ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

hakkınızda hayırlısı olsun canım ben bu ay incir havuç kürü yaptım çok kasık ağrım oldu ..kasık ağrımın olduğu gün evde ovu testi vardı bir yapayım dedim iki çizgide kırmızı değerlendirdik bakalım hayırlısı çok çok dua ediyorum rabbimin var bir bildiği zaten olmadı yaza tüp bebek düşünüyoruz tabi oda sebep verecek olan rabbim...

sağol canım hayırlısı olsun Allah sizinde gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin...

tsk ederim dumaduma inş seninki tamamınaerer sana tavsiyem dr lar
soylemiyolar ben soyliyim benimki brokoli yuzumden duştu onda k vitamini var yani kan sulandırıcı e tup bebek tede kan sulandırıcıcı ilac kullanılıyor yani dikkat et sakın kabız olma sebzeleri ve ilaçlarını birbirine oln etkilesşmlerini arastırmadan yeme

Rabbim bir daha ki sefere hayırlısıyla tamamına erdşrsin İnşallah canım umut1985 canım özelemi yaptırdın tüpü devletemi :26:

Rabbim bir daha ki sefere hayırlısıyla tamamına erdşrsin İnşallah canım umut1985 canım özelemi yaptırdın tüpü devletemi :26:
devlete yaptırdım istanbul zeynep kamil e. a. hastanesine geçen hafta gittim ve orda benimle transfer olan 2 arkadaşımın gebeliklerinin. devam ettiğini öğrendim (inş ALLAH tamamına erdirir) transferim çok güzel geçmişti kendimde izledim zaten dr da transferimin iyi geçtiğini söyledi herşey normaldi ama 1 hafta sonra kabız oldum aslında bebeğim düşmemek için direndi brokoli yedim 2 saat sonra çok sancı oldu ama kanama olmayınca rahatladım oysa ogün bebeşim beni bırakmaya başlamış bende sanırım 1 yada 2 ay sonra tekrar denerim...duma duma . şimdiden kendine çok iyi bak çok dua et meryem ve yasin süresini bol bol oku , inş ilkinde tutar senin ve ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip eder

Son düzenleme:

İnşallah canım Rabbim dualarından razı olsun Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

Kızlar bende başlıyorum tüp bebek tedavisine.. ve tedavide hanigi aşamaları izleyeceğiz adım adım yazacağım buraya yarın kromozom tahlili vereceğiz bizim ailede düşük yapan çok o yüzden dr istedi ve bu ay reglinin ikinci günü başlayacakmışız dua edin bana gelişmeleri yazarım size sizleri seviyorum

hayırlı olsun canım benim evet mutlaka yaz neler yaptıklarını biliyorsun ben de düşünüyorum yol göstermiş olursun ... çok sevindim senin adına inanıyorum ilk seferde rabbimin izniyle olacak...hayırlı olsun hakkında...

dumaduma hayırlısı olsun İnşallah canım benim.kendine dikkat et.en önemlisi stres kesinlikle yapma.ben bir türlü başlayamadım kızlar yaaa.cesaret edemiyorum sanki.hatta regl olmak üzereyim ve yine üzgünüm.

İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun belki Rabbim tüp bebek yöntemini vesile kılar bebiş sahibi olmamız için

Canım rahat ol sen daha başlamadan stres yapıyosun dr bana ben çok aşırı tatlı çikolata tükettiğim için glifor diye şekeri kontrol altına almak için ilaç verdi
birde folik asit verdi ismi folbiol bakalım regli ne zaman olursam gideceğim

hayırlısı olsun canım dualarım seninle.daha önce 2 başarısız denemem varya canım o yüzden korku var biraz.bende kullanmıştım 3 ay folibol.b12 falanda kullandım.beslenmenede dikkat et.doğal beslenmeye çalış.herşeye can veren Allah ım yüzünü güldürsün İnşallah

rabbimizin bize neyi vesile kıldığını bilemeyiz ama kendini sakin tut stres yapma bol bol dua et senin içinde dua edeceğim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.... her adımda bizi haberdar et...

İnşallah canım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün çok sağol sende yavaş yavaş kendini hazırla istersen yumurtalarına felan baktır olurmu

rabbimizin bize neyi vesile kıldığını bilemeyiz ama kendini sakin tut stres yapma bol bol dua et senin içinde dua edeceğim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.... her adımda bizi haberdar et...

tamam canım İnşallah çok sağolun Allah sizden razı olsun Rabbim hepimizin kucağını doldursun yüzümüzü güldürsün

Son düzenleme:
İnşallah canım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün çok sağol sende yavaş yavaş kendini hazırla istersen yumurtalarına felan baktır olurmu
pazartesi doktora gideceğim bakalım artık arkasını ben de bırakmıyacağım.... nasip artık ben elimden geleni yapacağım gerisi rabbime kalmış....

pazartesi doktora gideceğim bakalım artık arkasını ben de bırakmıyacağım.... nasip artık ben elimden geleni yapacağım gerisi rabbime kalmış....

tabiki canım yaa hepimiz kendimizce bişeyler yapmaya çalıştık hala da yapıyoruz ama herşeyin bi vakti saati var bakalım bizimde olur da unuturuz herşeyi İnşallah

Sende haberdar et gelişmeleri görüşürüz yine canım benim

tabi ki yazarım bu konular hakkında konuştuğum bir annem birde sizler varsınız iyi ki varsınız...

tabi ki yazarım bu konular hakkında konuştuğum bir annem birde sizler varsınız iyi ki varsınız...
sizde iyiki varsınız canım benim..
kızlarrrrrr nasılsınız anlatın hele neler yapıyorsunuz nolur şuraya bigünde bi mucize geldi diye yazın

kızlar 1,5 aydır düzenli regli olamıyorum sebebeini bilemiyorum benim reglim bir ay fazla bir ay az olurdu geçen ay az oldu bu ay fazlaca bekliyordum ama sadece bi leke geldi ve öylece kalakaldı anlamadım :26::26::26: doğru düzgün olmadı diyemi bilmiyorum

bugünlerde çok duygusalım biz nasıl insanlarız ki gören gözümüz tutan ellerimiz bizi yüreğimizin götürdüğü yere giden ayaklarımız var yinede mutlu olamıyoruz Rabbime verdiği herşey için şükürler olsun...

bugün elim ayağım tutmuyor hiç ayaklarınızın tabanlarından çekilir gibi oldu mu ellerimi zorla yazdırıyorum isteksiz derman yok gibi bugün böyleyim işte

Son düzenleme:

iyiyiz canım benim senin moralini yüksek tutman lazım tedavi sürecine başladın öyle düşünme herşeyin iyi olacağını düşün...
mucize konusuna gelince bakalım ne zaman gelecek o mucizeler rabbim tez vakitte hayırlısı ile nasip eder inşallah...
bana gelince doktora gittim ...herşeye baştan başlıyoruz...benim tedaviler yarım yamalak olduğu için...
herşeye en baştan adetim gelince hormon testi ilaç tedavisi olmadı aşılama olmadı tüp bebek bakalım hayırlısı ....
sen hiç aşılama falan oldun mu dumaduma ....yoksa direk tüpbebek mi?

hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın ama adımlarını sağlam at bende çok başa döndüm ama yarım kalmıştı bu yüzden direk t.bt ne yöneldim.
aşılama hiç olmadım doktor ilk önce aşılama yapalım isterseniz dedi ama %5 ihtimal verdi bilmiyorum bende dirk ben zaten beynimde tüp bebeği düşünerek gitmiştim öyle de devam ediyoruz aşılama ile şansımız düşük boşu boşunada kendimi strese sokmak istemiyorum

benim canımı sıkan olay kayınvalidemin millete yaylım yapması ne kadar söyleme diye 10 sefer uyarsamda halen söylemeye devam ediyor tüp bebek tedavisini ya belki olmayacak elalemin sorularına cevap verecek gücüm yok artık ayrıca nasip olurda tutarsa enaz 3-4 ay söylemek istemiyorum kaç senedir olmuyor flash haber gibi duyulsun istemiyorum nazar olayıda olabilir anlatamadım bi türlü en sonunda görümceme anlattım derdimi o konuşacaktı kayınvalidemle bilmiyorum ne yaptılar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…