evet canım oda yok sen ne yaptın bal çörek otu tarçın kürüne başladın mı...?
nerelerdesin topik sessiz kaldı kimsecikler yok..:44::44::44:
canım kürü bugün hazırladım yarın sabah başlıyorum Allah izin verirse pazartesi de hastaneye gideceğim yinede ihmal etmeyeyim kontrolleri bide soğan kürürnün etkisi oldumu bu ay merak ediyorum hormonlarıma baktıracağım :44:
bizim yavrucuğum çocuk yapmaktan vazgeçti herhalde diyet yapmaya geçmişkonu açmış lahana diyeti ile ilgili...
bende başlayacağım canım ama nereden başlasam bilmiyorum.ibrahim saraçoğlunun sayfasına girdim bugün soğan kürü çok faydalıymış.arkasından incir kürüyle devam edeceğim.ama tüp bebeğe yakınmı yapsam bilmiyorum kafam karışık bu aralar.:44::44::44:
inşallah etkisi olmuştur canım emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim doktoruda ihmal etme tabi dört bir yandan bastır geliversin bebişin...
aaa kilosu abartılımıydı acaba kesin azcık kiloyu takıntı yapmıştır
İnşallah kuzum bastıralım hep beraber gelsin bebişler immhhh
bende başlayacağım canım ama nereden başlasam bilmiyorum.ibrahim saraçoğlunun sayfasına girdim bugün soğan kürü çok faydalıymış.arkasından incir kürüyle devam edeceğim.ama tüp bebeğe yakınmı yapsam bilmiyorum kafam karışık bu aralar.:44::44::44:
soğan kürü yapsa daha iyi olurdu heralde
tatlım yanlış bir kür uygulayıp sonunda zarar görmenden korkarım hormonlarına baktır vede yumurtalıklarda endometrik veya polikistik bi durum varsa soğan kürü uygula derimmm bende minik kistler olduğu için soğan kürüne başladım ama içimde kalmasın önce soğan kürü sonra incir kürü diyorsan oo ayrı mesela ben geçen ay yumurtalarım çalışsın diye incir kürü denedim hormonumun birini tetiklemiş olumsuz bir şekilde tavan yaptı ama ilkti incir kürüm önce soğan kürüymüş ama sende durumları biyolojik olarak bilmediğim için şüpheli
inşallah canım benim bende kırmızılar gelince başlıcam....
inanın kafam karışık.yumurta rezervi için ibrahim saraçoğlu kesinlikle incir kürü diyor.benim için normal gebelik biraz hayal.kürlerle tüpe bomba gibi gitmek istiyorum.3-4 ay sonra tüp niyetim var.ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.sürekli plan yapıyorum.
canım bence bian evvel başla o vakit içinde kalmasın sen kafana koymuşssun ayrıca soğan kürününde bi yan etkisi yok ben kullandım 15 gün bu bitince hemen incir kürüne başla uygun vakitlerde tabi soğan kürünede öyle ya regliye 10 gün yada regli bitince iki gün sonra ayrıca bal+çörekotu+tarçın karışımınıda ihmal etme onunda faydsı çok yumurtalıklara tüpede hazırlık olur hem
senin kırmızılar inşallaaaaaahhh gelmez canım yaaaa
keşke öyle olsa ama biraz önce teşrif ettiler sinirimden oturdum ağladım ne kadar zor bu beklemek şuan çok kötü hissediyorum kendimi rabbimden bol bol sabır diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?