Adetliyken ilişkiye girip hamile kalan varmi

Dinen sakincali ama
Hemsire bi arkadasim vardi o cok rahat hamile kalinabilr hatta daha yuksek ihtimal demisti,

Dinen sakincali ama
Hemsire bi arkadasim vardi o cok rahat hamile kalinabilr hatta daha yuksek ihtimal demisti,

E bak isde dinen sakincali oldugunu hepimiz biliriz ama sanki tek tovbe yada cocuk haram diyenler bilyomus gibi bas bas bagiryorlar ama.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cocuk nasıl günah cocugu oluyor?? Kız adetli oldugunu bile bile mi giriyor,bir oldum kesildi sonra tekrar devam etti diyor.. Doğmamış ALLAH katında bile günahsız sübyan diye bahsedilen bebeğe günah cocugu diye itham edemezsiniz.Zina değil birşey degıl. Adetliyken ilişki de temizlenmiş kadın günah değildir. kadında bitti sandım diyor o yüzden Mekruhtur..(2.post için yazıyorum)

Adet günlerinin belli bir süresi vardır. Mesela kanaması normalde 6 gün olan bir kadın, sadece 1 gün olup bitse ilişkiye girebilmek için o 6 günün dolmasını beklemek zorundadır. Allah, Kuran'da buyurmuş ki; adetliyken eşlerinizin göbek ve diz kapağı arasından faydalanmayın. O bölgedeki tene çıplak dokunmak bile haram.
Bunu sadece bilgi amaçlı paylaştım. Kimseyi yermek veya yargılamak için değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Asla öle bişi yok canım . Ve adetliyken ilşkide bulunmak haramdır hberinz olsun ...

%25 hamile kalma şansın var adetliyken doktorların son adet tarihimize göre hamilelik dönemini hesaplamalarıda bunun yüzünden ama sağlık açısından adetliyken ilişkide mikrop kapma olasılığın var. Dini açıdan da büyüklerimiz girilmez ilişkiye derler ama ben kendim araştırmadım hiç.

Ben ikikez hamile kaldım 4 yıl içinde ikiside adet döneminde gerçekleşti.

daha neler bizi yaratanda allah bize odönemde yumurtlamayı nasip etmişse nasıl günah olabilir!?
Herkezin yumurtlama dönemi farklı töbe yarabbim ne demek günah çocuğu ne biçim tabirler bunlar

Back
X