bulutefe cevabı vermiş canım bu arada daha benim gelen giden yok bakalım....sen de nedir durumlar :44::44:
bendede yok hala :)
bendede yok hala :)
hadi bakalım hayırlısı ile bebişin seninledir inşallah....
hadi bakalım hayırlısı ile bebişin seninledir inşallah....
inşallah canım ama sancılarım var
müjde bekliyoruz kızlar hadi bakalım..
evet müjde bekliyoruz resmen :) ikinci testi yaptım negatifffff
evet müjde bekliyoruz resmen :) ikinci testi yaptım negatifffff
acele etme kuzum bi kaç gün daha bekle biliyorum çok merak ediyorsun ama biraz sabır hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim
kızlar ınsallah bebıslerınız gobuslerınızdedır amınnnn yarın hoca gelcek evı toplamam lazım bakalım neler olcak allahım kurtarsın benı bu dertten hepınızı opuyorum ınsallah yarın mujdelı haberlerınızı alırım
hoca mı gelcek canım nedenki bebek için dua falan mı :?
kızlar ınsallah bebıslerınız gobuslerınızdedır amınnnn yarın hoca gelcek evı toplamam lazım bakalım neler olcak allahım kurtarsın benı bu dertten hepınızı opuyorum ınsallah yarın mujdelı haberlerınızı alırım
kızlar yetişin hayıt tohumu suyu miğdemi çok rahatsız etti ağrı yaptı birde şişkinlik yaptı akşam yemeğinden yarım saat önce içtim ama bir şişkinlik yaptıki anlatamam yemeği zor yedim sanki tıkabasa doygunmuşum gibi açtım ama :18: ayrıca soğan suyundan bile neyse işte böyle :26::44::44::99:
bruda anlatmım mesaj atım ozel
cokmu ıctın sabak aksam bırer cay bardagı
abartmış olabilirim büyük bi su bardağıydı
kızlar hacammatta yaptım ınanın cok rahatladım
kız nerden buluyon bu ustaları bunları herkez yamaz canım hacemat kolay değil hiç yaptırmadım ama nasıl kız çok acıyor mu
yok canım cok ıcmıssın ondan bıde bardagın tamamını hayıt suyu doldurmadın dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?