adım adım 36 bedene :)

bide merak ediyorum 10 kilo fark ediliyormu?

Sabah domatesimi salatamı maydonozumu dere otumu yumurtamı peynirimi zeytinimi 2 dilim ekmeğimi yedim.

ara öğünde yarım nar 3 4 ceviz yedim.

öğlen 6 yk bulgur 2 kepçe çorba 2 dilim ekmek ve yoğurt yedim.

2 saat sonra 4 adet kuru kayısı yedim.

2 saat sonra yani akşam yemeğimde öğlen ile aynı tek fark yoğurt yerine salata yedim. 2saat sonra 1 portakal 1 dilim elma yedim. 1 bardak yeşil çay içtim yaklaşık 1 litre suyumu tükettim :)

fark edilmez olur mu,özellikle kıyefetlerde :)
şuan giyecek hiç bişeyim yok
kiloluyken aldıklarımı giyemiyorum çok komik oluyolar çuval gibi
önceki kıyafetlerimin içine girebiliyorum ama onlar da biraz dar oluyolar
yeni kıyafette almıyorum diyete devam ettiğim için
öle takılıyorum
dün 72.7 kilo geldim kilo vermem yavaşladı tabi bunda spor yapmamamın etkisi var
benim de canım sıkıldı veeeeee akşam ince bir dilim tiramisu yedim pişmanıım

pişman olmayın bende. arada kaçamak yapmak gerek yoksa bigün diyeti bırakırsanız çok kilo alırsınız

az önce kahvaltımı yaptım. yumurta domates dereotu maydonoz 5 zeytin 1 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı pekmez yedim :)

bişey sorucam yeşilçayı kullandığınız bi marka var mı hangi tür yeşilçay kullanıyosunuz ve nasıl kullanıyosunuz günde kaç bardak aç karnına mı tok karnına mı ?

kapalı kullanmıyorum aktardan alıyorum onların daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. genelde öğlen ve akşam yemeğinden sonra yiyorum diğer öğünlere göre daha ağır öğünler olduğu için yediklerimi çabuk sindireyim diye

merve seni takip ediyorum yediklerim senden daha az yani ara öğünüm yok ama diğerleri benzer..kahvaltımız aynı öğlen yemeğimiz de aynı akşam da aynı..ben limonlu su içiyorum sürekli o kadar..kahveyi şekersiz içmeni ve türk kahvesi olmasını tavsiye ediyorum sana..hedefim 10 kilo benim..bugün kaçıncı günün kaç kilo verdin yazar mısın?benim 3.günüm henüz tartılmadım..birikim çok diye 10 gün beklicem:)

süper bir yemek tarifi vereyim çok düşük kalorili ve leziz..yiyeceğiniz kadar karnabaharı haşlayın bi güzel sonra alın doğrama tahtasına bıçakla ufak ufak kesin ve bir kapta içine pul biber biraz zeytinyağı ve mutlaka zerdeçal koyun biraz da tuz sonra da bir yumurta koyun içine..küçük bir tavada yumurta iyice pişip kızarana kadar pişirin ..sıcakken yiyin yumurta soğumadan kahvaltıda yumurta yemediginiz gün yapabilirsiniz..cok leziz buldum ben düşük kalorisi de..doyurucu zerdeçal bir tatlı kaşığı ama tadına bakın sevmezseniz az koyun..kansere bire birmiş ..ben bu karnabaharlı yumurtayı öğle yemeği yaptım kendime..

türk kahvesi içiyorum ama evde kendime yapmıyorum hep bir yere gidince komşuya falan onlara uymak istiyorum ayrı bi cezvede şekersizle uğraşmasınalr diye :)18 şubattan beri diyetteyim 1 marta kadar tartılmıycam o yüzden ne kadar verdim henüz bilmiyorum:) buarada tarif için çok sağolun. ben geçen senelerde de bi ara diyet yapıyodum sebze çorbası yapmıştım tadı çok leziz olmamıştı ama kilo vermemde baya yardımcı olmuştu tavsiye ederim aklıma gelmişken :)

kahvaltımı yaptıktan sonra 12 buçukda yarım elma 5 kuru kayısı ile yoğurt yedim. 3,5 da öğlen yemeğimi yedim. öğlen yemeğim biraz dengesiz oldu :) 1,5 yk yoğurt, çok azıcık turşu ,yağsız salata , 2 dilim ekmek (ince, tahıllı) 1 haşlanmış patates(hafif tuzlu) birazcıkda tavuk yedim az yağda kızarmış. 5,5 da 1 elma 1 portakal 2 3 kurukayısıyı yoğurtla karıştırdım ama tabi fazla geldi elma ile portakalın bir kısmı kaldı. 7,5 da akşam yemeğimi yedim. 8 yk bezelye, 1 kase yoğurt. 2 dilim ekmek. 2 bardak yeşil çay içtim. 1,5 litre su tükettim. bugünlük bu kadar :)

Sabah: 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 2 dilim ekmek ve yaklaşık 2 tatlı kaşığı nutella yedim. ara öğünümde 1 nar 4 kurukayısı ve yoğurt yedim. öğlen 8 yk bezelye yoğurt, 2 dilim ekmek, biraz turşu, 1 patates haşlaması yedim. sonra 1 şekerli türk kahvesi içtim. akşam da 8 yk bezelye 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek yedim. birazdan pilates yapıcam. yaklaşık 1,5 lt su içtim . bugünü de kapattık :)

sabah: 1 dilim peynir, 1 domates, 4 zeytin, 2.5 dillim ekmek, 1 çy bal, 1 çk pekmez, 1 tk nutella yedim. arada 1 elma, 1 portakal, yoğurt yedim. öğlen salata, 2 dilim ekmek, 8 yk bezely yedim. sonra 1 portakal 1 şekerli türk kahvesi içtim. akşam 2 dilim ekmek, cacık, 6 yk türlü yedim. sonra 2 lokma tatlı 1 lokma su böreği yedim. 1-1,5 lt su tükettim :)

bugün sabah her zamanki kahvaltımı yaptım.
ara öğünde ayva yedim.
bugün kaçamak günümdü. öğle yemeği olarak hamur işi yedim.
daha sorna acıkmadığımdan ve geç saatte öğle yemeğini yediğimden en son arada portakal yedim. 1 lt suyumu içtim. pilatesimi yaptım :)

canım kusurabakma da yazmadan edemedim..

Günde 6 dilim ekmek yiyorsun, nutellalar ballar lokma tatlıları su börekleri..:26:

Geçen günkü bir öğününde tek öğünde tarhana çorbası, nohut, bulgur pilavı ,tavuk haşlamayı aynı öğünd yemişsin.:26:

Yani moralini bozmak gibi olmasın da bana hiç diyet gibi gelmedi bu..Bu şekilde kilo vereceğinden emin misin?

Sadece yardımcı olmak amacıyla yazıyorum :bir kere günlük ekmeği 2 dilime indir, tatlı ıvır zıvırlarını kaldır, hamur işlerini unut..

valla denizgüneş doğru söylüyor canım nutelle falan biraz fazla sanki kaç kilo verdin bu arada acaba bu diyetle tartıldın mı?

denizgüneş arada benim topiğe de bak fazla bir şey varsa söyle öğünlerimde:]

bugün akşam tartıldım 77,2 idim. ayın 18 inde 78,6 idim. yavaş yavaş veriyorum zamanla öğünlerimi azaltcam yoksa birden tamamen azaltırsam ilerde napıcam? kilo vermem durunca bişeyleri eksiltmek gerek. bir de yediğim şeyler az aslında herşeyden azar azar yiyorum. ruhumu doyuruyorum hem de karnımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…