adım adım hedefe eskiyle

cass sağlığın iyi olsunda o iltifatları mutlaka duyacaksın çünkü istiyorsun,azmediyorsun üzme kendini

Şu zamana kadar verdiğim aldığım kiloları yok sayıp bugün sıfırdan başlıyorum. Kortizon kullanmak umrumda değil. Yine de haftaya tartıya çıktığımda 1 kilo eksik görmek istiyorum kendimi. Şimdi tok karna 92.1 çıktım. Haftaya 91 kilo olmak amacım. Bugün 1 saat kondisyon bisikletine bineceğim. Dumbell hareketleri yapacağım. Sabah tuzsuz 2 kase mantı çorbası içtim. Yanında bir dilim çavdarlı ekmek yedim. Ekmeği tuzsuz yemiyorum çünkü tadı cidden hoş değil. Çavdar ekmeğindeki tuz oranı da eminim ki çok az. Bir dilim light peynir yedim. Şimdi bir tane mandalina yedim. Öğlen yine mantı çorbasından içeceğim. Akşama tuzsuz kuru fasülye - pilav - yoğurt yiyeceğim. Bugünlük net kalori miktarım 1155 cal. Toplam 0.17 kg vermiş olacağım. Her ay böyle kalori alımına devam edersem ayda 4.61 kilo verecekmişim. Bu da 87.39 kilo olacağım anlamına gelir ki bu benim için müthiş bir şey olur. Hadi ablalarım şu fazlalıkları verelim. Kıyafet alışverişine çıkmaktan utanmayalım! Açıkcası dün mr çektirmek için gittiğimde kadın damar bulamadı kollarımın şişliğinden. Fakat bu benim moralimi bozmadı. Aksine daha da azimlendim. Ben bu kiloları vereceğim! Bu kilolarla işim bitince Diyet başarı öyküleriniz kısmına resmimi ekleyeceğim.

kızlar ya kbakmayın ne zaman foruma girsem birşeyler yazsam hep hayatımda bi terslik oluyor ve nete falan giremiyorum
son uazdığımdan sonra 2 kilo falan aldım diyeti bıraktım neden böyle oluyor çözemedim yarın diyet listemi paylaşacağım ve 79 olana kadar tekrar girmeyeceğim galiba kötü şans oluyor bana (((

canım cassim ya senin azmine hayranım bence er yada geç başaracaksın ben sana çok inanıyorum

kızlar yada bir fikir verin ne yapsak topiğin boşa gitmesini de istemiyorum yarın akşam tekrar geleceğim szden haber ve fikirler bekliyorum

Ben bu aralar özellikle tartılmıyorum. Moralim bozulmasın diye. Yılbaşını bekliyorum tartılmak için. Çünkü kortizondan kilo aldım büyük ihtimal. Diğer topikleri de araştırabiliriz biraz. Onlar ne yapıyor falan diye. Günlük yediklerimizin listesini yapabiliriz. Böylece konu daha canlı olabilir.

kızlar bu topiğim de başarısız oldu çok üzgünüm kbakmayın çok boşladım çünkü ve topiği artık toparlamak zor görünüyor

kızlar 83 den sonra kilo veremedim soğuktan mıdır nedir bir şeyler yemeden duramıyorum çok kötü hissediyorum ama motivasyonumu tamamen kaybettim

Benim tartıda bir sorun vardı. Düşük pil göstergesinden yanlış gösteriyor kiloyu. Yeni pil alıcam ona. Çünkü şu an 94 gosteriyor. Fakat ben kendimi şu an daha zayıf hissediyorum. Şekerli şeyleri pek fazla yemiyorum artık. Anca arada bir fincan salep içiyorum. Öğlenleri 300 kalorilik cup ramen diye bir makarna tarzı bir yiyecek yiyorum. Sabah bir şey yemiyorum. Akşam ne piştiyse abartmadan yiyorum. Bir de bu aralar hastane olarak Cerrahpaşa'ya geçtim. Oradaki profesörüm interferon kullanmamı istedi. O yüzden 3 haftadır her cuma bacağıma iğne saplıyorum. O yönden biraz moraller bozuk Spor şu an yok. Fakat bir kaç gün içerisinde başlayacağım çünkü sınavlarım bitti.

casscim önemli olan sağlığın ve ben seni çok takdir ediyorum hem hastalıkla uğraşıyorsun hem kilona dikkat ediyorsun daha iyi olacak inşallah herşey

ah be kızlar okul bittikten sonra herkes bir yerlere dağıldı arkadaş dost hepsi uzakta uzun süre işsizlik ardına da eski erkek arkadaşımın yalnız kalınca benle konuşması ama yalnız olmadığı zamanlar beni hiç umursamaması eklendi.Daha geçen haftalara kadar devam etsek evlenirdik diyordu şimdi msj bile atmıyor aramızda çok mesafe olmasına rağmen ben onu hala çok seviyorum Ve bu ara tüm sinirimi sanki yemekten çıkarıyorum o kadar yiyorum ki bazen kusuyorum çok mutsuzun be kızlar ((

Eskicim, ablacım o adam seni önemsemiyorsa bırak bence. Şu an hoşlandığın adam nedense insanların zayıf yönlerinden faydalanıyor gibi geldi. Bırak gitsin. Değmez.

Kizlar topigin kapandigini düsünüyordum. Sizi burda görünce çok sevindim. Bir umut bakim demiştim ve iyiki bakmişim. Sizlerin durumu nasil bilmiyorum ama ben ağir bir depresyon geçiriyor gibiyim son bir aydir. Işin kötü olan yani tüm mutsuzluğumu yemek yiyerek çikarmam. 78ye kadar düşmüştüm. Son tartildiğimda 87 küsürü gördüm. Ondan beri dahada bitiğim. Motivasyonumu kaybettim iyice ama pes etmekte istemiyorum. Daha fazla böyle yaşamak istemiyorum. Içinizi baydim biliyorum ama bunlari paylaşicak başka kimsem yok. Lütfen anlayişla karşilayin beni. Sizleri tekrar okumak güzeldi. Tekrardan söyliyim dedim. Içimi döktüm. Daha iyiyim

Hiç iç bayma meselesi değil. Çünkü burada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin. Bugün kan aldırdım. Kadın kilolu olduğun için damarını bulamıyorum dedi. Yeteneksizliğinden bulamadığı söylemiyor da kilomu bahane ediyor. Resmen koluma kan oturmuş bir şekildeyim şu an.

Bu sabah marul, 1 adet haşlanmış yumurta ve biraz rus salatası yedim. Öğlen çiğköfte dürüm yedim. Bu arada dişçiye gittim. Dolgu yapıldı. Dişimi mükemmel oydular matkapla Akşama da pirinç pilavıyla fırında tavuk yiyeceğim. Pek diyetimsi gibi olması ama kızlar şunu söyleyebilirim ki diyet yapıcam diye başladığım günlerde normal yediğimden fazla yemeye başlıyorum. O yüzden diyet kafasıyla değil sadece yediklerimi abartmadan yemeye karar verdim. Siz de kendinizi bir listeye göre şartlamayın. Tartımın pilini de değiştirdim. Aç karna 93.5 kilo olarak başladım. Kortizondan 3 kilo almışım. Ama pes etmek YOK!

Cass canim saol. Sanada cok gecmis olsun. O hemsireyede diyecek laf bulamiyorum. En ufak bir seyde banada kilomdan dem vuruyorlar canim. Takma sen. Malesef bi zamanlar bende oyleydim. Insanin basina gelmesi gerekiyormus anlamasi icin.
Bende yarindan itibaren dikkat etmege baslicam. Tartiya cikarmiyim bilmiyorum. 87den fazla cikmasindan korkuyorum cunki adim gibi eminim yine 90i görecegimden. Belki de daha fazlasi. Hissediyorum.

Kızlar karatay diyetine başlamış gibi bir şey oldum. Tam tamına uygulamasam da ekmek ve şekerli şeyleri tam anlamıyla kestim. 3 gündür ekmek yemiyorum ki bu benim için bir mucize :) Şimdilik uygulamaya devam edip sonuçlarını gözden geçireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…