adi bir erkek...okuyun ibret olsun diye yaziyorum..

asuşeylerost: 38535562 .!.:
Sasirdim bende..aslinda bende uzulme dim sadecw ona inanip guvendigim icin icimde bir burukluk var .
Bazen bazı şeylerden ders almamız için yaşamamız gerekiyor. Ne güzel sen kimseye kolay güvenilmeyeceğini bu sayede anlamışsın. Allah karşına iyi insanlar çıkarır inşallah

farz değilmiş zaten islamın geleneğiymişİslam geleneklerinin partları hazırlandı mı yarın D&R gidipte bi bakayım
Konu sahibine hayret ettim cahilliğin daniskası Allah akil fikir versin. ALLAHIN emrine gelenek vs diyor. Bide arastirmista karar vermis eline kuran alip bir baksa neymis anlayacakta nasibi yok demek ki.

Konu sahibine hayret ettim cahilliğin daniskası Allah akil fikir versin. ALLAHIN emrine gelenek vs diyor. Bide arastirmista karar vermis eline kuran alip bir baksa neymis anlayacakta nasibi yok demek ki.
anlamasına lüzum yok bilenlere hakaret edip saldırmasaydı yine affedilir yanı vardı adama saydıramamış gelmiş burdakilere posta koyuyo bilmiyor ki adımız Hüsamettin değil

konuyu kapamadım zaten

Ben zaten aptallik ettigimin farkindayim..kimseye bir farura kesmedim..bölücülük ve otekilestirme yapan kimler belli..israrla dini karistiran ben degilim....ben iyi niyetimden kaybettim..40 yasinda adama asik olunmaz diye bir kural mi var?

Arkadasım gelenek olarak gordugun Tesettür Kuran-i Kerimde acık ayetle emr olmustur. Senin mantıgınla gidersek Sen Kuran'a inanmamış oldugundan imanın Sartlarından birini yerine getirmemiş oluyorsun, buda inanmadıgın anlamına geliyor. Boyle sinirle konusup kendi ahretini yakma derim. Bismillah de bir silkin uyma şeytana...

konu kapamadım taşıdım
işte bende diyorum ki adilane bir tavırla bu konuyu kapamalısın illa ki konu sahibinin isteği üzerine olmamalı insiyatif tanımalısın yorumları görüyorsun,ya da benim yetkim dahilinde değil diyorsan bence yetkilerin genişletilmesi

ben giderim kalanlara ders olsun bu mesnetsiz tavırlara yem olup ta yorum yapıp ellerine pirim vermeyin işte
ne gerek var? Bak babası demiş müslümanım diyenden korkacaksın keser seni falan filan.Daha laf mı anlatmaya çalışıyorsun.Kendisi kapanma mevzusuna takılmayın diyor kendisi namaz kılan adam bunu yaparmı diyor.Ne denir buna? Laf mı anlatılır?

dini konu açma be abla yakma be bizi denir

anlamasına lüzum yok bilenlere hakaret edip saldırmasaydı yine affedilir yanı vardı adama saydıramamış gelmiş burdakilere posta koyuyo bilmiyor ki adımız Hüsamettin değil
Kime nerde hakaret ettim..yaptiginiz linc yobazlik dedim..sen bana aptal dedin hic alinmadim cunku aptallik ettigimi kabul ediyorum..beni en cok ben elestiriyorum bu konuda..tamamen iyi niyetle inandim.hayatta bu kadar fanatik olma..bir gun inandiklarinla sinanirsin...

yobazlık olduğunu düşündüğün bir mevzuyu konu etmeyecektin buraya gelip adam gibi benden yaşça büyük sevgililm beni kandırdı gitti başkasıyla evlendi diyecektin yok namazlıydı yok kapanacaktım yok babam Müslümanım diyenler kafa keser demeyecektin dini konuyu şimdi biz mi açmışız 28 yaşındaki olgun hanımefendiciğim..

Geçmiş olsun,umarım bu size ders olur.
Yanlız tesettürün farz olmadığını düşündüğünüz halde bir erkek için kapanmayı aklınızdan geçirmeniz çok anormal geldi bana.
Bu kadar kendinizi kaptırmayın hiçbir erkeğe.

Benim dusuncem seni baglamaz.kuranda sac kapamayla ilgili acik bir ayet yok..

Basta bilmiyordum hic arastirmadim...bu adamla tanisinca etkilendim arastirdim ve bilgi sahibi oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…