Adetliyken ilişkiye girip hamile kalan varmi

Ben cok merak edyorum bi tanidik kadin var dedi adetde iken iliskiye girmiş hamile kalmış.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu bende merak ediyorum. Çünki bu ay adetim birgün geldi ertesi gün temizlendim ve ilişkiye girdik sonra iki gün daha kanamam oldu bitiminde yine ilişki ama ertesi gün eşim altı aylık yurtdışı seyahatine çıktı ve şuan meraktayım. Hatta bir konuda bir üyemiz regli bitiminde teyzesi sanırım ilişkiyle gebe kaldığını yazmıştı .. Kii bende polikistikoverde var o yüzden ihtimaller arasında tutuyorum.

Ben cok merak edyorum bi tanidik kadin var dedi adetde iken iliskiye girmiş hamile kalmış.....

inanmayın böyle hurafelere şeytan söyletiyor allah muhafa etsin butür şeylerden rabbim hayırlı evlat helel ve temiz olanından versin birkere tıbben imkansız ben tedaviyle evlat sahibi oldum adetin ilk günü 2 günü 3 günü yumurtalıklar 1 santimdn başlyor adetten sıonra 18 cm e kadar ulaşıyor yani sizin 18 santim olana kadar hamile olma imkanınz yok adetliyken yumurta olmuyor 3. günü 1 cm oluyor her gün artıyor dediğim gibi yumurta olmadan nasıl hamilelik be resmen yanlş bilgi
o tanıdıkta neden hamile kalmıştır biliyormusunhamile kaldıktan sonta adet kanaması ilk ay görülüyor halk arasında üstüne görmek deniliyor tam tarhini hesaplayamaz yani ....tıbben ve dien uygun olmayan şeyleri sakının ...bunu söyeyen kişiyide yani tanıdığınızı uyarın

biyolojik açıdan mümkün değil.Adetliylen kaldığını nerden biliyormuş? Sonra birlikte olmamışlar mı?Belki hamileyken adet görmüştür,haberi yoktur

biyolojik açıdan mümkün değil.Adetliylen kaldığını nerden biliyormuş? Sonra birlikte olmamışlar mı?Belki hamileyken adet görmüştür,haberi yoktur

Dedi kocasi sehir disinda calisyormus o geldigi zaman 1 kere olmus yani o gune denk gelmis

ALLAH’ım :53:
Tövbe Estağfurullah. . :19:
Yasak yasak yasakkk.. :20:

adetli ilişki hiç doğru bişey değil eğer o şekilde hamile kalınırsa günah çocuğu olur o

ne saçmalıyorsunuz ya günah cocugu diye. Anası belli babası belli...Allahın verdiği birşey adet kanaması da..
Adetliyken bir sürü dua okunabiliyor da çocuk yapınca mı günah oluyor..
Hey allahım ya

ne saçmalıyorsunuz ya günah cocugu diye. Anası belli babası belli...Allahın verdiği birşey adet kanaması da..
Hey allahım ya

ben saçmalamıyorum adetliyken ilişki günahtır

ben saçmalamıyorum adetliyken ilişki günahtır

cocuk nasıl günah cocugu oluyor?? Kız adetli oldugunu bile bile mi giriyor,bir oldum kesildi sonra tekrar devam etti diyor.. Doğmamış ALLAH katında bile günahsız sübyan diye bahsedilen bebeğe günah cocugu diye itham edemezsiniz.Zina değil birşey degıl. Adetliyken ilişki de temizlenmiş kadın günah değildir. kadında bitti sandım diyor o yüzden Mekruhtur..(2.post için yazıyorum)

Son düzenleme:
cocuk nasıl günah cocugu oluyor?? Kız adetli oldugunu bile bile mi giriyor,bir oldum kesildi sonra tekrar devam etti diyor.. Doğmamış ALLAH katında bile günahsız sübyan diye bahsedilen bebeğe günah cocugu diye itham edemezsiniz.Zina değil birşey degıl. Adetliyken ilişki de fetva ile açıklandı günah değildir. kadında bitti sandım diyor o yüzden Mekruhtur..

yazını okuyunca geriye dönüp yorumları tekrar okuyum dedim.. senin bu bahsettiğin başkası temizlenmiş ve ilişki olmuş benim yorumum ona değil.. konu sahibinin yazdığına

yazını okuyunca geriye dönüp yorumları tekrar okuyum dedim.. senin bu bahsettiğin başkası temizlenmiş ve ilişki olmuş benim yorumum ona değil.. konu sahibinin yazdığına

tamam bende fark ettım ve duzelltım 2. post diye. Anlaştık o zaman:34:

Hey allahım ya

Dogru cocugun gunahimi olur fark etmez hangi konu iki konudada adetli olan var simdi diyelim sizdede olursa tesaduv o cocuga gunah diye aticakmisiniz he bide diyelim diyelim...mesela dokdor dedi ancak adetliyken olur sende cocuk sen yuce allahim kismet kismetinde o varmis eger allah vermek istemeseydi vermezdi evlat o adetli olan kadina ama vermis tovbe tovbe demege gerek yok cunki allahin verdigi cocuk ancak allah verir demeyin tup bebek allah vermek istemeseydi tup bebek bile tuturamasiniz

Dogru cocugun gunahimi olurmi fark etmez hangi konu iki konudada adetli olan var simdi diyelim sizdede olursa tesaduv o cocuga gunah diye aticakmisiniz he bide diyelim diyelim...mesela dokdor dedi ancak adetliyken olur sende cocuk sen yuce allahim kismet kismetinde o varmis eger allah vermek istemeseydi vermezdi evlat o adetli olan kadina ama vermis tovbe tovbe demege gerek yok cunki allahin verdigi cocuk ancak allah verir demeyin tup bebek allah vermek istemeseydi tup bebek bile tuturamasiniz

Cocugun gunahi almaz

Back
X