ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

evet canım çok düşüncesizler onlara da bişey diyemiyorum çekmeyen bilmiyor bu derdi rabbim bol bol sabrımızı versin sen de üzülme vermiyorsa vardır rabbimin bir bildiği diye düşünüyorum ben her şer de vardır bir hayır inancım olmasa zaten ayakta durabileceğimi sanmıyorum...

evet ben de başlıcam canım tam olarak nasıl yaptığını anlatsana :26::26::26:

duma duma şimdi bi topicde gördüm bal çörek otu tarçın kürüyle kullandığı ay hamile kalmış ben de bu ay denicem bu kürü ve yanındada hayıt suyu içeceğim inşallah benim de vesilem olur verecek olan rabbim..

evet ben de başlıcam canım tam olarak nasıl yaptığını anlatsana :26::26::26:

canım tohumunu alıp yapanlarda var ama ben hazır suyunu aldım sabah aksam yemeklerden once bı cay bardagının ceyregıne hayıt suyu gerısı normal su koyup ıctım bı ay boyunca ıctım ben

canım tohumunu alıp yapanlarda var ama ben hazır suyunu aldım sabah aksam yemeklerden once bı cay bardagının ceyregıne hayıt suyu gerısı normal su koyup ıctım bı ay boyunca ıctım ben

ben de okudum kimileri hazır suyunu almış kimileri tohumunu kullanmış ben de kararsız kaldım acaba hangisi:26::26::26: alsam ne zaman başladın bu küre belli bir zamanı var mı birde bu suyu içerken gebe kalırsan bebeğe bir zararı olur mu ki

evet canım bende gördüm hatta haber verecektim sana :) hadi bakalım bende şu soğan kürü bitsin uygun günü araştırıp hayıt suyuna başlayacağım hazırmı alınacak tohumu demleyipmi içeceğiz onları araştırmam lazım biraz

kımılerı adetten sonra ıcıyo 15 gun kullananda var yumurtlama gunune kadar ben ramazanda basladım bayram sonuna kadar ıctım ıftarda savurda ben bu ayda ıste baladım bu ay hıc calısma olmucak kurtajdan dolayı oyuzden adet bıtene kadar ıcıcam ama soyle dusunuyorumkı ramazanda cok clısmada yapmıstık ama hamıle kalmamıstım bıdahakı ay hamıle kaldım tahmınıme gore bır ayda hormonları duzenleyıp otekı ay yumurtanın gelısıp catlamasını sagladı dıye dusunuyorum aslında ıkısıde aynı ama hazır suyu daha ıyı gıbıme gelıyo ama karar senın canım benım

2 şekilde de yapanlar olmuş ben de çok baktım topiclere ama karar veremedim:26::26::26: bulutefe hazırsuyunu kullanmış acaba aradaki fark ne hazır olan nasıl yapılıyor:44::44::44: bilmiyorum ki aktara gidince sorayım bi olmazsa o ne diyecek...

sağol canım vrdiğin bilgiler için senin önerin ne ben ne zaman başlıyım kaç gün kullanayım ne diyosun :44::44::44:dumaduma senin fikrin ne canım sende bir fikir ver nasıl yapacaksın sen..:26::26::26:

sağol canım vrdiğin bilgiler için senin önerin ne ben ne zaman başlıyım kaç gün kullanayım ne diyosun :44::44::44:dumaduma senin fikrin ne canım sende bir fikir ver nasıl yapacaksın sen..:26::26::26:

benım tavısyem hormonları duzenlemesı ısın bır ay kullanman cogu kısıde oyle kullanmıs adetın nezaman ıstersen adet olunca basla bıdahakı adetıne kadar ıcı sonra ara ver ama ıstersen de adet olunca beraberınyumurtlama gunune kadar bal tarcın corek otuda kullan ben ramazanda onuda uyguladım ama fazla degıl 10 kadar felan sonra bıraktım

tadı nasıl çok mu acı öyle diyorlar bal tarçın çörek otu adetin2. günü başlanıp 12. gününe kadar kullanılıyor...ben inanıyorum sen hiç üzülme Allahın izniyle bir kere hamile kalmışsın en kısa zaman da yeniden olur..

amın ınsallah hepımız hamıle kalıp kucaklarımıza alırız bebeklerımızı tadı bıraz acı ama tohumu dahada acı oyuzden suyunu ıctım ben bal tarcın corek otunu da bı kavanoza koyup karıstırdım hepsını yerken corek otunu bolca cıyne benım durum karısık poerasyondan sonra ıcımde kan bırıkmıs doktor ıkı ucgune atarsın dedı ama atamadım ınsallah atarım yoksa bıdaha o kurtaj masına yatmak ıstemıyorum

canlar sıze nacızane bı tafsıyem daha var hamıle kaldıgınızda ılk 3 veya dort ay aylenıze ve guvendıgınız sızın kotulugunuzu dusunp haset yapmıcak ınsalara soyleyın ınannkı etraflarımızda okadar kotu nefıslı ınsanlar varkı tecrubeyle sabıt ıanınkı hamıle kaldıgımda esım ve ben soyledık tum sulale duymus ve ben hayatımda hıc hataneye yatmadım hamıle oldugumun ertesı gunu 39 derece atesle actım gozumu hıc bırseyımde yoktu sadece ates cumartesıden salıya hastanedeydım 7 tane serum yedımherbırı 2 ser kıloydu anca dustu atesım

Son düzenleme:

rabbim bir daha göstermesin inşallh kendiliğinden gider sorun çıkmaz...burda sohbet etmeyi seviyorum evde işler var beni bekliyor ben bilgisayar başındayım dışarda bu konularla ilgili annem dışında pek kimseyle konuşulmuyor insana acıyarak bakıyorlar burayı keşfettiğim iyi oldu insana moral oluyor...

aynen cnım ınsan burda konusmak ınsana cok moral oluyo

canım benim..:13::13: bu dediğine kesinlikle katılıyorum ben de hep aynı şeyi söylüyorum bir gün nasip olursa eşim ve ailem dışında 3-4 aylık oluncaya kadar kimseye söylemiyeceğim..

canım benim..:13::13: bu dediğine kesinlikle katılıyorum ben de hep aynı şeyi söylüyorum bir gün nasip olursa eşim ve ailem dışında 3-4 aylık oluncaya kadar kimseye söylemiyeceğim..

enıyısı canım bende allah bıdaha nasıp ederse oyle yapıpp 4 ay kımseye soylemıcaz

kendi kendime güldüm bizim evin orda düğün var şimdi havaya fişek patlattılar gündüz vakti ne alakaysa çok komik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…