adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

Kizim bir git zaten sinirim tepemde zaten....Saydir ne saydircaksin merak ediyorum..

Madem başörtüsü yok diyorsun, madem inanmiyorsun ne diye baskasi icin kafani ortmek istedin?? Üzgünüm ama sorununu su an daha iyi anladim..
Hayatta bazilarinin kariyeri parasi için inanmadiginiz seylere bile, inanir gibi yapmayin, bu hayatta inasani insan yapan onurudur..
sevgilerrr..

Bu kapanma konusunu konunun iceriginden silsem olur mu?gercekten sıkıldım...insanlar ne fanatik ne tahammülsüz ne yobaz allahim..farkli birseye tahammulleri yok.babam her zaman der her muslumanim diyene güvenme seni keserler sonra dinim icin yaptim derler..o hesap iste..

Bence senn irana falan tasin simdiden..turkiyw Cumhuriyeti din vicdan özgürlüğü olan bir ulke...
çüş artık ya banlanacaksam da banlanayım bu ne terbiyesizlik ya Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir din ve vicdan özgürlüğü vardır pravokatörlük yapmak yasal değildir senin yaptığına ötekileştirme yani bölücülük denir ,bu ne ısrar ya...madem polemiğe kapalıydı konun sana başta düzelt dedim ben medeni çerçevede ,sağ sol loblarında problem mi var algılayamadın..aman yarabbim bütün CAHİLLERin ithamda bulunma özgürlükleri olmasaydı keşke..insanları ne hale sokuyorsunuz sopnra köşelere çekilip eğlenerek izliyorsunuz..tam bir rezillik bu.

Kizim bir git zaten sinirim tepemde zaten....Saydir ne saydircaksin merak ediyorum..
KİB bye çocuuum kib byee senin anlayacağın dillerden yazayım 40 yaşındaki adamın karşısında saf zerzavat kan geber bura gel adama hıncını insanlardan çıkar aptallığınıon faturasını burdaki üyelere kesmeyeydin iyiydi.

bugün bir iş için kapanan yarın başka bir iş için soyunur bu hamur beyin anca bu sistemle şekilleniyor demekki

Sakin ol bence anlayacak bir sahıs yok karsında degmez..

O donem onun dediklerine inandim...etkelendim.araştırdim islamda turbabin farz olmadigini gelenek oldugunu gördüm.daha cok siyasal..bu benim fikrim..bu kadar tartisma yaşanacağını bilseydim bunu yazmazdim..bide kapanmanin kariyerime hiç bir getirisi olamaz..ne ilgisi var..

He canim he biz insan kesiyoruz.hey Allahimm cok eglencelisin ya Hatta kesip buglamada yapiyoz.yen miii

Ne kişiliksiz biriymiş yaa.
Çok şükür ki gerçek yüzünü göstermiş Rabbim sana.
Aman iyi olmuş senden uzak olsunda..
Yalanla dolanla hiçbirşeyden hayır gelmez..
Bak evliliğinde bir bir çıkıcak karşısına bunlar..
Kişiliksiz kabiliyetsiz karaktersiz herif..
Ey allahım yaa Rabbim herdaim iyilerle karşılaştırsın herkesi inşallahh..

Sen bikere dediklerinle celisiyosun ya cidden pskolojin yerindemi senin. Hani farz degil diyodun inanmiyodun. Iki dakikada cevir gazii yanmasin.helal olsun valla

Sen bikere dediklerinle celisiyosun ya cidden pskolojin yerindemi senin. Hani farz degil diyodun inanmiyodun. Iki dakikada cevir gazii yanmasin.helal olsun valla
farz değilmiş zaten islamın geleneğiymişİslam geleneklerinin partları hazırlandı mı yarın D&R gidipte bi bakayım

Bizim konustugumuz donemde evli degildi..nisanliymis...evlilik hazirliklari yapiyormuslar..hayir facebookunda hic bir sey yok.ne resim ne paylasim..benim engelimde su an kalkmis..esinin facebbokunda yaziyor evli diye..falanca kisiyle..

bugün bir iş için kapanan yarın başka bir iş için soyunur bu hamur beyin anca bu sistemle şekilleniyor demekki

1.si kapanmak gelenek degildir. Nur suresi 31.ayeti oku ki Rabbinden öğren gelenegini!!!
2.si inandim ettim diye bir olay yok. Kişi neyse odur. Seni acik kabul ettiyse aciktir.
3.su sirf baskalarinin gonlu hos olacak diye de gelenek! Dediginiz seyleri yapmayin çünkü komik oluyorsunuz... hadi canim kib.. bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…