Sevgili diyet günlüğüm;
dün akşam pilatesimi yaptım bitki çayımı içtim üzerine bol suyumu tükettim ama uzun zamandan sonra ilk kez öyle açıktım.
bugün ikinci günüm. gayet güzel. insan kendini şartlayınca bişey yemeyeceğini bildiği için düşünmüyor, aklından yemekler geçmiyor. umarım hep böyle olur. sadece yaşamımı devam ettirebilmek için yemek yerim zevk için değil. yoksa sonuçları çok büyük oluyor. hayatımdan gidiyor. gayette sağlıklı besleniyorum. sabah kalktığımda 3 tane kurukayısı yedim üzerine bitki çayı içtim. 10 gibi kahvaltıma başladım.1,5 dilim kepekli ekmek .4 zeytin .1 dilim peynir, 1 yumurta,1 çay kaşığı bal, 1 domates ve 1 salata tükettim. Saat 1 gibi 1 portakal 2 ceviz ve 6 kurukayısı yedim.3 de öğlen yemeğimi yedim. 8 yk nohut yanına hafif yağlı salata ve 1 dilim kepekli ekmeğim. birazdan ara öğünümü tüketcem. büyük ihtimalle nar ve armut yicem. saat 7 de akşam yemeğini planlıyorum 9 da da son ara öğünüm. bugünü de hayırlısıyla atlatim.Allahım nolur bu sefer bana tüm irademi kullandır da bu sefer vereyim kilolarımı. lütfen artık mutlu olmak istiyorum. artık kendime güvenmek istiyorum!!!
merhaba,diyet yolculuğunda başarılar diliyorum merve
bende
12.12.12 de başladım diyete en son 1 hafta önce tartıldım
10 kilo gitmiş,83 ten 73 e indim
öle anlar geliyo ki dünyaları yemek istiyor insan sonra alışıyosun yemek istesende miden küçüldüğü için yiyemiyosun
amacım bir 10 kilo daha vermek yemek ve tatlı krizlerim geldiğinde yediklerine say diyorum kendi kendime :)
sen uzman yardımı alıyomusun
meraba. öncelikle uzman yardımı almıyorum. önceden 2 kez diyetisyene gittim ve nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim ona göre besleniyorum.
dediğinizde doğru insan bazen dünyaları yemek istiyor. buarada çok tebrik ederim 2 ay da 10 kilo vermişsiniz. ben düşünüyorumda 3 buçuk ayda 15 kilo verebilir miyim diye ama çok zor geliyor o kiloların gitmesi gözümde. siz nasıl 2 ayda 10 kilo verdiniz biraz bahseder misiniz rica etsem. spor yapıyor musunuz? :)
listeniz sağlıklı bian bana da öğünler fazla geldi ama 2 ayda 10 kilo vermek büyük başarıııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?