Adetliyken hamilesin dedi

Sadece lekeler var şuan gördüğüm bu böyle mi devam edecek ne zaman normale döneceğim hcg düzelince mi acaba şimdi ilişki yasak dedi doktor
Canm doktor rahimde bisey gördü mü gebeliğe dair kese falan yada rahim duvarın kalınlaşmış falan dedimi

Canim dis gebelikte beta duser mi yükselirmi benimki düşüyor kimyasalgebelik olabilir dimi

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla neticelenir. İki ihtimal var umarım olumlu olanı yaşarsınız
1. İhtimal ve en çok istediğimiz tutunma noktasının olduğu yerin bir damara denk gelmiş olma ihtimalidir. Yerleşme böyle bir noktadan olduğunda kanama yaşanır . Adet değildir bu ama kişi doğal olarak bunu bilmediği için adet olduğunu düşünür
2. İhtimal erken dönem düşüklerinde de durum böyle olur . Bir çok kadın haberi olmadan düşük yapar . Böyle durumlarda HCG önce yükselir ama sonra düşmeye başlar.

Umarım Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin gönül hep olumludan yana. Rabbim kucağınıza boş bırakmasın

beta hcg dustugu icin umudumu kaybettim canim bide kalınlaşmayok dedi alttan muayene etti onu anlamadim orasi kalin olacakmis öylededi zaten lekeler tekrar basladi düşük yapiyorsuneve git pzt tekrar gel yukselme olursa dis gebelikten suphe ederim dedi insallah tamamenduser canim dua ettigim seye bak bir kac gun once yukselsin diye dua ederken

Seni cok iyi anlıyorum bende senlerce uğraşmıştım ama diş gebelik geçirdiğimde Allahm nolur düşsün diye dua ederdim ne diyelim buna da şükür. Iç kanama gecirip ameliyat olanlar da var oyuzden şükür

Canim dis gebelikte beta duser mi yükselirmi benimki düşüyor kimyasalgebelik olabilir dimi
Benim sürekli yükselmişti canım ama burada okudugum kadarıyla biliyorum bazı kişilerin hiçbir tedavi görmeden dış gebelikleri sonlanabiliyormuş,beta hcg sürekli düşme eğiliminde oluyormuş ama tabi bunu anlayabilmek için önce kesenin nerede oldugunun tespit edilebilmiş olması lazım umarım dış gebelik değildir.

Sizi çok iyi anlıyorum. Bir çok kadın olarak bu duyguyu yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bir meleginizin olacağı haberini alırsınız.

Sizi çok iyi anlıyorum. Bir çok kadın olarak bu duyguyu yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bir meleginizin olacağı haberini alırsınız.
Canım kimyasal gebelikte olsa 1 yıldan sonra normal olarak hamile kaldım bu sorunumuz olmadığı anlamına mıgeliyor acaba ben kimyasal da olsa bir bebekti değil mi o

Kızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmam bugun gene deneme amaçlı başka bir marka test yaptım idrarda hiç çıkmadı çizgi anlıyamıyorum

Bence hamilesin geç döllenme olmuş değerin o yüzden düşük. Bir de idrarda hemen çıkmıyor hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…