İnsanlar okadar düşüncesizki.Kendi üzerilerine vazife olmayan şeyleri araştırıp laf söylemeyi marifet sayıyorlar.Benim evlendiğim 11 yıl oldu.Hatta bugün evlilik yıldönümüz.Üzgünüm ve yorgunum.Bunca yıl ne laflar söylendi.Artık onların sesini duymuyorum.Kendi içimde öyle şeyler yaşadımki.Umut umutsuzluk,hayal kurmak hayal kırıklıkları ne düşünüp ne hissedeceğimi bilmiyorum artık...
canım sendede bendekı dert var pcos nacızene tafsıyem sana hayıt suyu kurunu denemen ben allahın ıznı hayıt kuruyle hamıle kaldım ovesıle oldu hormonlarımı duzene soktu sımdı yıne basladım hayıt suyu kurune canım ınsallah allah hayırlısyla evlat nasıp etsın
ay kuzum ya böyle karamsar olma eğer sadece sorun polikistik overse bence yenebilirsin bide boş durma bence şu soğan kürünü tekrarla aynı zamanda ballı kürüne devam et İnşallah en kısa zamanda düzelecek durumlarımız
bide insanları takmamaya çalış ya bende üzülüyorum daha bir senelik evliler bile doğurmak üzere üstelik artık insanların benim hakkımda konuştuklarını hissediyorumçocukları olmuyor diye takmayalım diyoruz ama işte böyle kuruntularda eksik olmuyor
Ama İnşallah en kısa zamanda bizimde olacak Rabbim kucaklarımızı doldursun amin amin amin
evet ben de başlıcam canım tam olarak nasıl yaptığını anlatsana :26::26::26:
canım tohumunu alıp yapanlarda var ama ben hazır suyunu aldım sabah aksam yemeklerden once bı cay bardagının ceyregıne hayıt suyu gerısı normal su koyup ıctım bı ay boyunca ıctım ben
duma duma şimdi bi topicde gördüm bal çörek otu tarçın kürüyle kullandığı ay hamile kalmışben de bu ay denicem bu kürü ve yanındada hayıt suyu içeceğim inşallah benim de vesilem olur verecek olan rabbim..
ben de okudum kimileri hazır suyunu almış kimileri tohumunu kullanmış ben de kararsız kaldım acaba hangisi:26::26::26: alsam ne zaman başladın bu küre belli bir zamanı var mı birde bu suyu içerken gebe kalırsan bebeğe bir zararı olur mu ki
evet canım bende gördüm hatta haber verecektim sana :) hadi bakalım bende şu soğan kürü bitsin uygun günü araştırıp hayıt suyuna başlayacağım hazırmı alınacak tohumu demleyipmi içeceğiz onları araştırmam lazım biraz
kımılerı adetten sonra ıcıyo 15 gun kullananda var yumurtlama gunune kadar ben ramazanda basladım bayram sonuna kadar ıctım ıftarda savurda ben bu ayda ıste baladım bu ay hıc calısma olmucak kurtajdan dolayı oyuzden adet bıtene kadar ıcıcam ama soyle dusunuyorumkı ramazanda cok clısmada yapmıstık ama hamıle kalmamıstım bıdahakı ay hamıle kaldım tahmınıme gore bır ayda hormonları duzenleyıp otekı ay yumurtanın gelısıp catlamasını sagladı dıye dusunuyorum aslında ıkısıde aynı ama hazır suyu daha ıyı gıbıme gelıyo ama karar senın canım benım
sağol canım vrdiğin bilgiler için senin önerin ne ben ne zaman başlıyım kaç gün kullanayım ne diyosun :44::44::44:dumaduma senin fikrin ne canım sende bir fikir ver nasıl yapacaksın sen..:26::26::26:
benım tavısyem hormonları duzenlemesı ısın bır ay kullanman cogu kısıde oyle kullanmıs adetın nezaman ıstersen adet olunca basla bıdahakı adetıne kadar ıcı sonra ara ver ama ıstersen de adet olunca beraberınyumurtlama gunune kadar bal tarcın corek otuda kullan ben ramazanda onuda uyguladım ama fazla degıl 10 kadar felan sonra bıraktım
tadı nasıl çok mu acı öyle diyorlar bal tarçın çörek otu adetin2. günü başlanıp 12. gününe kadar kullanılıyor...ben inanıyorum sen hiç üzülme Allahın izniyle bir kere hamile kalmışsın en kısa zaman da yeniden olur..
amın ınsallah hepımız hamıle kalıp kucaklarımıza alırız bebeklerımızı tadı bıraz acı ama tohumu dahada acı oyuzden suyunu ıctım ben bal tarcın corek otunu da bı kavanoza koyup karıstırdım hepsını yerken corek otunu bolca cıyne benım durum karısık poerasyondan sonra ıcımde kan bırıkmıs doktor ıkı ucgune atarsın dedı ama atamadım ınsallah atarım yoksa bıdaha o kurtaj masına yatmak ıstemıyorum
aynen cnım ınsan burda konusmak ınsana cok moral oluyorabbim bir daha göstermesin inşallh kendiliğinden gider sorun çıkmaz...burda sohbet etmeyi seviyorum evde işler var beni bekliyorben bilgisayar başındayım dışarda bu konularla ilgili annem dışında pek kimseyle konuşulmuyor insana acıyarak bakıyorlar burayı keşfettiğim iyi oldu insana moral oluyor...
canlar sıze nacızane bı tafsıyem daha var hamıle kaldıgınızda ılk 3 veya dort ay aylenıze ve guvendıgınız sızın kotulugunuzu dusunp haset yapmıcak ınsalara soyleyın ınannkı etraflarımızda okadar kotu nefıslı ınsanlar varkı tecrubeyle sabıt
canım benim..:13::13: bu dediğine kesinlikle katılıyorum ben de hep aynı şeyi söylüyorum bir gün nasip olursa eşim ve ailem dışında 3-4 aylık oluncaya kadar kimseye söylemiyeceğim..
Canım ben neler duydum neler gördüm bence umutsuz vaka değilsiniz öncelikle kiloluysan zayıfla bu 1. sonra bol bol su iç ve düzenli bol sebzeli bol meyveli beslenmeye çalış kızartma kola hazır meyve suyu hazır sakatatlar sosis salam bunlardan ağzına bile koyma hormonlarımızı hep bunlar bozdu zaten. bu 2. sonra bal+polen+arısütü karışımından yemeye çalış her sabah bir tatlı kaşığı bunun hiçbir zararını görmedim faydalarını netten araştırmışsındır zaten bu da 3. sonra incir kürünü düzenli olarak yapmaya çalış ve olacağına inan eşinde bi problem yoksa mutlaka olacaktır şahsen ben inanıyorum bütün bunlar yumurta rezervlerini doğal yoldan artırmaya yönelik şeyler ayrıca 3. tüp bebek yaptırmaya ara ver önce bunları mutlaka yapmalısın sonuçta hepsi doğal şeyler[
çok teşekkür ederim canım yaaa.ilgin ve tavsiyelerin için.kilolu değilim normal kilodayım.eşimde sperm sayısı biraz az ama normal gebelik için yeterli dendi.hazır gıdaları pek yemem zaten.çikolata vs hariç.bal+polen+arısütü kapsül olarakmı almalıyım?kilo yapıyormu?hayıt suyu rezervi az olanlara etki edermi acaba.deneyeceğim ne kaybederimki.en azından kendime bakmış olurum.inşallah faydalı olur hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?