ADIM ADIM HAMİLELİK (hem kadın hem erkek İçin ) HAYDİ PAYLAŞIMA umutlu olalım

neden hemen söyledin sende söylemeseydin zor bir durum sonuçta yaşadığımız birde etrafa laf anlatacam diye mi uğraşacaksın...
hem olup olmayacağıda nasip işi sonuçta...
rabbim nasip eder olursada nazar gelir falan....
neden herkese duyuru yapma gereği duyuyor k.v. onuda anlamadım...
bu konuda ben çok hassasım şahsen duylumasını istemem...

canımbende duyulmasını hiç istemedim
kayınvalidemgilin duymasını ben söylemesemde eşim ne oldu ne bitte şeyine kadar anlatıyor vallahi çok muzdaribim sinirlerim tepemde doktorla konuştuğum bazı durumlarıda eşim görümceme anlattmış görümcem söyleyince şok geçirdim vallahi nasıl stres yaptım sana anlatamam yani sinirim çok bozuk içime kapandım

merhaba canım arkadaşlarım nasılsınız dumaduma tedavin hayırlı olsun sanırım beraber bebişlerimiz olacak :) bende regli oldum ve yarın tekrar hastaneye gidip gerekli testleri yaptıracağım ve 2 denemeye başlayacağım ilaçlarımdan biraz var .. ALLAH nasip ederse. biz kimseye söylemedik hastalandım kistlerimi bahane ettim iyiki söylememişim birde onlara laf anlatacaktım çektiğim üzüntü bana yetti, sadece eşim kız kardeşim ve ablam biliyordu onlarda mecbur t. bebek sürecinde bizlerin uzun süre bebeği olmadığı için hamile kalıncada nazar ederler benim eşimde birkaç ay kimseye söylemeyelim diyor ama nasip çünkü bizlere çok hormon yüklendiği için hamileliğimiz erken belirti veriyor canım diğer gebeliklere göre, keşke hayırlısıyla tutsa da ALLAH hayırlı sağlıklı bir bebek nasip eder hemde ikizlerimiz olur inş. ALLAH evlatsız zürriyetsiz bırakmasın hiçbirimizi.(amin)

gerçekten seni çok iyi anlıyorum eşinin yaptığı yanlış neden özel şeylerinizi gidip paylaşıyor çok sinir bozucu..
konuşmadınız mı kimseye söylemeyelim falan diye...

seninde tedavin hayırlı olsun canım benim..
bu sefer hayırlısı ile olur inşallahhh...

gerçekten seni çok iyi anlıyorum eşinin yaptığı yanlış neden özel şeylerinizi gidip paylaşıyor çok sinir bozucu..
konuşmadınız mı kimseye söylemeyelim falan diye...
Canim ben evlendigimden beri eşim bana bu konuda çok çektirdi söyleme dediğim halde saklamadi ben artık yoruldum diyecek bişey bulamıyorum
Amin Canim Allah razı olsun seninde tedavin hayırlı olsun.. ara vermeden hızla devam ediyosun maşallah bizde kromozom analizinin sonucunu bekliyoruz sonucu aldıktan sonra reglinin ikinci günü başlayacağız bakalim hayırlısı olsun inşallah hep beraber bebislerle devam ederiz yolumuza:)

selamün aleyküm arkadaslar, sizinle dertleşmek bana iyi geliyor yalnız değiliz bu yolda, biraz canım sıkıldı bugün reglin 3 günüydü gittim bugün ve sanırım birdadaki aya kaldı, tekrar smear testi istediler ve kahkolası kistlerden birtürlü kurtulamıyorum umarım herşey iyi olur, ALLAH hepimize kolaylık versin.

A.selam canım hayırlısı olsun bizde bi umutla gittik hemen başlarız diye ama bizdende kromozom analizi istediler 15 gün oldu bugün aradım hafta içi çıkacak dediler bakalım ne olacak hiçbişey bizim planladığımız gibi olmuyor o yüzden yol ölçmemek lazım sende sıkıntı yapma geç olsun güç olmasın

evet plan yapmamaya çalışıyorum ama bazen olur görünen şeylerdede sorun çıkıyor,dün bir kuran sohbetine gittim herkes çocuklarının okul sorunlarından huyundan suyundan bahsediiyor çocuklara bakamıyorum bana bişey dicekler bişey olacakta benden bilecekler diye, bazen kendimi hapsetmek istiyorum eve olmuyor inanın annemlere gidesim bile gelmiyor içimden, annem felç olduğu için misafir çok geliyor aramamış gitmiyorum ama aksi ben dittikten sonra geliyorlar beni süzüyorlar hani sen neyi bekliyorsun der gibi bakıyorlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun bir gün bizimde olacak ben inanıyorum ALLAH bizede evlat vericek ki bu kadar istetiyor, vermiceği şeyin duasını yaptırmazmış rabbim, yeterki ALLAH sağlıklı versin (amin)

Son düzenleme:

Amin canım düşünmemeye çalış geçenlerde debenim komşular soruyor eee sen ne zaman yapacan çocuğu diye dengesizce konuşuyorlar Allah günah yazmasinda içimden aptal yaratik dedim kadina o kadar tepematti yani dualarimiz kabul olacak ben hissediyorum çünkü ben şimdiye kadar Rabbimden ne istediysem verdi evladimizda olacak inanıyorum ama zamani var işte hayırlısi olsun Rabbim uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize..

aleykümselam canım soğan kürü denesene kistlere çok iyi geliyormuşşş...

Kızlar bugün drum aradi kromozom analiz sonuçları çıkmış herşey normalmis yani genetik açıdan esimde bende normal bireyleriz:) tedavi için reglinin ikinci gününü bekliyoruZ ama ben iki aydir regli olamıyorum sebebini bilmiyorum durun hemen acaba mi demeyin onuda denedim evde test yaptim herzamanki hüsran yok İşte hiç goremicem herhalde o çift çizgiyi bugün rüyamda test yaptim çift çizgi çıktı size bahsedeceğime geldi herhalde işte böyle aslinda dr gel de bi muayene edelim dedi ama gitmiyorum direk ikinci günü için randevu alıp gitmek istiyorum bu arada eşimle limoniyiz nasıl olcek bilmiyom :/ :/

ne güzel canım bak testin sonucu iyi çıkmış hayırlısıyla gebelik testinide çift çizgi görürüz inşallaaahhhh aminnnn
doktor muayene edeyim dediyse gitseydin hem iki aydır adet görmediğini söylerdin belki ilaç falan yazardı....
eşinle neden limonisiniz canım hayırdır....

canım İnşallah ben sizdende bi sürpriz bekliyorum
bizde bilmiyorum eşimle de limoni olunca canım muayene felan istemedi şimdi reglim çarçabuk gelmese diye dua ediyorum çünkü konuşmuyorum kaba bi lafıyla beni çok kırdı onun işi çok ağır bunaldı bana patladı sonradan dışarıya çıkardı hata benimdi dedi kabullendi ama kırıldım ve bi müddet sonra açılan yaralar çok zor iyileşiyor geçiştiremiyorum artık bazı şeyleri.. biliyosun zaten sen bizi

biliyorum canım takmamaya çalış herşeyin iyi olacağını düşün....hakkında hayırlısı olsun....
ben de kendimden bir sürpriz bekliyorum bakalım ne zaman gelecek o sürpiz hayırlısı.....

aleykümselam canım soğan kürü denesene kistlere çok iyi geliyormuşşş...
deniyorum canım herşeyi .. üzerinize afiyet bende t.bebek denemesinden beri kabızlıktan kurtulamadım kullandığımız ilaçlar çok ağır aylarca etkisini görebiliyoruz ALLH emeklerimizi boşa vermez inş. canımız pahasına nelere katlanıyoruz birde hayatın bitmez tükenmez sorunları ama bizimde sağlıklı bebeklerimiz olacak inş sonra bebeklerimizin isimlerini sorarız birbirimize benim kızım olursa ALLAH nasip ederse hayalimdeki ismi ELİF, koyacağım. hayali bile güzel dimi kızlar

güzel olmaz mı canım benim rabbim tez vakitte hayırlısı ile hayallerimizi gerçeğe dönüştürür inşallah..
tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kalanlar oluyor inşallah sende onlar arasına girersin...

inşallah hepimizin birden olur, ben hepimiz için dua ediyorum , çünkü önce kendimiz için istediğimiz şeyi başkası içinde isteyelimki allah duamızı kabul etsin amiiin

biliyorum canım takmamaya çalış herşeyin iyi olacağını düşün....hakkında hayırlısı olsun....
ben de kendimden bir sürpriz bekliyorum bakalım ne zaman gelecek o sürpiz hayırlısı.....

hayırlısı olsun canım bakalım şu topikte neler yaşandı neler konuşuldu kuruincir hariç hamile kalanımız olmadı kuruinciri saymıyorum zaten tenezül edip mutluluğunu bile yazmadı halbki listeye adını eklettirmişti ben inanıyorumki yakın zamanda sırayla hepimiz hamiş olacağız ecrinq dende haber yok ne yapar ne alemde acep :26::26::26:

inşallah hepimizin birden olur, ben hepimiz için dua ediyorum , çünkü önce kendimiz için istediğimiz şeyi başkası içinde isteyelimki allah duamızı kabul etsin amiiin

allah razı olsun canım.. bende dualarımda benim gibi evlat hasretiyle yanan cümle kardeşlerimede evlat sevgisini tattır diye dua ediyorum...rabbim kabul etsin amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…