Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Mansur Yavasın sırf su oyların yeniden sayımı ile alakalı takındıgı kararlı tavır bile Ankara icin cok iyi bir isim oldugunun göstergesidir benim icin. YSK önünde ülkücülerle solcular bir ağızdan slogan atıyormus bir gün bunu görecegim aklıma gelmezdi yahu vay be.

Halkci Zihniyet dedigimiz zaman halk gelir aklimiza.
dolaysiyla böyle bir zihniyete sözde degil de özde sahip olanalari halk seciyor zaten diye inaniyorum.

bu arada Adnan menderes olayini arastirdim gecenlerde, .. acitiyor insanin yüregini gecmisin sayfalari...
bu ki ...yürekleri daglayan nice tanelerden... sadece bir sayfasi

Vatanimin sagligi icin ugrasan, huzur baris ve gercekten hak nerdeyse orda olan kisiler icin duaciyiz.
Allah yollarini acik eylesin insAllah...
Vatanimizda ona hakkiyla hizmet edenlerde sag olsun.. Allah onlari Ic ve Dis düsmanlardan korusun. Amin

Son düzenleme:
Mansur Yavaş: ''Her türlü provokasyona karşı, lütfen dikkatli olalım. Bir kişinin burnunun bile kanamasını hiçbir makama değişmem.
Şu an YSK'da yapılacak hiçbir işlem yoktur. Gençlerimizin evlerine gitmesi beni çok memnun edecektir.''

Bu zihniyete özde sahip olanlar derken kast ettiğiniz başbakansa ölen yavrunun anasını yuhalatmak bayağı halkçı imaj çiziyor.

Helal olsun diyecek bir seyim yok... Böyle bir adam baskan olmazsa yıkılsın artık bu kent yeter artık ya.

Sağ sol diye bir şey kalmadı ki. Artık farklı bir zamanda yaşıyoruz onlar çok geride kaldı. Bugün vatanına sahip çıkmaya çalışan Atatürkçü bir gençlik var orada. Ne chp sol çizgisinde bugün ne de mhp sağ.. Bunlar güzel gelişmeler gerçekten.

Geçmiş sayfaları incelersen, oyların sisteme ne şekilde geçildiğini göreceksin. Bu da bana halkın iradesinden ziyade, devletin ve ysknın iradesinin hüküm sürdüğü gerçeğini gösteriyor.

Üstelik millet oylarının peşinde bu kadar koşarken yapılıyor bu usulsüzlükler. Yine bu da bana, geçmiş yıllardaki seçimlerin şaibesi adına "vay vay vay" dedirtiyor.

Adnan Menderesin idamı, Türk siyasetinin yüz karasıdır.. Ama devlet rejimine, üretim ekonomisine, tam bağımsızlığa, Mustafa Kemal ilke ve devrimlerine, eğitime darbeler indiren bir Adnan Menderes gerçeği vardır ki insanın içini acıtır dediğin gibi, onu da bilare farklı bir konuda konuşuruz.

Son düzenleme:

Kalmadı diyoruz ama aslında azımsanmayacak kadar cok sağ-sol derdinde olanlar hala günümüzde... Ankarada cok cok fazla kisi tanıyorum kendileri koyu bir sol karşıtı olduklarından mütevellit Mansur Yavasa karsı düsmanlık besleyen... Yine de su günlerimizde büyük ve güzel gelismeler tabi ki... Şucu ya da bucu olarak degil de insanca yasayabilecegimiz günleri ümit ediyorum.

Adam gibi adamsın Mansur Yavaş bir kez daha kanıtladın. Gönüllerin başkanısın artık, parti kur başbakanlığa aday ol gözümü kırpmadan veririm oyumu.

Adam gibi adamsın Mansur Yavaş bir kez daha kanıtladın. Gönüllerin başkanısın artık, parti kur başbakanlığa aday ol gözümü kırpmadan veririm oyumu.

adam şimdiden herkesi birleştirdi ya vaatleri arasında Ankaraya barış huzu getirecegim diyodu ilk vaadini şimdiden tuttu

ankarada gökçek karşıtlıgı ve oy sayımlarındaki şaibe o kadar buyuk ki mansur yavaş a oy veren vermeyen herkes tepkili, öyle ugrasıyorlar ki zannedersiniz yedigöbek sülalece chp'li...

adam şimdiden herkesi birleştirdi ya vaatleri arasında Ankaraya barış huzu getirecegim diyodu ilk vaadini şimdiden tuttu

hayatımda 1 defa ankaraya gıttım esım askerken.hıcbır yerını bılmem ama tv den ızledıgım kadarıyla chp nın alması gerekır ankarayı chp akp ayrımı yamadan dısardan soyle durus kısılık olarak gordugumu soyluyorum...
ınsallah bu saygılı sakın durusun adamı kazanırrr

inşallah

Gençleri arkasına alan, ayrıştırmayan birleştiren her zaman kazanır. Hiç bir ideolojiye taraf olmayan ben, ilk defa bir siyasi için böyle hissediyorum. İnşallah hak ettiği yere gelir. Ama belediye ama başka bir koltuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…