ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

keşke öyle olsa ama biraz önce teşrif ettiler sinirimden oturdum ağladım ne kadar zor bu beklemek şuan çok kötü hissediyorum kendimi rabbimden bol bol sabır diliyorum...
canım benim yaaa üzülme ne olur.herşeyin hayırlısı.birgün gelmeyecek o kırmızı ve sen mutluluktan uçacaksın.inşallah

böyle zamanlarda kendimi çok çaresiz bitmiş tükenmiş hissediyorum ağlayarak yazıyorum şuanda...

ay yapma arkadaşım yaaaa.bende geçen hafta size ilk yazarken ağlayarak yazmıştım.hıçhıra hıçkıra ama herşeyin hayırlısı.bak bu ay kürlere başla yumurtlama gününü takip et.üzülme sakın.olacak hepimizin inşallah.buradan sevinçten ağlayarak yazacaksın.senin ne hissettiğini şuan içimde öyle çok hissediyorumki.

desteğin için çok teşekkür ederim insan nasıl çaresiz kalıyor nasıl içi yanıyor ne kadar zor bir durum bu allahım senden sabır diliyorum sen bilirsin rabbim nasıl bilirsen öyle yap....merhamet et merhametine muhtacız...

ne demek canım birbirimize destek olacağız.Allah a sığın inşallah yüreğini ferahlatsın.ben 2 tüp den sonra sonuç negatif çıkınca yıkılmıştım.isyan etmedim onca çaba onca ümit uçup gidivermişti.dua edeceğiz.Rab bim dualarımızı karşılıksız bırakmasın.

sana başarılar diliyorum canım benim 1 ay sonra müjdeli haberi bekliyoruz

çok teşekkür ederim canım benim İnşallah

bu arada doktora gittim. yaa asistan varmış bişey bildiği yok 5 yıl oldu yumurta takibi istiyorum diyorum öyle saf saf bakıyor oda öğrenecek işini ama en azından yanına uzman koysalarmış
yeniden başa döndüm 4 gün sonra hsg filmi var Allahım kabus gibi ilki çok ağrılı olmuştu

yumurta sayımınıda bilmiyorsa boşuna oturmuş oraya.hsg benimde çok kötü geçmişti ama herkezin aynı olmuyor.şimdiden geçmiş olsun.Allah kolaylık versin canım

yeniden mi çekilecek hsg neden ama ayy zor oluyor o biraz....:18::18::18::18:

canlar ben bugün bal tarçın çörek otu kürüne başladım yarın hayıt suyuna başlıcam hayıt tohumunu almıştım duma duma çok acı diyince gittim hazır suyunu aldım oda kötü kokuyor ama burnumu tıkayıp içeceğim....:44::44::44::44:

arkadaşım çay bardağının yarısına hayıt suyu koy yarısına suyla tamamla.içmesi daha kolay oluyormuş.inşallah kürlerle bebişin gelir

inşallah bakalım hayırlı olsun sen ne yaptın karar verdin mi?:26:

ben başlayacağım ama tüp bebeğe karar verdik İnşallah.rapor falan derken 3-4 ayı bulur.bende tüpe yakın başlasam etkisi olur diyorum.bakalım kafam karışık bu aralar.:44::44::44:

ben başlayacağım ama tüp bebeğe karar verdik İnşallah.rapor falan derken 3-4 ayı bulur.bende tüpe yakın başlasam etkisi olur diyorum.bakalım kafam karışık bu aralar.:44::44::44:

bende bu ay kullanayım kürleri önümüzdeki ay tekrar bir doktora görüneceğim bakalım o ne diyecek...hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

maddi yönden ne kadar gidiyor tüp bebek tedavisine?

merkezine göre değişir canım.birde rapor çıkartırsan yarıya düşer.2. denememde 3 bin ödemiştim hepsi içinde.ilaçlar falan.benimde gitmem lazım doktora ön muayene için.bendende hsg isteyebilirler tekrar :18::18::18:

ayyy ben de zorlanmıştım hsg de benden de tekrar istemezler umarım...:18::18::18:

bu rapor özelde de geçiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…