adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

NE diyim ki ya sabir Allah islah etsin .dencek cok cok laf varda terbiyem musade etmez
Ne diyorsun sen ya...terbiyesi izin vermezmis...sen kimsin benim inanisimi sorguluyorsun muslumanligimi imanimi sorguluyorsun...din vicdan ozgurlugu var bu ulkede...kaldi ki bas kapamayla turbanla ilgili tek bir ayet yok..musluman bir suru liderin esinin basi acik dunyada..evet oku gelistir kendini...

Iste bana koyan tarafi o.kopekler gibi yalvariyordu..neler dedim ne kadar sert davrandim yinede pesimdeydi..amaci belli saf bulmus kafa bulmus benle..kullanip atmakti belkide istegi..zaten boyle istekleride vardi..

Asil sen kimsin benim inanisimi sorgulayip bana ayet goster bana bunu sunu goster diyecek haddi kendinde bulabiliyosun.her koyun kendi bacagindan asilir.insanda yok ise edeb neylesin medrese mektep..okusa alim olsa... neyse seni daha fazla muhattap alipta cevap vermicem.kendi kendine yaz dur kendini cook gelistirmis üye.

bi de yaşı büyük erkeklere olgun deriz güvenilir deriz kıymetimizi bilir deriz.. asıl büyük kazık onlardan geliyormuş baksana.. ne güzel çıtır kız bulmuşsun işte kaçırmasana elinden!
Dimi?oyle deriz kiymetimi bilir.kendide derdi senden guzelini gencini mi bulucam niye guvenmiyorsun bana .kac yasina geldim senden iyisini bulamam diyordu...tam kendi gibi birini bulmus ayni yasta ayni meslekte belki okul arkadasi..ki ayni okuldan ayni yil mezun olmuslar.tesaduf olamaz vu kadar..

Birsey ortaya atan sensin...kuranda yaziyor ayet var dedin.bende paylas gorelim dedim..senin inanisin beni ilgilendirmez .istersen kara carsafa gir gez banane.ayet var deyip ayeti paylasamadin..hani goster diyoeuz ugrasamam diyor..bir suru hoca bu konuyu tartisiyor dunyada kimse bir sonuca ulasamadi kimse...birsey var diye iddia ediyorsan göstereceksiniz kanitini...sen allaha kendini kapali olarak yakin hissediyorsan buna kimse karisamaz.ama kapalisin diye kendini baskalarindan ustun görüp din iman dersi vermeye kalkarsan alirsin cevabini...

bacım bu kadar polemiğe girecektin bu kadar karşıydın bu kadar inanmıyodun da bir adam için neden kapanmaya kjalktın sen çok merak ettim.

Mune Kazen bu konu kapatılması gereken konu sahibinin içten polemikli politikasının ürünü olduğundan bildirmeyi borç bilirim.
Neden konum kapansi anlamadim..konuma girip turban tartismasi yapan sizsiniz...bidw konum kapansin oyle mi?hatta twitterda kapansın oda kapansin buda kapansin...en imanli sensin hadi bakalim isine..

Neden konum kapansi anlamadim..konuma girip turban tartismasi yapan sizsiniz...bidw konum kapansin oyle mi?hatta twitterda kapansın oda kapansin buda kapansin...en imanli sensin hadi bakalim isine..
konudan değilse de bu mesnetsiz üslubundan kapanacak zaten rahat ol

KURANDA NUR SURESINDE RABBIM ACIKCA SOYLEMIS INANIRSIN INANMAZSIN BENI IRGALAMAZ.

Bu insan bu kadar zaman sizi nasıl oyalayabildi gittiğinde nasıl sabahlara kadar konuşabildi evli bir adam. Ya da face de fişan evli olduğu arkadaşlarının paylaştıkları hiç mi fire vermedi yani ne bileyim ben eşinin yerinde olsam evli olduğunu yaz derim, resimlerimizi koymasını isterim neyse geçmiş gitmiş artık.

Oo hanimefendiye bakin dini imani katti simdide siyaset yapiyor.baya iyisin devam et

Iste bana koyan tarafi o.kopekler gibi yalvariyordu..neler dedim ne kadar sert davrandim yinede pesimdeydi..amaci belli saf bulmus kafa bulmus benle..kullanip atmakti belkide istegi..zaten boyle istekleride vardi..

Salla gitsin kafa yorma hiç şimdi anneciğinin bulduğu kızla mutlu olsun diyeceğim ama hiç sanmam bir kaç aya yine başlar başka kadınlarla ilgilenmeye, şanslıymışsınız hayatınızdan çıktı gitti

kızlar konuya odaklanın dine çevirmeyin ,ayet falan ..
bu yasak.
kapatmak için fazla geç kalmışsın,oysa o kadar eğlendiğimiz konuların göbeğinde ağzımıza tıkar gibi konu kapatıyorsun hevesimi alamadan kalıyorum sonra oky olmuyofakat bu konu açılışı itibariyle polemiğe ve dini mevzuya yatkın

Tamam sen cennetliksin bi gunahkariz sikintin ne..
senin derdin ne ,edep ya hu ,saygısız,seninle dini polemiğe girmem ben haddin değil zaten,sğa sola ne diye saldırıyorsun ,hayır ağzıma gelenleri tek tek yutuyorum kaldıramazsın zira..eline klavye alan girmemeli her yere ,yaş sınırı getirilmeli pc kullanımına kimse beni inandıramaz 28 yaşında olduğuna..kendine eğlence arayan bir ergensin zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…