hayırlısı olsun canım bakalım şu topikte neler yaşandı neler konuşuldu kuruincir hariç hamile kalanımız olmadı kuruinciri saymıyorum zaten tenezül edip mutluluğunu bile yazmadı halbki listeye adını eklettirmişti ben inanıyorumki yakın zamanda sırayla hepimiz hamiş olacağız ecrinq dende haber yok ne yapar ne alemde acep :26::26::26:
Günaydın........................
hoşgeldin bi ara topikte gördük seni ama bebişin nasıl olduğunu anlatmadın
canım msjnı aldım ama bi kontrol edim dedim buralarda mısın diye aşılama yapıldı zaten olması beklenen bi tedaviydi doğru zaman gelince doktorum karar verdi ve rabbimde nasib etti aşılamamız olumlu sonuç verdi rabbim dileyen isteyen herkese nasib etsin herşeyin başı sabır tedavinin de en büyüğü sabır herşey gönlümüzce olsun... sizlerde haberler naasıl çok okuyamadım geçmişi herkes için güzel dileklerim var tez vakitte sağ sağlim evlatlarımızı kucağımıza alırız
Kızlar buradayımtakip ediyorum arada sizi.dumaduma tedavin hayırlı olsun.İnşallah burdan hamileliğini kutlarız ne yaptığımı merak etmişsiniz.size hamileyim diye sevinç çığlıklarımı söylemek istedim ama...malesef aynı yerdeyim.hayırlısı olsun diyorum.umutlarım devam ediyor.hepimiz buradan birgün hamileliğimizi ve çocuklarımızın yaramazlıklarını konuşuruz İnşallah.
Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsinbizden daha kimse yok ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum
amin canım umarım son tedavin olur bebeğine kavuşursun moralini çok rahatlat zihninden tedavi sürecini at o kadar kesin söylüyorum %40 sana faydası olacak dualarım sizlerle...
Allah razı olsun canım şimdilik içimde tuhaf bi his var bakalım inşallah gelecek günlerde daha da artmaz senin de öyle herşey gönlünce olsun canım benim
amin canım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum bol bol dua ettim dün gece rabbim duyacak inşllah
bugün tedavinin 4. günü akşam bi iğne daha vurulacam ve yarın yumoşlara bakılacak ama siz neden yoksunuz :26::26:
canım tedavin hayırlı olsun desene 1 haftaya kalmaz bebişlerinle buluşman bu arada bebişler dedim ama sana kaç embriyo transfer edilecek ve hastanenin yumurta ve sperm saklama olayı varmı ben şimdi daha iyi anladım ki keşke yumurtalarımı saklasalardı tekrar onca ilaç kıllanmazdım hala etkilerini taşıyorum ..,benide cuma günü hastaneden çağırdılar gittim rahimden bir örnek aldıar düşüklerde sebebini araştırıyorlar.zatn bu yeni bir sistem sanırım. geçen tv de de duydum, verdim bende smir testi gibi bişey,ama faydası oluyormuş büyük ihtiml %80 kadar dedi dr inş senin ilk, benim 2 ci tutar ve tüm tedavi gören göremeyen kadınların ALLAH hayırlısıyla muradımızı verir,
nerdesin dumaduma, bizi habersiz bıraktın tamam bu ara bakamazsın bende yaşadım o günleri ama bizde merak ediyoruz canım sanırım transferin oldu
hadi bakalım hayırlısı, sonucuda güzel olur inşallah tedavinin.... sonunda inşallah topiğe bebiş gelecek .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?