Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok merak edyorum bi tanidik kadin var dedi adetde iken iliskiye girmiş hamile kalmış.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adetli ilişki hiç doğru bişey değil eğer o şekilde hamile kalınırsa günah çocuğu olur o
Ben cok merak edyorum bi tanidik kadin var dedi adetde iken iliskiye girmiş hamile kalmış.....
biyolojik açıdan mümkün değil.Adetliylen kaldığını nerden biliyormuş? Sonra birlikte olmamışlar mı?Belki hamileyken adet görmüştür,haberi yoktur
Dedi kocasi sehir disinda calisyormus o geldigi zaman 1 kere olmus yani o gune denk gelmis
Tovbe tovbe diyip durmayin olmus isde cocugu
insanlar bu duruma şaşırıyo doğal olarak size çok normal geliyo sanırım
adetli ilişki hiç doğru bişey değil eğer o şekilde hamile kalınırsa günah çocuğu olur o
ne saçmalıyorsunuz ya günah cocugu diye. Anası belli babası belli...Allahın verdiği birşey adet kanaması da..
Adetliyken bir sürü dua okunabiliyor da çocuk yapınca mı günah oluyor..
Hey allahım ya
ben saçmalamıyorum adetliyken ilişki günahtır
cocuk nasıl günah cocugu oluyor?? Kız adetli oldugunu bile bile mi giriyor,bir oldum kesildi sonra tekrar devam etti diyor.. Doğmamış ALLAH katında bile günahsız sübyan diye bahsedilen bebeğe günah cocugu diye itham edemezsiniz.Zina değil birşey degıl. Adetliyken ilişki de fetva ile açıklandı günah değildir. kadında bitti sandım diyor o yüzden Mekruhtur..
yazını okuyunca geriye dönüp yorumları tekrar okuyum dedim.. senin bu bahsettiğin başkası temizlenmiş ve ilişki olmuş benim yorumum ona değil.. konu sahibinin yazdığına
tamam bende fark ettım ve duzelltım 2. post diye. Anlaştık o zaman![]()
ne saçmalıyorsunuz ya günah cocugu diye. Anası belli babası belli...Allahın verdiği birşey adet kanaması da..
Adetliyken bir sürü dua okunabiliyor da çocuk yapınca mı günah oluyor..
Hey allahım ya
Dogru cocugun gunahimi olurmi fark etmez hangi konu iki konudada adetli olan var simdi diyelim sizdede olursa tesaduv o cocuga gunah diye aticakmisiniz he bide diyelim diyelim...mesela dokdor dedi ancak adetliyken olur sende cocuk sen yuce allahim kismet kismetinde o varmis eger allah vermek istemeseydi vermezdi evlat o adetli olan kadina ama vermis tovbe tovbe demege gerek yok cunki allahin verdigi cocuk ancak allah verir demeyin tup bebek allah vermek istemeseydi tup bebek bile tuturamasiniz