eksiği var fazlası yok 3 günde bir akşam ara öğün yerine sütlü tatlı hakkım var ama ben ayda bir falan yedim
bugün biraz bozacam herhalde eşimle dışarı çıkcaz :)
ayrıca bir et porsiyonu yerine tam bir pide yiyebiliyosunuz :)
500 kalori bir çikolata ile eşdeğer
fark edilmez olur mu,özellikle kıyefetlerde :)
şuan giyecek hiç bişeyim yok
kiloluyken aldıklarımı giyemiyorum çok komik oluyolar çuval gibi
önceki kıyafetlerimin içine girebiliyorum ama onlar da biraz dar oluyolar
yeni kıyafette almıyorum diyete devam ettiğim için
öle takılıyorum
dün 72.7 kilo geldim kilo vermem yavaşladı tabi bunda spor yapmamamın etkisi var
benim de canım sıkıldı veeeeee akşam ince bir dilim tiramisu yedim pişmanıım
merve seni takip ediyorum yediklerim senden daha az yani ara öğünüm yok ama diğerleri benzer..kahvaltımız aynı öğlen yemeğimiz de aynı akşam da aynı..ben limonlu su içiyorum sürekli o kadar..kahveyi şekersiz içmeni ve türk kahvesi olmasını tavsiye ediyorum sana..hedefim 10 kilo benim..bugün kaçıncı günün kaç kilo verdin yazar mısın?benim 3.günüm henüz tartılmadım..birikim çok diye 10 gün beklicem:)
bu arada 78 kilosun ama boyun kaç ki 50 istiyorsun ben 75 kilodayım boyum 170 hedefim 60.inş.
Sabah: 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 2 dilim ekmek ve yaklaşık 2 tatlı kaşığı nutella yedim. ara öğünümde 1 nar 4 kurukayısı ve yoğurt yedim. öğlen 8 yk bezelye yoğurt, 2 dilim ekmek, biraz turşu, 1 patates haşlaması yedim. sonra 1 şekerli türk kahvesi içtim. akşam da 8 yk bezelye 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek yedim. birazdan pilates yapıcam. yaklaşık 1,5 lt su içtim . bugünü de kapattık :)
sabah: 1 dilim peynir, 1 domates, 4 zeytin, 2.5 dillim ekmek, 1 çy bal, 1 çk pekmez, 1 tk nutella yedim. arada 1 elma, 1 portakal, yoğurt yedim. öğlen salata, 2 dilim ekmek, 8 yk bezely yedim. sonra 1 portakal 1 şekerli türk kahvesi içtim. akşam 2 dilim ekmek, cacık, 6 yk türlü yedim. sonra 2 lokma tatlı 1 lokma su böreği yedim. 1-1,5 lt su tükettim :)
valla denizgüneş doğru söylüyor canım nutelle falan biraz fazla sanki kaç kilo verdin bu arada acaba bu diyetle tartıldın mı?
denizgüneş arada benim topiğe de bak fazla bir şey varsa söyle öğünlerimde:]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?