- 29 Eylül 2018
- 529
- 404
- 53
Canm doktor rahimde bisey gördü mü gebeliğe dair kese falan yada rahim duvarın kalınlaşmış falan dedimiSadece lekeler var şuan gördüğüm bu böyle mi devam edecek ne zaman normale döneceğim hcg düzelince mi acaba şimdi ilişki yasak dedi doktor
Yok canim hicbir kalınlaşmayok incecik dedi orasi kalin olmali dediCanm doktor rahimde bisey gördü mü gebeliğe dair kese falan yada rahim duvarın kalınlaşmış falan dedimi
Dış gebelik olabilir mi ki ya insallah degildir öyleYok canim hicbir kalınlaşmayok incecik dedi orasi kalin olmali dedi
Ama deger artmamis dusmus dis gebelikte artiyor sanirimDış gebelik olabilir mi ki ya insallah degildir öyle
Pazartesi tekrar gel dedi yükselecek mi düşecek mi ona bakicam dediDış gebelik olabilir mi ki ya insallah degildir öyle
Evet bi artıyor bi artmıyor Insallah hayırlısı olsun canım bidaha ne zaman gitceksin test icinAma deger artmamis dusmus dis gebelikte artiyor sanirim
Canim dis gebelikte beta duser mi yükselirmi benimki düşüyor kimyasalgebelik olabilir dimiÇok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir gebeliktirKendinizi strese sokmayın.Ben dış gebelik yaşadım ve benim değerlerim sağlıklı bir gebelikte olduğu gibi hızla artıyordu hafif lekenlenmem olmuştu ve şiddetli ağrım yoktu şüphe edip doktora gitmesem geç kalmış olabilirdim.Dış gebelikte şiddetli ağrı düşürmek için iğne yapıldıktan sonra oluyor öncesinde lekelenme ve hafif tek taraflı kasık ve böbrek ağrıları olabiliyor belki geç farkedip 6. 7.haftalara kadar ilerlemiş gebeliklerde daha şiddetli ağrı olabiliyordur onlarda zaten iğne tedavisinin işe yaraması güç oluyor ve direk ameliyata alınıyorlar.Sizde böbrek ağrısı veya tek taraflı ağrı var mı?Ben sağ tarafımda sürekli bir sızı gibi hissediyordum bu şekilde tarif edeyim size.Bunun dışında normal bir gebelikte de tabiki adet ağrısı gibi ağrılar oluyordur rahim duvarı kalınlaşıyor bebek yerleşmeye çalışıyor çok normal.umarım güzel haberler alırsınız.
Pazartesigidecegim canim 64 tü 33 e düşmüşEvet bi artıyor bi artmıyor Insallah hayırlısı olsun canım bidaha ne zaman gitceksin test icin
Insallah diş gebelik degildir ozaman ya kimyasaldır onda da zaten korunmana gerek olmadığı icin tekrar kalırsın insallah hemenPazartesigidecegim canim 64 tü 33 e düşmüş
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla neticelenir. İki ihtimal var umarım olumlu olanı yaşarsınızKızlar öncelikle iyi akşamlar ben bir kaç gündür değişik duygular içindeyim sürekli ağlıyorum sebebi bir yıldır hamile kalamadigim için adetimin2. Günü hormon tahlili vermeye gittim hamile olduğumu öğrendim doktor aradı tahlil debeta hcg yi yanlışlıkla istedim 21 çıkmış geltekrarlayalim.dedi gittim 40 a yükselmiş dedi bir kaç gün sonra tekrar gel dedi hocamben bildiğinizadet oldumdedim pek açıklama yapmadibir sürü idrar kiti aldım hepsi pozitif çıkıyor kızlar ama neden adet oldum psikolojim bozuldu benim adet olan kadın nasıl hamile olur bana yardımcı olur musunuz kaç gündür uyuyamiyorum ben
beta hcg dustugu icin umudumu kaybettim canim bide kalınlaşmayok dedi alttan muayene etti onu anlamadim orasi kalin olacakmis öylededi zaten lekeler tekrar basladi düşük yapiyorsuneve git pzt tekrar gel yukselme olursa dis gebelikten suphe ederim dedi insallah tamamenduser canim dua ettigim seye bak bir kac gun once yukselsin diye dua ederkenÖncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla neticelenir. İki ihtimal var umarım olumlu olanı yaşarsınız
1. İhtimal ve en çok istediğimiz tutunma noktasının olduğu yerin bir damara denk gelmiş olma ihtimalidir. Yerleşme böyle bir noktadan olduğunda kanama yaşanır . Adet değildir bu ama kişi doğal olarak bunu bilmediği için adet olduğunu düşünür
2. İhtimal erken dönem düşüklerinde de durum böyle olur . Bir çok kadın haberi olmadan düşük yapar . Böyle durumlarda HCG önce yükselir ama sonra düşmeye başlar.
Umarım Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin gönül hep olumludan yana. Rabbim kucağınıza boş bırakmasın
Insallah dedigin gibi olur canim insallahInsallah diş gebelik degildir ozaman ya kimyasaldır onda da zaten korunmana gerek olmadığı icin tekrar kalırsın insallah hemen
Seni cok iyi anlıyorum bende senlerce uğraşmıştım ama diş gebelik geçirdiğimde Allahm nolur düşsün diye dua ederdim ne diyelim buna da şükür. Iç kanama gecirip ameliyat olanlar da var oyuzden şükürbeta hcg dustugu icin umudumu kaybettim canim bide kalınlaşmayok dedi alttan muayene etti onu anlamadim orasi kalin olacakmis öylededi zaten lekeler tekrar basladi düşük yapiyorsuneve git pzt tekrar gel yukselme olursa dis gebelikten suphe ederim dedi insallah tamamenduser canim dua ettigim seye bak bir kac gun once yukselsin diye dua ederken
Benim sürekli yükselmişti canım ama burada okudugum kadarıyla biliyorum bazı kişilerin hiçbir tedavi görmeden dış gebelikleri sonlanabiliyormuş,beta hcg sürekli düşme eğiliminde oluyormuş ama tabi bunu anlayabilmek için önce kesenin nerede oldugunun tespit edilebilmiş olması lazım umarım dış gebelik değildir.Canim dis gebelikte beta duser mi yükselirmi benimki düşüyor kimyasalgebelik olabilir dimi
Sizi çok iyi anlıyorum. Bir çok kadın olarak bu duyguyu yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bir meleginizin olacağı haberini alırsınız.beta hcg dustugu icin umudumu kaybettim canim bide kalınlaşmayok dedi alttan muayene etti onu anlamadim orasi kalin olacakmis öylededi zaten lekeler tekrar basladi düşük yapiyorsuneve git pzt tekrar gel yukselme olursa dis gebelikten suphe ederim dedi insallah tamamenduser canim dua ettigim seye bak bir kac gun once yukselsin diye dua ederken
Canım kimyasal gebelikte olsa 1 yıldan sonra normal olarak hamile kaldım bu sorunumuz olmadığı anlamına mıgeliyor acaba ben kimyasal da olsa bir bebekti değil mi oSizi çok iyi anlıyorum. Bir çok kadın olarak bu duyguyu yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bir meleginizin olacağı haberini alırsınız.
Hayirli olsun 5 gun normal adet mi oldunuz acabaBenim adetim bitti canım 5. Günde bitti şuan gayet iyiyim ne ağrı ne birşey normal devam ediyorum ben
Kızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmambugun gene deneme amaçlı başka bir marka test yaptım idrarda hiç çıkmadı çizgi anlıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?