A agnessu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2020 258 182 53 30 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebepopi #81 Mandalinakolik .!.: Bence hamilesin geç döllenme olmuş değerin o yüzden düşük. Bir de idrarda hemen çıkmıyor hayırlı olsun cnm Genişletmek için tıkla... Ama dün silikte olsa çizgi vardı idrarda şimdi hiç çıkmadı hcgdüştümü acaba hemen
Mandalinakolik .!.: Bence hamilesin geç döllenme olmuş değerin o yüzden düşük. Bir de idrarda hemen çıkmıyor hayırlı olsun cnm Genişletmek için tıkla... Ama dün silikte olsa çizgi vardı idrarda şimdi hiç çıkmadı hcgdüştümü acaba hemen
Mandalinakolik Ceketine ihtiyacim yok ,yüreğimi üşütme yeter tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Haziran 2020 588 1.191 28 33 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebepopi #82 agnessu .!.: Ama dün silikte olsa çizgi vardı idrarda şimdi hiç çıkmadı ☹ hcgdüştümü acaba hemen Genişletmek için tıkla... Ama o erken gebelik testi değil miydi dün ki
agnessu .!.: Ama dün silikte olsa çizgi vardı idrarda şimdi hiç çıkmadı ☹ hcgdüştümü acaba hemen Genişletmek için tıkla... Ama o erken gebelik testi değil miydi dün ki
A agnessu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2020 258 182 53 30 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebepopi #83 Mandalinakolik .!.: Ama o erken gebelik testi değil miydi dün ki Genişletmek için tıkla... Dün ki erken gebelik testiydi evet birde normal gebelik testindede erken gebelik testine göre yinede daha az çizgi görünüyordu.
Mandalinakolik .!.: Ama o erken gebelik testi değil miydi dün ki Genişletmek için tıkla... Dün ki erken gebelik testiydi evet birde normal gebelik testindede erken gebelik testine göre yinede daha az çizgi görünüyordu.
B Bebepopi Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2020 151 39 13 29 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebepopi #84 Benim sevincim kursağımda kaldı asla erken öğreneyimdemeyin bence
A agnessu Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2020 258 182 53 30 5 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebepopi #85 Bebepopi .!.: Benim sevincim kursağımda kaldı asla erken öğreneyimdemeyin bence Genişletmek için tıkla... Ne oldu
Bebepopi .!.: Benim sevincim kursağımda kaldı asla erken öğreneyimdemeyin bence Genişletmek için tıkla... Ne oldu
B Bebepopi Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2020 151 39 13 29 6 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebepopi #86 agnessu .!.: Ne oldu Genişletmek için tıkla... Kimyasal gebelik oldu canım