- Konu Sahibi eskirokfor
-
canım cassim ya senin azmine hayranım bence er yada geç başaracaksın ben sana çok inanıyorumŞu zamana kadar verdiğim aldığım kiloları yok sayıp bugün sıfırdan başlıyorum. Kortizon kullanmak umrumda değil. Yine de haftaya tartıya çıktığımda 1 kilo eksik görmek istiyorum kendimi. Şimdi tok karna 92.1 çıktım. Haftaya 91 kilo olmak amacım. Bugün 1 saat kondisyon bisikletine bineceğim. Dumbell hareketleri yapacağım. Sabah tuzsuz 2 kase mantı çorbası içtim. Yanında bir dilim çavdarlı ekmek yedim. Ekmeği tuzsuz yemiyorum çünkü tadı cidden hoş değil. Çavdar ekmeğindeki tuz oranı da eminim ki çok az. Bir dilim light peynir yedim. Şimdi bir tane mandalina yedim. Öğlen yine mantı çorbasından içeceğim. Akşama tuzsuz kuru fasülye - pilav - yoğurt yiyeceğim. Bugünlük net kalori miktarım 1155 cal. Toplam 0.17 kg vermiş olacağım. Her ay böyle kalori alımına devam edersem ayda 4.61 kilo verecekmişim. Bu da 87.39 kilo olacağım anlamına gelir ki bu benim için müthiş bir şey olur. Hadi ablalarım şu fazlalıkları verelim. Kıyafet alışverişine çıkmaktan utanmayalım! Açıkcası dün mr çektirmek için gittiğimde kadın damar bulamadı kollarımın şişliğinden. Fakat bu benim moralimi bozmadı. Aksine daha da azimlendim. Ben bu kiloları vereceğim! Bu kilolarla işim bitince Diyet başarı öyküleriniz kısmına resmimi ekleyeceğim.
casscim önemli olan sağlığın ve ben seni çok takdir ediyorum hem hastalıkla uğraşıyorsun hem kilona dikkat ediyorsun daha iyi olacak inşallah herşeyBenim tartıda bir sorun vardı. Düşük pil göstergesinden yanlış gösteriyor kiloyu. Yeni pil alıcam ona. Çünkü şu an 94 gosteriyor. Fakat ben kendimi şu an daha zayıf hissediyorum. Şekerli şeyleri pek fazla yemiyorum artık. Anca arada bir fincan salep içiyorum. Öğlenleri 300 kalorilik cup ramen diye bir makarna tarzı bir yiyecek yiyorum. Sabah bir şey yemiyorum. Akşam ne piştiyse abartmadan yiyorum. Bir de bu aralar hastane olarak Cerrahpaşa'ya geçtim. Oradaki profesörüm interferon kullanmamı istedi. O yüzden 3 haftadır her cuma bacağıma iğne saplıyorum. O yönden biraz moraller bozukSpor şu an yok. Fakat bir kaç gün içerisinde başlayacağım çünkü sınavlarım bitti.
Eskicim, ablacım o adam seni önemsemiyorsa bırak bence. Şu an hoşlandığın adam nedense insanların zayıf yönlerinden faydalanıyor gibi geldi. Bırak gitsin. Değmez.ah be kızlar okul bittikten sonra herkes bir yerlere dağıldı arkadaş dost hepsi uzakta uzun süre işsizlik ardına da eski erkek arkadaşımın yalnız kalınca benle konuşması ama yalnız olmadığı zamanlar beni hiç umursamaması eklendi.Daha geçen haftalara kadar devam etsek evlenirdik diyordu şimdi msj bile atmıyor aramızda çok mesafe olmasına rağmen ben onu hala çok seviyorumVe bu ara tüm sinirimi sanki yemekten çıkarıyorum o kadar yiyorum ki bazen kusuyorum çok mutsuzun be kızlar ((
Hiç iç bayma meselesi değil. Çünkü burada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin. Bugün kan aldırdım. Kadın kilolu olduğun için damarını bulamıyorum dedi. Yeteneksizliğinden bulamadığı söylemiyor da kilomu bahane ediyor. Resmen koluma kan oturmuş bir şekildeyim şu an.Kizlar topigin kapandigini düsünüyordum. Sizi burda görünce çok sevindim. Bir umut bakim demiştim ve iyiki bakmişim. Sizlerin durumu nasil bilmiyorum ama ben ağir bir depresyon geçiriyor gibiyim son bir aydir. Işin kötü olan yani tüm mutsuzluğumu yemek yiyerek çikarmam. 78ye kadar düşmüştüm. Son tartildiğimda 87 küsürü gördüm. Ondan beri dahada bitiğim. Motivasyonumu kaybettim iyice ama pes etmekte istemiyorum. Daha fazla böyle yaşamak istemiyorum. Içinizi baydim biliyorum ama bunlari paylaşicak başka kimsem yok. Lütfen anlayişla karşilayin beni. Sizleri tekrar okumak güzeldi. Tekrardan söyliyim dedim. Içimi döktüm. Daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?