sağlıklı bir gebelikte olduğu gibi hızla artıyordu hafif lekenlenmem olmuştu ve şiddetli ağrım yoktu şüphe edip doktora gitmesem geç kalmış olabilirdim.Dış gebelikte şiddetli ağrı düşürmek için iğne yapıldıktan sonra oluyor öncesinde lekelenme ve hafif tek taraflı kasık ve böbrek ağrıları olabiliyor belki geç farkedip 6. 7.haftalara kadar ilerlemiş gebeliklerde daha şiddetli ağrı olabiliyordur onlarda zaten iğne tedavisinin işe yaraması güç oluyor ve direk ameliyata alınıyorlar.Sizde böbrek ağrısı veya tek taraflı ağrı var mı?Ben sağ tarafımda sürekli bir sızı gibi hissediyordum bu şekilde tarif edeyim size.Bunun dışında normal bir gebelikte de tabiki adet ağrısı gibi ağrılar oluyordur rahim duvarı kalınlaşıyor bebek yerleşmeye çalışıyor çok normal.umarım güzel haberler alırsınız.
Kasik ağrısı sebebiyle doktoruma geldim dış gebelik olabilir diyor ağlıyorum sadece tahlil vergel dediInsallah rabbim tüm isteyenlere versin hayırlı bi sekilde
Duramayacağım kadar agrım yok kaşık bacak agrım var alttan baktı kese kalın değil diyor bir sürü şey dedi duyamadım bile bekliyorum çaresizlik içindeInsallah rabbim tüm isteyenlere versin hayırlı bi sekilde
Canim kese varsa diş gebelik değildir. Belki de tutunur bebişin insallah sakin ol ve kendini üzmeDuramayacağım kadar agrım yok kaşık bacak agrım var alttan baktı kese kalın değil diyor bir sürü şey dedi duyamadım bile bekliyorum çaresizlik içinde
Şimdi lavaboda lekeleri de gördüm benim umudum bitti artık
Canım üzülme hayırlısı buymuş. Insallah tekrardan olucak Allahin izniyle. Sen sabırlı ol dua et bol bol insallah bide ihmal etme doktorunla konuş o sana bi yol çizecektirSizlere haber vermeye geldim 64 ten 33 e düşmüş biyokimyasal gebelik olmuş düşük yapıyorsundedi erken gebelik kaybı dedi pazartesi bir daha gel yükselmişse dış gebelik derim dedi ama düşüyor dedi düşük yapıyorsun iki ay korunup tekrar deneyin dedi kızlar hepinizden allah razı olsun çok yardımınız oldu
Şimdi de bir yerde okudum kimyasal gebelikten sonra korunmaya gerek yokmuşCanım üzülme hayırlısı buymuş. Insallah tekrardan olucak Allahin izniyle. Sen sabırlı ol dua et bol bol insallah bide ihmal etme doktorunla konuş o sana bi yol çizecektir
Ben bilmediğim için doktora soramadımCanım üzülme hayırlısı buymuş. Insallah tekrardan olucak Allahin izniyle. Sen sabırlı ol dua et bol bol insallah bide ihmal etme doktorunla konuş o sana bi yol çizecektir
Evet gerek yok kimyasalda insallah tekrar kalırsın canm çok geçmiş olsun insallah daha da hayırlısı olur bilemiyoruz şer sandığımızda aslnda hayır vardır belki. Iyi düşün moralini bozma hiçŞimdi de bir yerde okudum kimyasal gebelikten sonra korunmaya gerek yokmuş
Her zaman adet gecikmesi olmuyor. Kimyasal gebelik çoğu kadın farketmiyor bile test yapmadığı için. Değerin umarım hemen sıfırlanır. Sağlıklı bir gebelik tekrar yaşarsınEnteresan olan şeyadetliyken hamile olduğumu öğrendim ve değerlerim arttı kısa sonra değerim dustu kimyasal gebelikte adet gecikmesi oluyormuş doktor bana kimyasal dedi ama
Peki adetken neden değerlerim arttı kimyasal gebelikten farklı birşey olabilir mi doktor kimyasala genelde seviniyoruz diyor ben adetken yükseldi değerler sonra düştü adet bitinceHer zaman adet gecikmesi olmuyor. Kimyasal gebelik çoğu kadın farketmiyor bile test yapmadığı için. Değerin umarım hemen sıfırlanır. Sağlıklı bir gebelik tekrar yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?